Kylian Mbappé - 10
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kylian Mbappé - 9
Ez ugyanaz a henry, aki 20 évet a vonal mellett szaladgalt es belsovel tekert, vagy másik?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Zsobo írta: https://youtube.com/shorts/RIdJdraBXzk? ... goqHtGnfiy
Hih, ez nem fogfajas kérdése.![]()
Mondjuk spec ezt nem bizt, h lustasagnak mondanam, mint Henry, inkabb h nem sajatja meg mindig a center poszt. Sokat dobna a jatekan, ha értené, ebből min 5-10 golt veszit évente.

kacagtatoan hangzik, hogy pont egy anri "tanitja" a 9-es mozgasat es jatekat

anri csak szeretne olyan jatekos lenni, pl egy vb-n, mint bappe.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://youtube.com/shorts/RIdJdraBXzk? ... goqHtGnfiy
Hih, ez nem fogfajas kérdése.
Mondjuk spec ezt nem bizt, h lustasagnak mondanam, mint Henry, inkabb h nem sajatja meg mindig a center poszt. Sokat dobna a jatekan, ha értené, ebből min 5-10 golt veszit évente.
Hih, ez nem fogfajas kérdése.

Ő akkor jönne ha ez sporttá alakulna - pl fogfájos reggeli wc utáni curling békauszonnyal. Ott sokat tudni mesélni a mentális és fizikai felkészülésről.
Mar keresi a forraskepes reddit feedet.Dupla D írta:Azért ferni szakértését még hiányolom. Így nem teljes a kép.Halfkey írta: Házat rátettem volna ki lesz az első fogorvos szakértő![]()
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azért ferni szakértését még hiányolom. Így nem teljes a kép.Halfkey írta: Házat rátettem volna ki lesz az első fogorvos szakértő![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Házat rátettem volna ki lesz az első fogorvos szakértő

Kerdes hogy akkor miert vallalta a jatekot?Pad'em írta: https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... YIhbQ&s=19
Na tessék, már azt is tudjuk melyik foga volt. Fogorvosaink, vélemény?![]()
- hehetheoriginal
Annyit tennek hozza, ha mar sokan nem veszik a faradsagot se utananezni, hogy nyilvan nem a fajdalom a problema, mikor mar ki van huzva, hanem a keletkezo verdugonak nem szabad elmozdulnia, kiesnie, ezert nem lehet sportolni se vele napokig, altalaban kb 1 hetig. Gondolom tesomsz nem is edzett tul sokat a meccs elott, ezen a szinten, plane hogy elotte top formaban volt, varhato emiatt kis visszaeses.Pad'em írta: https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... YIhbQ&s=19
Na tessék, már azt is tudjuk melyik foga volt. Fogorvosaink, vélemény?![]()
Elbaszott par dolgot, jol fogtak 3-4-en allandoan, de hozni kell a parharcot, i dont give a fuck.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Milyen előnyös képeket tudnak lőni
- Pad'em
https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... YIhbQ&s=19
Na tessék, már azt is tudjuk melyik foga volt. Fogorvosaink, vélemény?
Na tessék, már azt is tudjuk melyik foga volt. Fogorvosaink, vélemény?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Borzalmas volt tegnap bappe, a vegen szarul bepasszolt labda meg gaz volt es tavol alljon hogy vedjem a doktor urat de azert azt ne felejtsd el hogy ket ember nem ugyanaz.ferni írta: Amúgy meg én végig hehe elméleti kifogásaival vitatkoztam csak, nem Bappét szidtam.
Hogy ha leszakadt végtagokkal tudnak játszani, akkor ne legyen már ekkora kifogás ez több mint egy hét után.
Michael jordan etelmergezest kapott, belazasodott majd lenyomott egy nagydonto meccset a utah ellen, mig a forumozok valoszinuleg 99% home officeba se tudna menni ilyen betegen.
Ugyanez a fogorvos, valakinek meg se kottyan egy bolcsessegfog kiszedes masnak az egesz testebe gyulladas lesz utana.
Nyilvan az tulzas hogy onmagaba ezert nem ment neki 5 meteres golpassz, de barmilyen fajdalommal elsz/jatsszol annal kevesbe tudsz koncentralni es rontod el a legkonnyebb dolgokat is.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Jaj igen, jo kis sztori volt az is.Babinho írta: Értékeljük akkor át Asensio régi borotválkozós balesetét is, jó?![]()

Pont hogy én védtem Bappét, hogy 5 ember közül nehéz középen, mert szinte semmi segíséget nem kapott, Vininek kellett volna valami extrát mutatni de semmi, oda lett tapasztva az oldal vonalra azt még hátra se segített.
Viszont a legvége az nagyon csúnya volt, azon nincs mit magyarázni sajnos. Az nagy kiégés volt sokaknak.
Amúgy meg én végig hehe elméleti kifogásaival vitatkoztam csak, nem Bappét szidtam.
Hogy ha leszakadt végtagokkal tudnak játszani, akkor ne legyen már ekkora kifogás ez több mint egy hét után.
Ennyi idő eltelte után valami gumibogyószörppel oldják meg, ha valóban ennyire zavarja, amit hehe feltételezett
Nem is ment neki, be is lett küldve a darálóba, utolsó hibát leszámítva nem volt ez annyira tragikus, Jude hiányzott Bappénak, nagyon egyedül volt.
Viszont a legvége az nagyon csúnya volt, azon nincs mit magyarázni sajnos. Az nagy kiégés volt sokaknak.
Amúgy meg én végig hehe elméleti kifogásaival vitatkoztam csak, nem Bappét szidtam.
Ennyi idő eltelte után valami gumibogyószörppel oldják meg, ha valóban ennyire zavarja, amit hehe feltételezett
Nem is ment neki, be is lett küldve a darálóba, utolsó hibát leszámítva nem volt ez annyira tragikus, Jude hiányzott Bappénak, nagyon egyedül volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Fingom nincs miért nem lehet szar meccse valakinek anélkül hogy azzal kelljen védeni hogy biztos fájdogált a foga. Legközelebb meg a pocakja fog fájni
Becsúszott egy szar meccs, van ilyen.

Becsúszott egy szar meccs, van ilyen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha mar ennyire tema nagyon erdekelne melyik fogat szedtek ki. Nek3m kiszedtek mind a 4 ez, fogsebesz. Mindegyik es mindenkinel mashogy gyogyul. Vannak akiknek ossze kell varrni es vagy 2 hetig ketszer akkora fejjel jarkalnak mar ha tudnak. En szerencses voltam, de elkepzelem ahogy utana focizni kellett volna, felugrani, loknek taszitanak napokkal kesobb... Valszeg foltos lenne a gatya vagy annyi fajdalomcsillapito kellene h azt se tudnam melyik evben jarunk.
En azt nem ertem ha nincs jol es nem megy neki akkor miert eroltetjuk kezdokent. Ott lesz a padon, de ha nem muszaj ne jatszon. Foleg ne a bajnoki meccseken
En azt nem ertem ha nincs jol es nem megy neki akkor miert eroltetjuk kezdokent. Ott lesz a padon, de ha nem muszaj ne jatszon. Foleg ne a bajnoki meccseken
- hehetheoriginal
de meg annyi faradsagot se vett, hogy utanaolvasson, mit jelent egy foghuzas, de azert csak mondja mondja 
mindegy. rayo ellen dupla, aztan visszavagon eldonti.

mindegy. rayo ellen dupla, aztan visszavagon eldonti.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg te hagyjal mar fel azzal, hogy mindenhez is kibebaszarintott modon ertesz, jobban mint barki. Plusz azt hiszed, mert neked kihuztak egy fogadat es nem fajt, ugy senkinek sem lehet szar.ferni írta:Volt fogam húzva, de hát más sportágakban törött kézzel mennek fel amerikai focit játszani, liter cuccot kell lecsapolni a lábukról meccsek után, a csapatnál maradva is Rüdiger meg Valverde lába fix gatya, mégis tudtak küzdeni, hajtani stb.hehetheoriginal írta: dr. ferni megmondja meanwhile![]()
Több mint 1 hete húzták ki neki hehe, hagyd már ezt a hülye dumát, balfasz volt ennyi
Ha meg ennyire zavarja kérjen rá valamit
A sportokat mar kimaxoltad, most jonnek a termeszettudomanyok?
Azt sem tudod milyen beavatkozasa volt. Jo esellyel nem tervezett, szajsebeszeti, ahol mondjuk kikaptak a bolcsessegfogat.
Balfaszozod, aztan egy monitor mogott osztod az eszt, mert votl egy szar meccse.
Probald meg ertelmesen megfogalmazni a kritikadat, ahogy itt sokaknak sikerul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem egyszeruen csak nem erossege a kapunak hattal valo jatek es sokszor kellett visszalepnie, hogy felvegye a lalbdakat. Amit en hianyoltam es hianyolok, hogy egyreszt nagyon keveset cserelgetik a poziociojukat Vinivel es Rodrygoval, nem ertem miert van kb kobe vesve, hogy Vini balon, Rodrygo jobbon, Bappe meg kozepen, sokkal jobban ossze lehetne zavarni az ilyen szoros emberfogast jatszo csapatokat. A masik amit nem ertek, hogy miert fokuszalunk csak egy szelre, tegnap az elso felidoben csak a jobbon, a masodikban kb. csak bal oldalon mentek a tamadasaink. Sokkal tobb mozgas es variacio kell elol, mert teljesen sablonossa valik igy jatekunk.RaúlCF írta:ma nem volt jó. Szerintem neki nagyon hiányzik Jude. Senki nem akart középen támadni és totál egyedül volt végig. Amikor van Jude akkor ő rendre próbál vele középen összejátszani. Vini,Brahim,Rodrygo mind inkább a szélről kavarnak. Még Rodrygoval próbált leginkább de nem volt az igazi.Babinho írta:
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ma nem volt jó. Szerintem neki nagyon hiányzik Jude. Senki nem akart középen támadni és totál egyedül volt végig. Amikor van Jude akkor ő rendre próbál vele középen összejátszani. Vini,Brahim,Rodrygo mind inkább a szélről kavarnak. Még Rodrygoval próbált leginkább de nem volt az igazi.Babinho írta: