Letoszta Pep-et az A tierbe, ahol a helye, Carlo S tier lett, ami megy a kommentekben, hogy hogy merészelte Guardiolát nem S-be rakni az zseniális

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 5., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 2., vasárnap 18:56
Ezert sem ertem, ebben a helyzetben miert nem probal ki fiatalokat az utanpotlasbol. Asencio csont nelkul bevalt. Az elmult evekben rengeteg fabrica jatekost adtunk az europai ligaknak es valoszinuleg van meg par Asenciohoz hasonlo kaliberu jatekos nalunk. Szamomra ez teljesen erthetetlen es ez Carlo egyik legnagyobb bune, a nezhetetlen jatek mellett.R. Carlos írta:Persze, hogy van. A sérültek helyett nem a megfelelő emberek és nem a megfelelő pozícióban játszanak. Ez nyilván edzői hiba. Hiába van név alapján 11-ből 11 jobb játékosod, ha abból 8-9 van csak ténylegesen a helyén és szerepel jogosan a kezdőben.ateeemadrid írta: A keret kritizálása nekem mosdatás kicsit, a meccseink 80%ban ledominálnak minket, úgy, hogy 11ből 11 játékosunk jobb, mint az ellenfeleinké. Akkor talán valami más hiba is lehet a gépezetben, minthogy pár klasszist nem pótoltunk.
Remélem ebből érthető, hogy a tegnapi nap alapján Lucasról és Alabaról beszélek. Bejátszik azonban még itt egy sérülten játszó Rüdiger és az is baj, hogy Bellingham illetve Ceballos sem játszhatott. Hatalmas és tátongó lyukak vannak a csapatban a sérülések miatt, amit még az edzőnk is tovább mélyít gyenge, formán kívüli játékosokkal.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 2., vasárnap 17:43
Persze, hogy van. A sérültek helyett nem a megfelelő emberek és nem a megfelelő pozícióban játszanak. Ez nyilván edzői hiba. Hiába van név alapján 11-ből 11 jobb játékosod, ha abból 8-9 van csak ténylegesen a helyén és szerepel jogosan a kezdőben.ateeemadrid írta: A keret kritizálása nekem mosdatás kicsit, a meccseink 80%ban ledominálnak minket, úgy, hogy 11ből 11 játékosunk jobb, mint az ellenfeleinké. Akkor talán valami más hiba is lehet a gépezetben, minthogy pár klasszist nem pótoltunk.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 2., vasárnap 10:03
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 1., szombat 23:02
Én is csak arra reagálok amiben nem értek egyet vagy kérdésként írodGalacticos írta:Tobbivel egyetertek de ezzel nem. Erre van itt ase.Babinho írta: Én arról írok most hogy nem reagálunk a keret hiányosságaira. A sérülésekre és a távozókra időben. Militao-Alaba már tavaly is sérült volt, két ACL, ki jött arra a posztra miután még Nacho is elment?
Voltak zsenialis huzasai carlonak. Visszajott egy fos evertonbol 3 szezonbol 2x duplazott a blben kozben 4szezonon keresztul a legeselyesebb cityt kaptuk amibol 3x mi mentunk tovabb.. voltak jo dolgai boven. De mellette mostmar egyre tobb az olyan erthetetlen huzas amit egy sima foteldrukker is tisztan latja hogy nem mukodik.
Mondjuk a vezetoseg is valahol ertheto hogy amig nincs a tokeletes opcio addig nem fer bele hogy b-c opciokra verjunk el nagy penzt, de pont iden latszik hogy egy ceballos is mekkora segitseg lehet es most hogy fog hianyozni.
Ami nekem meg a problemam az a nico paz-miguel guti visszahozatal ha carlo marad, egyszeruen felesleges nala olyab keretmelyseg ahol a fiatalok a backupok mert nem hasznalja oket csak ha mar tenyleg muszaj.
Lehet mondani hogy hogy felepitettunk fiatalokat, de kiket? Az elozo 10evbol kit epitettunk fel tudatosan? Még solari elkezdte bedobalni a fiatalokat, aztan ugye volt egy papiron rohadt eros hazard benzema bale trionk elol amibol eloszor a belga majd a walesi csekkolt ki teljesen ezzel atadva rengeteg lehetoseget viniciusnak es rodrygonak.. talán valverde az egyeduli.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 1., szombat 23:00
Imadom,hogy amit a többség szépen csomagolva remegő kézzel ír be, nehogy beszoljanak,azt te ledobod mint az atomothehetheoriginal írta: Latom oda lett teve a maijobban is jartam ezek szerint, hogy helyette gömböcre zabáltam magam
Nincs veszve a bajnoksag elmeletben, de ezzel az edzovel faszt se nyerunk iden.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 1., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 1., szombat 22:38
Tobbivel egyetertek de ezzel nem. Erre van itt ase.Babinho írta: Én arról írok most hogy nem reagálunk a keret hiányosságaira. A sérülésekre és a távozókra időben. Militao-Alaba már tavaly is sérült volt, két ACL, ki jött arra a posztra miután még Nacho is elment?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 1., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 1., szombat 22:05
Hát ezt én pedig nem nagyon értem. Miért ne tudnánk igazolni?wZoLee7 írta: Meg kell érteni, hogy jelenleg hiába vagyunk a Real Madrid, akkor tudunk nagy játékost igazolni ha annak utolsó éves a szerződése és váltani akar, a csapata meg hajlandó értelmesen tárgyalni, vagy ha lejárt a szerződése és ingyen jöhet. Az angolok és az arab tulajdonú csapatok tudnak igazolni. Mi egyik sem vagyunk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 1., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 1., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 1., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 1., szombat 20:56
Igen,ezt mondta idei szezonbanrealbeckham írta:Nem ezekkel kapcsolatban baszta le multkor az ujsagirot és kérte ki maganak, hogy van neki 6789 db tetmeccse?ELSiete írta:
Hatalmas +1.
Ezeket a fiatalokat a szezon ezen részére már fel kellett volna építeni, ugy kellene ezeknek beallniuk, mint anno egy City ellen a BLben egy Camavinganak, ehhez képest Güler részéről teljesen eltűnt a szikra, gyakorlatilag lehetetlen feltételekhez vannak állítva. Persze simán lehet hogy mindkettőnek nagyobb a füstje, mint a langja, de egyértelmű, hogy tudnak focizni, aktivan 20-30 perces cserekent, a kupában pedig kezdő jatekoskent simán gyujthettek volna értékes játék perceket és ami ennel is fontosabb, TAPASZTALATOT. De nem, itt csak akkor van variálás, ha valaki lesérül.
Valami ilyesmi rémlik. Hetekkel ezelőtt.
Kb mindenki latja mi a hiba, de olyan szinten makacs ember, hogy ilyet még nem láttam.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 1., szombat 20:55
Nem ezekkel kapcsolatban baszta le multkor az ujsagirot és kérte ki maganak, hogy van neki 6789 db tetmeccse?ELSiete írta:Hatalmas +1.Galacticos írta: Szamomra a legvisszataszitobb a keretmenedzselesen belul az az hogy ott egy endrick meg guler akik sokszor mar reg eldolt tobb golos hazai bajnokikon sem allnak be vaygy csak 2 percre, ilyenkor meg bedobja oket nagy bizalommal hogy ma tessek hajra.
Ezeket a fiatalokat a szezon ezen részére már fel kellett volna építeni, ugy kellene ezeknek beallniuk, mint anno egy City ellen a BLben egy Camavinganak, ehhez képest Güler részéről teljesen eltűnt a szikra, gyakorlatilag lehetetlen feltételekhez vannak állítva. Persze simán lehet hogy mindkettőnek nagyobb a füstje, mint a langja, de egyértelmű, hogy tudnak focizni, aktivan 20-30 perces cserekent, a kupában pedig kezdő jatekoskent simán gyujthettek volna értékes játék perceket és ami ennel is fontosabb, TAPASZTALATOT. De nem, itt csak akkor van variálás, ha valaki lesérül.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 1., szombat 20:54
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. március 1., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 1., szombat 20:50
Hatalmas +1.Galacticos írta: Szamomra a legvisszataszitobb a keretmenedzselesen belul az az hogy ott egy endrick meg guler akik sokszor mar reg eldolt tobb golos hazai bajnokikon sem allnak be vaygy csak 2 percre, ilyenkor meg bedobja oket nagy bizalommal hogy ma tessek hajra.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 1., szombat 20:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 1., szombat 20:45
A fekete csíkos hazai mez mindig a nullkupás szezont hozzaateeemadrid írta: Nullkupás szezon lesz ebből attól tartok.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem