Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Acewill » 2025. március 14., péntek 13:39

Használ még valaki rajtam kívül régebbi Chromecastot? Napok óta nem akar működni, egy idő után meguntam, és visszaállítottam a gyári beállításokat.... mint utólag kiderült, hiba volt, elvileg így már nem is fog működni.
Valami tanúsítvány hiba lehet, amin dolgoznak, csak felhívják a figyelmet, hogy semmiképp ne reseteljük.. :cens: :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. március 4., kedd 19:52

Nika91127 írta:
hehetheoriginal írta: millió noname kinai szar van már a piacon.
lehet jó (igazabol mar mindenki egymast masolja, ugyanazt tudja nagyjabol minden ilyen kacat), de én nem nagyon találtam rola semmit, ez meg azért elárul egysmást.

én maradnék a nagyobb, ismertebb márkáknál, már csak a gari meg support miatt is.

megvan mennyit koltenel ra, beirod keresobe, hogy best smart bands, smart watches for sport, es megnezed a listakat, összehasonlito teszteket minden budget kategoriaban, nagyjabol ugyanaz a pár márka és cucc jön majd veled szembe. de felesleges napokat rászánni sztem.

xiaomi, amazfit a basic kategoriaban, aztan feljebb suunto, garmin, ezekkel nem lehet melleloni.sztem
Köszi!

Most a smartband 9 pro-t néztem, az a simánál csak a GPS + dupla kijelzövel tud többet.
Ez a max 30k amit rászánnék :D Kell a Legora is pénz 😬😬
De mire kell? Milyen sportolasra? Kell ra gps? Vagy eleg a health track es a telefonon a gps? Az olcso szarokkal nem jo sportolni mert rossz adatokat adnak vissza es az algoritmusaik is megkerdojelezhetoek. Ilyen aron garmin / apple nincs, esetleg whoop, az mocsok jo adatokkal dolgozik, de nincs kijelzo es gps szoval a telefonnan kell sportolni ha futni akar (ami nem baj). Cserebe a health trackingje is az egyik ha nem a legjobb. Elofizeteses, de van 1 honap ingyen probaidoszak.
Szerintem az alja kategoria csak kidobott penz.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 4., kedd 15:21

hehetheoriginal írta: millió noname kinai szar van már a piacon.
lehet jó (igazabol mar mindenki egymast masolja, ugyanazt tudja nagyjabol minden ilyen kacat), de én nem nagyon találtam rola semmit, ez meg azért elárul egysmást.

én maradnék a nagyobb, ismertebb márkáknál, már csak a gari meg support miatt is.

megvan mennyit koltenel ra, beirod keresobe, hogy best smart bands, smart watches for sport, es megnezed a listakat, összehasonlito teszteket minden budget kategoriaban, nagyjabol ugyanaz a pár márka és cucc jön majd veled szembe. de felesleges napokat rászánni sztem.

xiaomi, amazfit a basic kategoriaban, aztan feljebb suunto, garmin, ezekkel nem lehet melleloni.sztem
Köszi!

Most a smartband 9 pro-t néztem, az a simánál csak a GPS + dupla kijelzövel tud többet.
Ez a max 30k amit rászánnék :D Kell a Legora is pénz 😬😬

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 15:11

millió noname kinai szar van már a piacon.

thereisonly1ronaldo

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 4., kedd 15:06

hehetheoriginal írta:
Nika91127 írta: Hahó!

Főnökömnek (asszony :D ) keresnék sportoláshoz ideális, nem horror árú, okosórát/karkötőt. Valakinek valami tuti tipp?
Előre is köszi!

Puszi, hehito asszisztense
mire kell és mennyit akarsz költeni rá?
3 kategória van: smart band (pl xiaomi legujabb band-je, 9 a legujabb szeria), középen az apple watch, huawei watch, galaxy watch, amazfit, fitbit, garmin, suunto stb középkategóriás cuccai (utobbiak inkabb sport, elobbiek inkabb lifestyle), illetve a teteje, ha vki komolyan veszi, pl garmin, ami top többszázezerért vagy épp dragabb, mint a legujabb iphone :lol: (rengeteg kulonbozo verzio, attol fugg mire)

mivel nőnek lesz, ráadásul főnöknek, igy minimálba elintézném :mrgreen: egy xiaomi smartband 9-cel (gyors, millió sportot trackel, szines kijelzo, jol nez ki, tudod bt-n keresztul a telodon pl a kamerat iranyitani vele (taviranyito selfiekhez pl), több hetes akksiidő, stb stb)
én a 8-asat nyuzom(tam) focinal is, gondolom a 9-es még tovabb fejlodott, egesz pontosan mutatja, hogy hany metert mozogtam, hány kaloria blablabla minden ostoba ertelmetlen felesleges faszsag.
Ezt kaptam,mint referencia.
https://www.smartos.hu/k18-pro-noi-vern ... -rozsaszin

Nagyon gagyi lehet?
Olyat akar, ami EKG/pulzusmér, ilyenek.
Szegény orvos orvosfeleség.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 14:25

Főnökömnek (asszony :D ) keresnék sportoláshoz ideális, nem horror árú, okosórát/karkötőt. Valakinek valami tuti tipp?
Előre is köszi!

mire kell és mennyit akarsz költeni rá?
3 kategória van: smart band (pl xiaomi legujabb band-je, 9 a legujabb szeria), középen az apple watch, huawei watch, galaxy watch, amazfit, fitbit, garmin, suunto stb középkategóriás cuccai (utobbiak inkabb sport, elobbiek inkabb lifestyle), illetve a teteje, ha vki komolyan veszi, pl garmin, ami top többszázezerért vagy épp dragabb, mint a legujabb iphone :lol: (rengeteg kulonbozo verzio, attol fugg mire)

mivel nőnek lesz, ráadásul főnöknek, igy minimálba elintézném :mrgreen: egy xiaomi smartband 9-cel (gyors, millió sportot trackel, szines kijelzo, jol nez ki, tudod bt-n keresztul a telodon pl a kamerat iranyitani vele (taviranyito selfiekhez pl), több hetes akksiidő, stb stb)
én a 8-asat nyuzom(tam) focinal is, gondolom a 9-es még tovabb fejlodott, egesz pontosan mutatja, hogy hany metert mozogtam, hány kaloria blablabla minden ostoba ertelmetlen felesleges faszsag.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 4., kedd 14:19

Előre is köszi!

Egy barátom ajánlásra édesanyámnak Amazfit-et vettünk nemrég. Ár/érték arányban az egyik legjobb opció, és anyu is elégedett idáig.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 4., kedd 13:54

Hahó!

Előre is köszi!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 13:20

hehetheoriginal írta: koszi :roll:

de azt mondtad a smart switch mukodik :kalapos:
Szerintem működik az is, nyugodtan próbáld ki! :coffee:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 11:42

koszi :roll:

de azt mondtad a smart switch mukodik :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 11:05

hehetheoriginal írta:
Anthony írta: Nem kell aggódni, nem vesznek el a bögyös macák számai. Vagy ha igen úgyis ott lesznek ugyanabban a kamionos parkolóban :lol:
ellentamadasod nem valtoztat az epic fail tenyen :kalapos:
Let me google that for you:
https://faq.whatsapp.com/11973470609928 ... rm=android
It’s easy to switch to a new phone and transfer your WhatsApp account.
:mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:53

Anthony írta: Nem kell aggódni, nem vesznek el a bögyös macák számai. Vagy ha igen úgyis ott lesznek ugyanabban a kamionos parkolóban :lol:
ellentamadasod nem valtoztat az epic fail tenyen :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 10:52

Nem kell aggódni, nem vesznek el a bögyös macák számai. Vagy ha igen úgyis ott lesznek ugyanabban a kamionos parkolóban :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:48

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: aha.

official samsung site info:
Transmission of WhatsApp chats is not supported on Android devices through Smart Switch.

köszi a semmit, next. :lol: :coffee:
Lehet nem vagyok kepben, de uj telon bejelentkezel a szamoddal, es minden ott lesz, mint a regin, nem? Nekem sztem igy volt.
lehet, majd meglatjuk, ha nalam lesz az uj telo.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 19., szerda 10:46

hehetheoriginal írta: aha.

Transmission of WhatsApp chats is not supported on Android devices through Smart Switch.

Lehet nem vagyok kepben, de uj telon bejelentkezel a szamoddal, es minden ott lesz, mint a regin, nem? Nekem sztem igy volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:46

aha.

mert biztos csak veletlenul kerdezem, mert soha nem volt meg telefon a kezemben az elmult 15 evben... :coffee:

de most talaltam olyat, hogy egy whatsapp szamhoz/acchoz lehet tobb eszkozt is csatolni, hatha ugy jo lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 19., szerda 10:47-kor.
thereisonly1ronaldo

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 10:40

Mai világban ez már nem téma Boomer, kb áthúz mindent az új telóra észre sem veszed hogy lecserélted. Smart Switch, szívesen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:32

atkoltozes uj telefonra topik: ugyanaz a telefonszam, sim kartya, csak a telefon lesz mas, hogy lehet a whatsapp kontaktokat, csoportokat es uzeneteket, egyazegybe mindet atmasolni az uj telora?
whatsapp mindig is buzi volt ilyen teren, vagy csak en vagyok bot hozza. :coffee:
thereisonly1ronaldo

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 4., kedd 10:21

hehetheoriginal írta: De telleg ez mi a fasz, megtalaltak a globalis felmelegedes ellenszeret? :lol:
Rateszed 230-ra a konyhaban, es betömi az ozonlyukat vagy miaszar :lol:

Megint valami placebot akarsz, csak hogy elmondhasd, hogy utanajartal es nem a köldökszöszmöszt kerested naphosszat :lol:
fertőtlenítő, levéltárakban is használják iratok fertőtlenítésére

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 10:19

Neked ott a google, a relevans valaszokat pedig koszonettel fogadom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: