az első nagyon adja

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 12., csütörtök 18:14
Ez inkább a mögötte dolgozó menedzsment számlájára írható.hehe írta:aki azért nem is olyan hülye, mert mégiscsak a legjobban kereső focista a világon
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 12., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 12., csütörtök 17:52
'shutterisland írta:inkább nézzétek hegyit a zuhanyhíradóban 17.30-tól a sport1-en.
majd ő eldönti a vitát, ha szóba kerül a téma.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 12., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 12., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 12., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 12., csütörtök 16:34
Kicsit talán túlzol, de tény, hogy nem kiemelkedő ezen a területen a walesi, neki más az erőssége.hehe írta:hanem a mezőnybéli játéka semmi extra, egy kupac szarnál nem sokkal több.
szerintem ez egyértelmű tény.
(Bocs, hogy magamat idézem.GT37 írta:megvan benne az a képesség, ami csak igencsak kevés futballistában található meg: amikor igazán szükség van rá, amikor nagyon kell egy gól, akkor nem remeg meg a lába, odaáll és beveri harmincötről vagy csak bekotorja két centiről, amire szükség van éppen.
Ennyi.ziro4vr írta:Cr és Messi. mindenki más csókolhatja a kislábujjukat
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 12., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 12., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 12., csütörtök 15:29
ennyi lenne a lényeg.Matt009 írta:Na kitört a vita, és még hányszor ki fog törni...![]()
Az a helyzet, hogy ez egy baromira nehéz kérdés, ízlés szerint lehet érvelni bármelyikük mellett. Én azért hehe véleményével értek egyet, miszerint Bale játékban azért nem villogott túlságosan. Volt 1-2 meccs, ahol osztogatta a gólpasszokat, meg megbontotta a védelmeket, de összességében inkább ponterős volt a játéka, mintsem a csapat játékához sokat hozzárakó. Neymart én ebből a szempontból előrébb látom, és számomra nagy kérdés, hogy Bale lesz-e ennél jobb játékban. Véleményem szerint sokkal jobb nem lesz, csak még több gólt fog rúgni, és talán lesz egy rakat gólpassza.
Én anno inkább Neymart szerettem volna Real mezben látni, most is úgy gondolom, hogy Neymar többre lehet képes, mint Bale, bár én Balet talán egy kicsit lebecsülöm. Mindenesetre hozzám is közelebb állnak a technikás, ügyesebb, fineszesebb labdarúgók, mint a CR-Bale-féle robotok. Ugyanakkor engem nem varázsol el 1-2 szép csel, bokapassz, rabona hamis csillogása, ha mögötte nem társul az akció előrelépése. Neymarral sokáig az volt a bajom, hogy sok szép cselt, trükköt csinált, de az haszontalan volt. Sok ügyes focista rohangál a világban, de a nagy sztárokat az teszi naggyá, hogy ezekkel a cselekkel, trükkökkel ténylegesen előnyt tudnak kovácsolni maguknak és a csapatuknak a pályán. Neymar elindult ebbe az irányba (sokan ezt a lépcsőt nem tudták átugrani: Robinho, Quaresma, Nani, Diego... a sort még lehetne oldalakon keresztül folytatni). Kérdés, hogy mennyire sikerül ezt realizálnia. Ha igen, akkor a világ legjobbja lehet. Ha nem, akkor lassan meg fog állni a fejlődése.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 12., csütörtök 14:39
ja tudom rémlik valami.Realista24 írta:Egy jó Higu-Karim "párbeszéd"
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 12., csütörtök 14:35
akartam is írni, hogy ribery akkor is idesorolódna, ha mondjuk a chelsea játékosa lett volna tavaly?Galacticos írta: egyetértek, semmiképp sem szabadna idesorolni azt a riberyt aki semmivel nem tesz hozzá többet a csapta játékához mint mondjuk lahm, schweinsteiger vagy a másik tökéletes LÁNCSZEM thomas müller.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 12., csütörtök 14:32
Akkor szarozzák Neymart, ne személyeskedjenek. Érveljenek, vagy ha nem tudnak, akkor csöndben is lehet maradni, nem szégyen az.szóval az ne csodálkozzon hogy utána ugranak rá
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 12., csütörtök 14:23
egyetértek, semmiképp sem szabadna idesorolni azt a riberyt aki semmivel nem tesz hozzá többet a csapta játékához mint mondjuk lahm, schweinsteiger vagy a másik tökéletes LÁNCSZEM thomas müller.ziro4vr írta:Cr és Messi. mindenki más csókolhatja a kislábujjukat
szerintem nem azért indítanak ellene hadjáratot ahogy te mondtad.Realista24 írta:Miért kell személyes hadjáratot indítani hehe ellen csak azért, amiért többre tartja Neymart, vagy szívesebben nézi?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 12., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 12., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 12., csütörtök 13:24
Mit keres itt Tony Montana? Iniesta, Van Persie, Schweini előtte járnak.Cronaldo -Messi -Ibra -Ribéry
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 12., csütörtök 13:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 12., csütörtök 12:44
Realista24 írta:Szezon végén vonnék le következtetést a két játékos teljesítményét illetően. Előbb nincs értelme. Most még csak a bemelegítés zajlik.
Ez meg tényleg abszolút ízlés kérdése. Én mindig is imádtam a különösen technikás varázslókat, amilyen Ronaldinho is (volt), amilyen most Iniesta, Messi (bár nem egészen azon a módon, mint Ronnie, sőt) és Neymar (csak hogy a barcelonai példáknál maradjunk).dzsi91 írta:CR és Bale a mai modern foci tökéletes kivitelezése, erősek ,gyorsak jól lőnek jól fejelnek, harciasak stb stb, én ezt már sokkal többre értékelem, mint azokat akik megpörgetik a tökükön is a labdát,aztán a második csel után elsodorják őket...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem