Aurélien Tchouaméni - 14
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Aurélien Tchouaméni - 14
Egymást múltak alul egyénileg kb mindenki, maradjunk annyiban
Gg az egész bandanak
Gg az egész bandanak
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
- hehetheoriginal
Az. Tele hibaval.Galacticos írta: Megkapta azt a futtyot januarba azota oriasit fejlodott.
Ma a golon kivul is a legjobb volt, az mar csak hab a tortan.
Igy tovabb.![]()
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Megkapta azt a futtyot januarba azota oriasit fejlodott.
Igy tovabb.
Igy tovabb.
- hehetheoriginal
egy maha diarra szint kb összességében, ugyanaz a fizikum, ugyanaz a lassúság, tohonyaság.
az a szerencsénk, hogy most más csapatokban nincs egy yaya turé vagy essien manapság, ezért ez a szint is belefér most.
az a szerencsénk, hogy most más csapatokban nincs egy yaya turé vagy essien manapság, ezért ez a szint is belefér most.
thereisonly1ronaldo
-
1madridista
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerk.: amikor pogbazik akkor en is ideges vagyok ra es van hogy tenyleg lassu meg korulmenyes de posztjahoz kepest kifejezetten kepzett es labdabiztos...
-
1madridista
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Koszi a valaszokat
Nekem amugy nagy kedvencem foleg amikor hajt, az elmult 2 honapban orom volt nezni, tegnapinak csak a veget lattam sajna...
Nekem amugy nagy kedvencem foleg amikor hajt, az elmult 2 honapban orom volt nezni, tegnapinak csak a veget lattam sajna...
Sztem nem lenne gond a passzaival ha lenne egy rendszer.BlancoMark írta: Kell elé minimum két kreatívabb, labdabiztosabb kps különben túl nagy hangsúly helyeződik a passzjátékára amiben átlagon aluli (Real szinten).
Ez a kezdő tegnap neki (sem) kedvezett.
Odakerül folyamat egy random helyzetbe azt oldja meg hibátlanul folyamat.
Nincs az hogy tudja ott van valaki akinek fixen lehet passzolni, pl Kroos aki elképesztő játékintelligenciával rendelkezett, azt a helyezkedést tanítani se lehet, hogy mindig olyan helyen volt, ami optimális volt a társaknak és bármikor segített nekik.
Jobbszélünk vagy támad vagy nem, balszélen ácsorog Vini, elől Bappé 2 védővel a nyakán, Bellingham ki tudja épp csatárt játszik vagy hátul van mellette, Mendy annyira aktív előre mint egy zsák krumpli, LV meg hírből se ismeri mi az hogy helyezkedés.
Random fos az egész.
Egy Kroos kirázta egyedül ezt a kisujjából így is, de olyan kaliberű játékosunk nem most lesz a posztjára.
Modric tegnap egyénileg tök jó meccsen volt, de semmire nem mentünk vele se, annyira szánalmasan rossz volt minden is.
- BlancoMark
Kell elé minimum két kreatívabb, labdabiztosabb kps különben túl nagy hangsúly helyeződik a passzjátékára amiben átlagon aluli (Real szinten).
Észrevehetetlen, ilyen tömörülő csapatok ellen sok haszna nincs. A 2. leggyengébb osztályzatot kapta Mendy után. Én megmozdulására nem emlékszem, miután bejött Cama egy fokkal jobb lett.1madridista írta: Atleti ellen milyen volt? Meccset nem lattam kivancsi vagyok h medidg tart a formajavulasa...
-
1madridista
Atleti ellen milyen volt? Meccset nem lattam kivancsi vagyok h medidg tart a formajavulasa...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elso felevben minusz 1 ember volt. Meccsenkent kaptuk a golokat rola hatul, es aludt be közepén .
A Bernabeu intézkedett és azóta maga a terror az ellenfeleknek.
Nem győztem szidni minden meccs előtt es után. De ilyen romantikus egy szurkolo altalaban. De amit most produkál... hát, le vagyok nyugozve.
Ha igy folytatja, az ő kimagasló teljesítménye fogja szallitani a bl trofeat. Zseniális formaban van.
A Bernabeu intézkedett és azóta maga a terror az ellenfeleknek.
Nem győztem szidni minden meccs előtt es után. De ilyen romantikus egy szurkolo altalaban. De amit most produkál... hát, le vagyok nyugozve.
Ha igy folytatja, az ő kimagasló teljesítménye fogja szallitani a bl trofeat. Zseniális formaban van.
- Pad'em
Ha már Mbappé topikjában hehe a meccs óta fogaz, Camánál is említsük meg, hogy hát fájdalmakkal játszott.
Bámulatos adottságai vannak de idei éve borzalom.
Tchoua meg remek, de még mindig többet kéne mutatnia magát, már nem bújkál annyit mint szezon elején, de egy letámadó ellenfél ellen baj lesz a labdakihozatalokkal Ceba nélkül.
Bámulatos adottságai vannak de idei éve borzalom.
Tchoua meg remek, de még mindig többet kéne mutatnia magát, már nem bújkál annyit mint szezon elején, de egy letámadó ellenfél ellen baj lesz a labdakihozatalokkal Ceba nélkül.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyebkent akkor javult fel meg inkabb amikor Cama lement. Teljesen feleslegesek egyutt a kp n es jelen pillanatban Tchoua jobb. Nem tudom Camaval mi van, de borzalmasan megrekedt
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Remekül játszott. Időben kapcsolt, erre a Tchouamenire szükségünk van.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
Elképesztően feljavult. Le a kalappal, nagyon rendben van a hozzáállása is most. Kéri a labdát, nem bújkál, visszazár, ütközik. Jókor jött az ébresztő, azt már nem bírná el a csapat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
nuevo_ericco
Ha van valami pozitív dolog az elmúlt hetekben, akkor az ő játéka. Mélyről jött fel, az azért elismerésre méltó.
+1RaúlCF írta: kurva nagyot ment ma is. egyik legjobb volt
Camavinga meg az inverze.
Kurva rossz volt ma is. Egyik legrosszabb volt.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kurva nagyot ment ma is. egyik legjobb volt
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Amúgy megérdemli a pacsit.