Na tessék, már azt is tudjuk melyik foga volt. Fogorvosaink, vélemény?

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 6., csütörtök 8:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 5., szerda 14:51
Borzalmas volt tegnap bappe, a vegen szarul bepasszolt labda meg gaz volt es tavol alljon hogy vedjem a doktor urat de azert azt ne felejtsd el hogy ket ember nem ugyanaz.ferni írta: Amúgy meg én végig hehe elméleti kifogásaival vitatkoztam csak, nem Bappét szidtam.
Hogy ha leszakadt végtagokkal tudnak játszani, akkor ne legyen már ekkora kifogás ez több mint egy hét után.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 5., szerda 14:22
Jaj igen, jo kis sztori volt az is.Babinho írta: Értékeljük akkor át Asensio régi borotválkozós balesetét is, jó?![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 5., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 5., szerda 9:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 5., szerda 8:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 5., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 5., szerda 7:33
Szerintem meg te hagyjal mar fel azzal, hogy mindenhez is kibebaszarintott modon ertesz, jobban mint barki. Plusz azt hiszed, mert neked kihuztak egy fogadat es nem fajt, ugy senkinek sem lehet szar.ferni írta:Volt fogam húzva, de hát más sportágakban törött kézzel mennek fel amerikai focit játszani, liter cuccot kell lecsapolni a lábukról meccsek után, a csapatnál maradva is Rüdiger meg Valverde lába fix gatya, mégis tudtak küzdeni, hajtani stb.hehetheoriginal írta: dr. ferni megmondja meanwhile![]()
Több mint 1 hete húzták ki neki hehe, hagyd már ezt a hülye dumát, balfasz volt ennyi
Ha meg ennyire zavarja kérjen rá valamit
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 5., szerda 7:27
Szerintem egyszeruen csak nem erossege a kapunak hattal valo jatek es sokszor kellett visszalepnie, hogy felvegye a lalbdakat. Amit en hianyoltam es hianyolok, hogy egyreszt nagyon keveset cserelgetik a poziociojukat Vinivel es Rodrygoval, nem ertem miert van kb kobe vesve, hogy Vini balon, Rodrygo jobbon, Bappe meg kozepen, sokkal jobban ossze lehetne zavarni az ilyen szoros emberfogast jatszo csapatokat. A masik amit nem ertek, hogy miert fokuszalunk csak egy szelre, tegnap az elso felidoben csak a jobbon, a masodikban kb. csak bal oldalon mentek a tamadasaink. Sokkal tobb mozgas es variacio kell elol, mert teljesen sablonossa valik igy jatekunk.RaúlCF írta:ma nem volt jó. Szerintem neki nagyon hiányzik Jude. Senki nem akart középen támadni és totál egyedül volt végig. Amikor van Jude akkor ő rendre próbál vele középen összejátszani. Vini,Brahim,Rodrygo mind inkább a szélről kavarnak. Még Rodrygoval próbált leginkább de nem volt az igazi.Babinho írta:
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 4., kedd 23:33
ma nem volt jó. Szerintem neki nagyon hiányzik Jude. Senki nem akart középen támadni és totál egyedül volt végig. Amikor van Jude akkor ő rendre próbál vele középen összejátszani. Vini,Brahim,Rodrygo mind inkább a szélről kavarnak. Még Rodrygoval próbált leginkább de nem volt az igazi.Babinho írta:
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 4., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 4., kedd 23:16
Volt fogam húzva, de hát más sportágakban törött kézzel mennek fel amerikai focit játszani, liter cuccot kell lecsapolni a lábukról meccsek után, a csapatnál maradva is Rüdiger meg Valverde lába fix gatya, mégis tudtak küzdeni, hajtani stb.hehetheoriginal írta: dr. ferni megmondja meanwhile![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 4., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 4., kedd 23:12
bocs, de na.ferni írta:Nincs már fogfájása baszod, kihúzták neki
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 4., kedd 23:12
le van szarva mi faj neki. egy kotelezo 5 meteres passzt elbaszott, pedig nagyon fontos lett volna az a gol. van ez igyferni írta:Nincs fogfájása baszod, kihúzták neki, egy nagy seb van a szájában, amit gondolom összevarrtak.hehetheoriginal írta: ahhoz at kell tudni venni a labdakat szuk helyen altalaban. neha. meg 1v1. meg nincs hely futni. sima ügy nyilvan.... megy az barkinek.
nem kivanok senkinek rosszat, de majd mikor jön a fogfajas - mert jönni fog- akkor azert jusson eszetekbe az öreg kilián, ahogy probalt futni vele
![]()
Igen biztos szar, de akkor kérjen bele egy injekciót azt menjen focizni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 4., kedd 23:11
A maiak alapján Valverde ezt ne pont Mbappetol próbálja eltanulni.hehetheoriginal írta:ahhoz at kell tudni venni a labdakat szuk helyen altalaban. neha. meg 1v1. meg nincs hely futni. sima ügy nyilvan.... megy az barkinek.végülis, amilyen teljesítményt hoz jhv-ként, el tudom képzelni, hogy jó számokat hozna csatárban is.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 4., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 4., kedd 23:10
Nincs már fogfájása baszod, kihúzták neki, egy nagy seb van a szájában, amit gondolom összevarrtak.hehetheoriginal írta:ahhoz at kell tudni venni a labdakat szuk helyen altalaban. neha. meg 1v1. meg nincs hely futni. sima ügy nyilvan.... megy az barkinek.végülis, amilyen teljesítményt hoz jhv-ként, el tudom képzelni, hogy jó számokat hozna csatárban is.![]()
nem kivanok senkinek rosszat, de majd mikor jön a fogfajas - mert jönni fog- akkor azert jusson eszetekbe az öreg kilián, ahogy probalt futni vele
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 4., kedd 23:09
Kb. ennyi. Nem több, nem kevesebb.ziro4vr írta: Na most végleg kettehasadt a személyiségünk hehe.![]()
A világ egyik legjobb jatekosatol azért bibis foggal is elvárható hogy kössön le védőt, támadjon le, tudjon egyet passzolni, legyen veszélyes a kapura.
Ahogy az elvileg másik legjobbtol is, bár csúnya rasszista a világ legyen már elvárható ugyanez.
Egy Real Madrid sztártól, ballondor vanabitol, egy BL kieséses meccsen hazai pályán. Mindkettőre igaz. Ez ma nulla volt tőlük fogadd el.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem