Eduardo Camavinga - 6

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
RealMadridFanatic

Re: Eduardo Camavinga - 6

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 10., hétfő 20:23

A fegyelmezetlenseg balhatvedben sem ereny.

Minden fizikai es technikai adottsaga megvan ahhoz, hogy top kozeppalyas legyen, de ha fejben leveri a lecet, akkor mas poszton is ez lesz, meg akkor is, ha esetleg kevesebbszer kerul meleg helyzetbe.

Egyelore csak elmehaborodott ajanlat eseten engednem el, foleg ha erkezik Alonso esetleg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 10., hétfő 20:21

Imádnivaló, hogy a sok fifafotelhuszar, csak mert a sérülések miatt nem tud formába lendülni, már el is adna :lol:
Most meg tucsipocsire veritek, de az ember amióta itt van,most játszik egy bő három hete rendesen, előtte lofasz volt.
Komolytalan az egesz :coffee:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 10., hétfő 20:13

Egyetértek a balhátvéd témában. Zseni lenne
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 10., hétfő 20:09

80-100m mehet.
Sérülékeny és nem fejlődik. Sokszor túlkemény még mindig, felesleg sárgákat begyűjtve. Ha átképeznénk balvédőnek, akkor Xabi alatt hasznos lehetne esetleg.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. március 10., hétfő 20:08

én még azért kifütyültetném a Bernabeúban, hátha észbe kap mint Csuameni. egyértelműen fejben kevés eddig az állandó kezdő tagsághoz mert amúgy mindene meglenne.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 10., hétfő 20:03

Realista24 írta: Manchester City want Eduardo Camavinga.
@SkySports
Részemről jó pénzért mehetne.
Amikor jött plusz első pár év azt hittem megfogtuk az isten lábát. Ma már inkább azt mondom egy jó Kovacic 2.0 lesz.

Maradhatott volna utóbbi is, de igazából nélküle is teljesen rendben lettünk/vagyunk.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 10., hétfő 19:45

Manchester City want Eduardo Camavinga.
@SkySports
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 4., kedd 23:38

hehetheoriginal írta: ha nem helyette, hanem mellette jatszik egy labdabiztos iranyito
Ahhoz tudnia kéne amit Tchou csinál, de isten őriz, hogy 6ost faragjunk belőle, és hadd ne említsek egy csúcs Casemirot.
Neki nem az a posztja, és nem is abban jó.
Nem is tudok olyan feladatot a kp-n amiben ő a legjobb...fejlődnie kell, és megtalálnia a játékát, mert egyénileg azt látod rendben van, ott a mezőnymunka, képes jó btb feladatot ellátni, de nem kiemelkedő semmiben, csak a futásban. De túl nagy a hibafaktor, és nem szab jó fazont a csapatnak, sokat cipeli középen, nem a legjobb döntést hozza meg, a passzjátéka meg kpshoz képest kifejezetten gyenge. Technikailag oké, de egyszerűen nem teremt előnyt a játéka. És idén elég lagymatag is, többet kéne hasznosabban helyezkednie, és jobban szkennelni, előre gondolkodni. Meg tényleg ne cipelje már annyit, jobb passzok

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 4., kedd 23:24

Ja, csak az a baj, hogy el lett cseszve a kerettervezés és a labdabiztos irányító posztra van egy lassan 40 éves Modric, meg egy Ceballos, akit majdnem eladtunk a Betisnek nyáron és aki mire nagy nehezen sikerült rátalálni, hogy jé működik vele a játékunk, lesérült laza 2 hónapra. Az biztos, hogy idén nagyon sokszor rossz megoldásokat választ, mind védekezésben mind labdával. Ha Jude visszatér lehet megnéznék egy Tchou-Brahim-Jude kp-t.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 4., kedd 23:19

hehetheoriginal írta: itt ugy latom divat lett a felig serult vagy korhazbol ki korhazba be jatekosokat szidni 1-1 meccs utan. ember allandoan serulesekkel kuzd, hogy varod el tole, hogy formaba lenduljon?
lattuk mire kepes, ha topon van.
rudiger is arnyeka maganak.
valahogy tuleltuk ezt a meccset
Nem hinném, hogy a sérülései miatt sargazza ki allandóan magát, késik el az emberekről, hoz össze az ellenfélnek tizenegyest (ma épp nem). Ez full koncentráció hiánya. Igen láttuk mit tud tavaly vagy tavaly előtt, de most már nincsen a kpn egy Kroos vagy egy Modric, egy szinttel feljebb kellett volna lepnie, én legalabbis ezt vártam volna. Persze a sérülések sem tesznek jót a karrierjenek, de ha meg uveglabu, akkor meg megint csak nem nagy jövőt jósolok neki.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 23:15

ha nem helyette, hanem mellette jatszik egy labdabiztos iranyito, akkor talan nem arccal hatra ment volna le a meccs nagy resze mikozben kerestuk es kergettuk a labdat, odahaza egy atletico tobbet passzolt :coffee:

de edzo topikja üres. csak kilián a hibás ma, meg edu tesómsz.
thereisonly1ronaldo

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 4., kedd 23:11

Az biztos, hogy ma jót tett a csapatnak az, hogy jött helyette Modric, utána látványosan változott a játék képe.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 4., kedd 23:09

Én sokat ekézem, mert sokat is vártam tőle idén, de temetni még én se temetném.

Látszólag Ancelotti nagyon nem elégedett vele, sokszor látom hogy veszekszik vele, irányítja, a játekperce is kevesebb mint amit a sérülései indokoltak, hát úgy látszik észnek, meg egy erősebb passzjátéknak híján van.
Tényleg inkább bekknek való ezekkel a futásokkal, meg nem kell neki több mint 2-3 választási lehetőség, mint azon a poszton...

Mindenesetre új edzővel jövőre, új szisztémában változhat, de lehet lenne az az ajánlat nyáron...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 23:09

itt ugy latom divat lett a felig serult vagy korhazbol ki korhazba be jatekosokat szidni 1-1 meccs utan. ember allandoan serulesekkel kuzd, hogy varod el tole, hogy formaba lenduljon?
lattuk mire kepes, ha topon van.
rudiger is arnyeka maganak.
valahogy tuleltuk ezt a meccset
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 4., kedd 23:09

Pedig viszonylag jól kezdte a meccset, de ahogy az Atleti picit felpörgette, elkezdték jobban támadni a labdás embereket, kijött, hogy mennyire könnyen zavarba hozható.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 4., kedd 23:07

Szerintem nincs nagy baj ezzel a gyerekkel, kicsit szeleburdi és korán jöttek a sikerek is. A formaidőzítés nagyon elment nála, valószínűleg ez már ilyen év lesz. Tökéletes ember a keretbe, betonkezdő talán sosem lesz, de nagyon kellenek az ilyen játékosok. Remélhetőleg összekaparja majd magát.

Lehet kellene neki is egy kis fütty, testvérkéjénél bejött. :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 4., kedd 23:05

én még nem temetném, nála az a skill ceiling nagyon top, meg a francia pajtása is jó mélyről jött vissza, de nagy csalódás idén

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 4., kedd 23:01

Sajnos a top szintre kevés fejben, bármennyire is elit adottságai vannak.
Nem illik.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 26., szerda 23:43

Amúgy belőle nem akarunk balhátvédet csinálni? 4-3-3-ban még okés lenne, hogy mondjuk úgy vállalkozó szellemű, de ebben a 4-2-1-3-ban szerintem sose lesz elég stabil, megbízható oda. Márpedig az első 4-es fix lesz egy jó ideig.
Bal oldalt kreatívkodhatna amennyit csak szeretne. Így lenne logikus számomra, hogy nem érkezik Davies.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 12., szerda 10:17

Pad'em írta:
Kerlon írta: Számomra egy Belli Cama Valverde sor lehet a legerősebb kkp felállás, de se Ceballat, se Tchouamenit, de még Gülert sem kéne elvetni, mert mindegyik másban kiemelkedő és lehet jó kohézióban a csapattal.
Ez a kp láttuk a Barca ellen mennyit ért. Szeptemberben én is ezt mondtam volna, de Ceba nélkül egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát.
Nem néztem, hogy hány meccset játszottunk és hogyan, de egy meccsből kár bármit is levonni. Jelenleg Cebat mondom én is a kezdőnek, de pl. tegnap sem kontraszt közöttük bármennyire is állítják sokan, hogy a francia volt a rosszabb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: