nezzetek utana hogy a nyilt tatsadalom alapitvany es hasonlo (menekulteket segito) NGO-k kitol kapjak a legtobb penzt...swfan írta:Rámutatsz légyszi, hol a "beavatkozás" abban, hogy egy ember ír egy újságcikket arról, hogy mi a véleménye a menekültügy kapcsán?1madridista írta:
europaban en se... usaban viszont annal inkabb es azt ugye lattuk hogy europa mar nagyjabol sehol nem tenyezo hiaba igyekszik macron meg von der leyen meg a tobbi bohoc... be lettunk rugva a sarokba es most onnan pofazunk habzo szajjal mindenkinek hogy mekkora erkolcstelen szaralakok
a globalimushoz: nem szoktam sorosozni de tobbszor is egyertelmuen kimondja, hogy vannak vizioi arrol hhogy hogy kell kineznie a vilagnak, es ezert tesz is. nyilvan van akinek ez tetszik, szerinte soros egy emberszereto josagos nagylelku milliardos (ugyanezek muskot nacizzak ugye) van akik szerint meg maga a satan, de hogy igyekszik a penzevel befolyasolni a politika alakulasat az szerintem vitan felul all. (ugyanakkor vicces, hogy mikor elon musk eloall a sajat soroseval szembenallo nezeteivel es ezt ugyanolyan gatlastalan modon meg is finanszirozza akkor mindenki mocskos nacit kialt, meg beavatkozast az eu belugyeibe... utso kerdes: ez nem beavatkozas az eu belugyeibe? https://hu.wikipedia.org/wiki/A_menek%C ... Dt%C3%A9se)
Hol van ez ahhoz képest, hogy egy milliárdos nyíltan leteszi a voksát egy konkrét politikai párt mellett? Pláne, hogy ez a milliárdos az egyik legnagyobb közösségi oldal tulajdonosa is, ahol ugye szintén folyik a kampány, és hát úgy tekergetik az algoritmust, ahogy szeretnék.
https://www.opensocietyfoundations.org/ ... e-soros/hu
az nem fajt mikor zuckerberg tekergette az algoritmust es ki fact checkelte hunter biden laptopjanak az ugyet az elozo valasztasok elott ugye?
csababarca: sehol nem irtam hogy musk peldaja kovetendo, meg hogy o az idol. azt irtam, hogy ugyanazert kopkodik sokan amiert a fideszesek 10 eve sorost, mert megprobalja a penzevel befolyasolni a vilagpolitikat
amugy van bizonyitekod hogy mentalisan beteg? komoly emberek kozott igy szokas ma tanultam
es nem riogattam itt soha senkit sorossal, nem mondtam hogy szet akarja cseszni europat (meg akkor sem ha nem ertek egyet azzal amit kepvisel) csak leirtam a tenyeket rola
a mostani 3 hozzaszolasbol sikerult az egyetlenre reagalnod ami trollkodas volt. nem propaganda amit irok, hanem teny, soros maga vallotta be hogy adomanyoz civil szervezeteknek.Rozsabimbo2019 írta:Ez nem ellenvélemény, hanem olyan, mint mikor a kutyus megeszik valami romlott szart(propaganda), aztán visszahányja(ezek a hozzászólasaid).1madridista írta:
pov ellenvelemenyed van: jOL fIZeT a TOnI?![]()
![]()
![]()
Amúgy valahol legbelül remélem, csak trollkodsz...![]()
messze nem a propaganda visszabofogese probaltam nem fideszes oldalakrol informaciokat hozni, es erdemben reagalni.