Nika91127 írta:
Faust írta:
Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.
Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Nurofen+ Fenistil kombo, hogy rohadjanak meg
Kezdhetnénk azzal, hogy léteznek már jóval modernebb antihisztaminok is, de talán még ez a legkisebb probléma.
Az a rohadt álarcosbál. Reggel írnak a csoportba, hogy a kis Marlonbrando beteg, de a délutáni programra csak elhozzák. Három centis takonnyal.
Az idősebb fiam jövőre már suliba megy, betegen mégsem cipeltem közösségi programokra. Most először, az ovóda utolsó évében jutottunk el az álarcosbálra. Azóta légúti terror van a komplett családban. A hétvégi szezonkezdésről valószínűleg én is lemaradok, pedig dec. vége óta végigedzettem a fagyokat is.
A gyermekkori fejlődés normális része, hogy az a kollektívába kerülő óvodás rendszeresen beteg. De azt leginkább a debil szülői közosség okozza, ha állandóan beteg. És legtöbbször nem is azok, akik nem tudnák megoldani.