Ezzel ha Vona nincsen tisztában, akkor egyszerűen hülye. Szerintem hazudik. Sokkal korrektebb lenne, ha tisztességesen bevallana, hogy 1% felett jár kampánytámogatás az alatt nem. 2RK-nak pedig életbevágóan szükséges az állami finanszírozás.nuevo_ericco írta:Szerintem ebben az esetben ő nem eléggé tájékozott. Próbált találni egy okot, hogy miért nem kidobott szavazat rá szavazni, és mivel nem sok ilyen van, csak olyat talált, ami baromság.swfan írta: Mivel Vonát nem tartom idiótának, csak arra tudok jutni, hogy szándékosan félretájékoztat.
Ami pedig a lejjebb belinkelt felmérést illeti, abból elég jól látszik, miért akarja megmenteni a kormány (legalább a vláasztásokig) a zsákfalvak kiskocsmáit![]()
Másik Hadházy, akit elég sokáig tiszteltem, aztán állatorvosként nem tiltakozott MZP azon javaslatakor, hogy legyen igazságügyi miniszter. Nem égbekiáltó dolog, de már csak az árról beszélünk az esetében.
Nincsenek itt szentek, senkiért nem lesz kár, aki nem a szaktudása és csakis a szaktudása miatt van ott. Tőlem a Kutyapárt vagy egy ma még nem ismert párt, Tisza mind elsodorhatja az élősködő politikai elitet, senkit sem fogok sajnálni. Majd kopoghatnak a szakpolitikai terveikkel, azok akik most magukat hozzáadott értéknek képzelik.