https://m.economictimes.com/news/intern ... 712461.cms
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. március 4., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 4., kedd 15:37
szinte o az egyetlen az ellenzekbol, aki szimpatikusan viselkedik es valoban kormanyvaltast akar, nem a sajat segget felti csak es azt, hogy a tisza nepszerusege megeszi a mikropartjat.ferni írta: Így néz ki az aki tényleg kormányváltást akar
Ő nem egozik, nem sértődik meg azon, hogy másnak jobban megy az a dolog, amibe ő belebukott, mint országos politikus, fogalmazott meg nem egy kritikát MPnek, viszont mindig kihangsúlyozza, hogy nem szabad célt téveszteni attól még.
Lehet így is.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 4., kedd 15:25
Ha igazak az Ördög ügyvédje biszexuális vádjai Varga Judit felé, már csak ezért sem hiszem, hogy beleállna a közösségükbe. Utólag is tisztelettel beszél róla, mármint szimplán Vargáról.nuevo_ericco írta: Semmi baj nem volt a telexes lánnyal. Feltett egy kérdést, nem kapott választ, feltette picit máshogy, majd elengedte. Ennyi elég, hogy a néző eldöntse, MP és a Tisza bizony nem lesz a szexuális kisebbségek melletti élharcos, valószinűleg annyi a különbség köztük és a Fidesz között, hogy talán azonnal nem lesz belőlül ellenségkép gyártva. A NER-hez képest ez is hatalmas előrelépés lenne, és ez az, ami szomorú.
Másik oldalon MP kampányol, pofonokat ad és kap, egyre nagyobbakat, ahogy telnek majd a hónapok, teljesen természetes, és a politika logikája is azt követeli meg, hogy olyan kérdésekbe nem megy bele feleslegesen, ahol több a veszítenivalója, mint amit nyerhet.
Csak arra kell figyelnie, hogy tűrje ezeket a helyzeteket, ne akadjon ki látványosan, mert Rogánék egyből előveszik a pszichopeti paneleket.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 4., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 4., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 4., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 4., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 4., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 4., kedd 14:37
Mivel függetlenek, igen.'shutterisland írta: egyebkent a telex akkor most melyik kapura jatszik ?
mindkettore ?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 4., kedd 14:35
Lenyegtelen. Ha valamit hatvanszor megkerdeznek, akkor annyiszor kell valaszolnia. Kormanyt akar valtani.swfan írta: Itt most jogosnak érzem a kritikát, ez a riportercsaj elég felkészületlen volt.
"Mikor fog a Tisza a Pride-dal és más társadalmi kérdésekkel kapcsolatban reagálni", miközben amúgy már reagált. Közben meg alig számolnak be az országjárásról
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 4., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 4., kedd 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 4., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 4., kedd 14:19
Ezen többen kiakadtak amúgy, hogy mik ezek a telex kérdések.soadroli írta: telexes videó MP országjárásáról
fogyatékos kérdésekkel megfűszerezve
De ahogy nézem a youtube kommentben is darabokra van szedve az egész.random user írta:Kedves Telex, én tudom, hogy kormányváltást szeretnétek úgyhogy mától a nektek szánt támogatást átirányítom a Tiszának.
Teljesen véletlen ráhangoltam ma MP országjárás közvetítésére, gondoltam ha más nem Romulusz miatt a háttérben bekapcsolva hagyom munka alatt. Mikor elérkeztek az újságírói kérdések, a Telex-es hölgy a határkerítés mellett, az első normális ellenzéki vidéki országjárás közepén a következő kérdéseket találta kérdezni:
>\- a TISZA engedélyezi-e majd újra a Pride-ot. (MP jelezte,hogy amíg nincs betiltva a gyülekezési jog, addig nincs miről beszélni)
>\- ha módosítja a Fidesz a jogszabályt, akkor a TISZA visszacsinálja-e ezt (itt kezdtem el abbahagyni a munkát és nézni, hogy mi a fasz történik)
>\- MP kifejti-e a véleményét a Zelensky-Trump találkozóról?
>\- Romulusz valóban úgy gondolja-e, hogy Zelensky nem akar békét
>és a krém a tortán:
>\- ORBÁN VIKTOR MIÉRT JÁR MINDENHOVA, HOGY BÉKÉT TEREMTSEN HA AZ ELSŐSORBAN AZ UKRÁNOKON ÉS AZ OROSZOKON MÚLIK?
Biztos nehéz értelmes és aktuális kérdéseket összeírni, de ennyire? Tényleg az a legfontosabb, hogy HA a fidesz jogszabályt módosit akkor HA a Tisza nyer azt visszacsinálja-e?
Eleve nem tudom melyik az a kérdés ami az adott helyzethez (vidék, határkerítés) kötődik. De ezen felül is teljesen értelmetlennek tartom pl. a Pride-os kérdést ahol egy nem létező törvénymódosításról kell vitatkozni. Vagy pl., hogy Orbán Viktor miért járja a világot béketeremtőként.
Kicsit azt érzem, hogy amit a Fidesznek nem lehet feltenni kérdéseket, azokat rázúdítják az MP-re, ennek így semmi értelme nincsen.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. március 4., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 4., kedd 9:36
Hát eddig tök jó úton jár afelé, hogy az USA befolyása csökkenjen, Kínáé meg nőjön. Make America Small Againcart írta: Trump eddig se nagyon volt haboru parti, szerintem nem is erdekli mi lesz Ukrajnaban. Inkabb Kinaval szeret hadakozni gazdasagi ertelemben. Meg most Mexiko es Kanada is felkerult a listara.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 4., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 4., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 4., kedd 6:01
tokeletes idozites lenne a valasztast megelozo hetekben kijonni majd par erosebb dologgal, amit a digitalis gyontatoszekben kaptak.Szerintem kelleni fog még egy fidesz baki, ha nem is kegyelmi ügy kaliberű, de valami olyan ami úgy felháborít mindenkit.
Őrült kompenzációk lesznek itt még addig a kormány részéről, valaminek majd ki kell lengetni az ingát újra.
nagyon remelem, hogy a vajdasagot, felvideket es erdelyt is meglatogatja az orszagjaras keretein belul.2-300 ezer levélszavazót ne feledjük, miattuk azt mondom a lista se biztos
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 4., kedd 0:12
2-300 ezer levélszavazót ne feledjük, miattuk azt mondom a lista se biztosPuding írta: Egyéniken fog múlni, valahogy össze kell kaparni kicsit több, mint a felét legalább. Listától nem félek, az szűkösen már most meglenne.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem