Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 7., péntek 23:03

Engem nem érdekel a bőrszín.
Szamomra az a fontos, hogy minden női karakter legyen tökös, vagány, nagydumás és erős. Minden feher férfi legyen alárendelt, csicska szerepkörben nyomatva, vagy legyen ultra rosszindulatú, rasszizmusra hajlamos undorító féreg. Ellenben minden színesbőrű legyen kedves, toleráns, pozitív karakter.
Nekem csak ez számít :coffee:
Ettől én is jobb leszek, hogy nézem, meg a világ is jobb hely lesz.

Amióta pl szivemmel, lelkemmel elfogadtam, hogy bella ramsay a megfelelő cast, azóta több barátot szereztem.

Ne legyetek mar ennyire savanyúak :-(
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 7., péntek 23:01

Eleve bukott helyzetből indult bárki Alan Rickman után de lehetett volna próbálkozni. Ezzel egy nagyon nagy százalék nézőt alapból eldobtak egy olyan demográfiáért aki csak online pampog de egy percet nem fog nézni belőle.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 7., péntek 21:47

bluebike írta:
soadroli írta: Paapa Essiedu has been officially cast as Severus Snape in HBO's ‘HARRY POTTER’ series.

ezt se kell majd nézni :lol:
Gondoltam talán majd annyi jó lesz ebben a gyökér Trumoban, hogy ezek a woke f.szságok visszaszorulnak, de úgy néz ki nem nyert. Engem ez a sorozat érdekelt a legjobban a jövőben, de így kössz, de kössz nem. Sápadt Piton, az... Kapják be! 🖕
Detto.
Potter apja meg rasszista lesz fogadjunk.
Szanalmas szar, es meg duhitobb hogy jkr is benne van...
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 7., péntek 20:50

bluebike írta: Gondoltam talán majd annyi jó lesz ebben a gyökér Trumoban, hogy ezek a woke f.szságok visszaszorulnak
Nem a politika okozta, nem is az fogja megoldani.
Addig lehet a pénztárcával szavazni, mert csak az hatja meg a részvényeseket és az általuk kinevezett döntéshozókat, CEO-kat. Az csak Trumpék hazugsága volt, hogy ez politikai termék. Egy frászt, sima kapzsiság, mindig több kell, ezért új vélt vagy valós piacok felé nyitnak a stúdiók, kiadók, stb. Valamelyik marketinges megmérte, hogy a feketék nem igazán pörögnek a HP franchise-on, ezért jött ez a döntés.
Kapitalizmusban minden mögött a pénzt kell keresni, meg a negyedéves jelentéseket. Minden probléma oka ide vezethető vissza, az infláció, erősödő szélsőségek, háborúk, klímakatasztrófák, stb.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 7., péntek 19:29

soadroli írta: Paapa Essiedu has been officially cast as Severus Snape in HBO's ‘HARRY POTTER’ series.

Gondoltam talán majd annyi jó lesz ebben a gyökér Trumoban, hogy ezek a woke f.szságok visszaszorulnak, de úgy néz ki nem nyert. Engem ez a sorozat érdekelt a legjobban a jövőben, de így kössz, de kössz nem. Sápadt Piton, az... Kapják be! 🖕

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 7., péntek 19:05

magnus666 írta:

Lecserélném még Hedviget egy varjúra.
Vagy egy buzira aki bagolykent identifikalja magat.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 7., péntek 18:50

Lecserélném még Hedviget egy varjúra.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 7., péntek 18:47

felkeszul a transgender dobby ?

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. március 7., péntek 18:24

Paapa Essiedu has been officially cast as Severus Snape in HBO's ‘HARRY POTTER’ series.

Kép

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. március 4., kedd 21:21

Neil Patrick Harris has been cast in ‘DEXTER: RESURRECTION’

Also starring Michael C. Hall, Peter Dinklage, Uma Thurman, Krysten Ritter, David Zayas, Jack Alcott and James Remar.
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. március 2., vasárnap 9:41

Baby Reindeer 1x1
Ev vegi sorozatjunkie szavazason tobb kategoriaban is jelolve lett, kommentekben is jokat irtak rola, gondoltam ranezek.

A foszereplo egy komikus, akinek meg nem sikerult befutnia, ezert egy barban dolgozik csaposkent. Egy nap bemegy a barba egy no, aki a vilag legszomorubb emberenek nez ki, penze sincs, hogy vegyen valamit (pedig nem sokkal kesobb kiderul, hogy politikusokkal dolgozott egyutt ugyvedkent), a srac megsajnalja, meghivja egy teara es elkezd beszelgedni vele. Utana a no visszajar, fel napokat tolt el a pult mellett. Egy igazi nagypofaju, hangos, be nem all a szaja; egy kicsit raszall a sracra, aki alig tudja levakarni magarol. A resz egyebkent azzal kezdodik, hogy fel evvel a talalkozas utan a srac a rendorsegen bejelenti, hogy egy no zaklatja.

A sorozatnak van egy nyugtalanito, nyomaszto hangulata, nem szeretem ezt a stilust, ezert nem is folytattam. De azert kivancsi voltam mi fog meg tortenni az evadban, youtube-on kerestem egy osszefoglalot rola. Mondjuk ugy, hogy lesz egy par elbaszott, beteg pillanat. Aki szereti az ilyesmit, hajra, 3 es fel ora az egesz evad, szoval nem egy hosszu sorozat.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 28., péntek 6:34

SONS OF ANARCHY: Ment is a kedvencek közé... bár ezt már akkor éreztem, mikor nekikezdtem, hogy ebből valami egészen jó dolog fog kisülni.

Instant klasszikus. Menő, olykor jópofa, kegyetlen és drámai. És bár Jax Teller sztorijába, karakterének ívébe se akarok vagy tudok belekötni, a sorozat igazi ereje számomra mégis inkább az, hogy rendre képes volt megújulni és olyan karaktereket felvonultatni, akár csak kisebb szerepekben is, akik nem csak előrébb tudták vinni a szériát, de színesítették is azt.

És itt most akarva-akaratlanul is fel kell hoznom a Fast & Furious franchise-t, noha nem azért, hogy bármiféle párhuzamot vonjak sztori terén a kettő között, de a különböző színészek/karakterek felvonultatása és azoknak használata, nem egyszer juttatta eszembe a filmes szériát. Bárki jött, akár csak egy rész erejéig, maradandó lett, legalábbis számomra. És egy jó casting mindig óriási plusz. Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Kim Coates, Tommy Flanagan, Ron Perlman, Theo Rossi, William Lucking, Emilio Rivera, Marilyn Manson, Jimmy Smits, Danny Trejo, Titus Welliver, Harold Perrineau, Donal Logue, Robert Patrick, Michael Chiklis, David Hasselhoff, Stephen King, Peter Weller, Walton Goggins... és akkor még nem is beszélve a Wayne, Vigyori, Opie, Chucky-féle vonalról. Lényegében nem volt a sorozatban rossz színész vagy karakter.

És mindezeket jól is használták! Így pedig lényegtelen volt, hogy éppen ki van a képernyőn, mert se üresjárat, se gyengébb pillanat nem volt.

A vége pedig… bár már a 6. évad utolsó része bevitt egy komolyabb gyomrost, az utolsó képsorok feltették az i-re a pontot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 26., szerda 19:09

https://www.wsaz.com/2025/02/26/actress ... port-says/

Azta, ez durva... szegény.
R.I.P.
Eurotúrában imádtam. Meg a GG-ben se volt rossz anno :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 26., szerda 16:13

hat ilyen fejjel te mindent hatalmas orommel, erdeklodessel es elannal fogadsz, legyen az barmi zs-kategoria :kalapos:
latja az ember, ahogy csillog a szemed, racsodalkozol, ahogy megmozdulnak a karakterek a kepernyon es nem erted, hogy a technologia csodalatos vilagaban ez hogy lehetseges :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 26., szerda 15:27

Akkor inkább majd újranézem a filmet :lol:

Mi az hogy nekem teee szőrösfülű
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 26., szerda 15:16

Neked jo lesz padmé :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 15:13

poronty írta:
Na szóval a sori milyen, érdemes belelesni azt mondjátok? :lol:
Nem igazán. A film kurva jó volt, a sorozat meg egy felejthető közepes cucc.
Pluszegy.

Jol van Padem :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. február 26., szerda 15:11

Nem igazán. A film kurva jó volt, a sorozat meg egy felejthető közepes cucc.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 26., szerda 15:06

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.
Szinkronosan nezted? :x
Amugy nekem sem utott akkorat, mint vartam...
Oh wait én eltévedtem, azt hittem a Gentleman filmjéről van szó, de most látom, hogy sorozat topic és van egy ugyanilyen című sorozata is :lol:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 14:52

Pad'em írta:
h3x0r írta: Ha mar drogok :mrgreen: , en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.
Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.
Szinkronosan nezted? :x
Amugy nekem sem utott akkorat, mint vartam...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: