Valami tanúsítvány hiba lehet, amin dolgoznak, csak felhívják a figyelmet, hogy semmiképp ne reseteljük..

HozzászólásSzerző: Acewill » 2025. március 14., péntek 13:39
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. március 4., kedd 19:52
De mire kell? Milyen sportolasra? Kell ra gps? Vagy eleg a health track es a telefonon a gps? Az olcso szarokkal nem jo sportolni mert rossz adatokat adnak vissza es az algoritmusaik is megkerdojelezhetoek. Ilyen aron garmin / apple nincs, esetleg whoop, az mocsok jo adatokkal dolgozik, de nincs kijelzo es gps szoval a telefonnan kell sportolni ha futni akar (ami nem baj). Cserebe a health trackingje is az egyik ha nem a legjobb. Elofizeteses, de van 1 honap ingyen probaidoszak.Nika91127 írta:Köszi!hehetheoriginal írta: millió noname kinai szar van már a piacon.
lehet jó (igazabol mar mindenki egymast masolja, ugyanazt tudja nagyjabol minden ilyen kacat), de én nem nagyon találtam rola semmit, ez meg azért elárul egysmást.
én maradnék a nagyobb, ismertebb márkáknál, már csak a gari meg support miatt is.
megvan mennyit koltenel ra, beirod keresobe, hogy best smart bands, smart watches for sport, es megnezed a listakat, összehasonlito teszteket minden budget kategoriaban, nagyjabol ugyanaz a pár márka és cucc jön majd veled szembe. de felesleges napokat rászánni sztem.
xiaomi, amazfit a basic kategoriaban, aztan feljebb suunto, garmin, ezekkel nem lehet melleloni.sztem
Most a smartband 9 pro-t néztem, az a simánál csak a GPS + dupla kijelzövel tud többet.
Ez a max 30k amit rászánnékKell a Legora is pénz
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 4., kedd 15:21
Köszi!hehetheoriginal írta: millió noname kinai szar van már a piacon.
lehet jó (igazabol mar mindenki egymast masolja, ugyanazt tudja nagyjabol minden ilyen kacat), de én nem nagyon találtam rola semmit, ez meg azért elárul egysmást.
én maradnék a nagyobb, ismertebb márkáknál, már csak a gari meg support miatt is.
megvan mennyit koltenel ra, beirod keresobe, hogy best smart bands, smart watches for sport, es megnezed a listakat, összehasonlito teszteket minden budget kategoriaban, nagyjabol ugyanaz a pár márka és cucc jön majd veled szembe. de felesleges napokat rászánni sztem.
xiaomi, amazfit a basic kategoriaban, aztan feljebb suunto, garmin, ezekkel nem lehet melleloni.sztem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 4., kedd 15:06
Ezt kaptam,mint referencia.hehetheoriginal írta:mire kell és mennyit akarsz költeni rá?Nika91127 írta: Hahó!
Főnökömnek (asszony) keresnék sportoláshoz ideális, nem horror árú, okosórát/karkötőt. Valakinek valami tuti tipp?
Előre is köszi!
Puszi, hehito asszisztense
3 kategória van: smart band (pl xiaomi legujabb band-je, 9 a legujabb szeria), középen az apple watch, huawei watch, galaxy watch, amazfit, fitbit, garmin, suunto stb középkategóriás cuccai (utobbiak inkabb sport, elobbiek inkabb lifestyle), illetve a teteje, ha vki komolyan veszi, pl garmin, ami top többszázezerért vagy épp dragabb, mint a legujabb iphone(rengeteg kulonbozo verzio, attol fugg mire)
mivel nőnek lesz, ráadásul főnöknek, igy minimálba elintéznémegy xiaomi smartband 9-cel (gyors, millió sportot trackel, szines kijelzo, jol nez ki, tudod bt-n keresztul a telodon pl a kamerat iranyitani vele (taviranyito selfiekhez pl), több hetes akksiidő, stb stb)
én a 8-asat nyuzom(tam) focinal is, gondolom a 9-es még tovabb fejlodott, egesz pontosan mutatja, hogy hany metert mozogtam, hány kaloria blablabla minden ostoba ertelmetlen felesleges faszsag.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 4., kedd 14:25
mire kell és mennyit akarsz költeni rá?Nika91127 írta: Hahó!
Főnökömnek (asszony) keresnék sportoláshoz ideális, nem horror árú, okosórát/karkötőt. Valakinek valami tuti tipp?
Előre is köszi!
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 4., kedd 14:19
Egy barátom ajánlásra édesanyámnak Amazfit-et vettünk nemrég. Ár/érték arányban az egyik legjobb opció, és anyu is elégedett idáig.Nika91127 írta: Hahó!
Előre is köszi!
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 4., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 13:20
Szerintem működik az is, nyugodtan próbáld ki!hehetheoriginal írta: koszi![]()
de azt mondtad a smart switch mukodik![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 11:05
Let me google that for you:hehetheoriginal írta:ellentamadasod nem valtoztat az epic fail tenyenAnthony írta: Nem kell aggódni, nem vesznek el a bögyös macák számai. Vagy ha igen úgyis ott lesznek ugyanabban a kamionos parkolóban![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:53
ellentamadasod nem valtoztat az epic fail tenyenAnthony írta: Nem kell aggódni, nem vesznek el a bögyös macák számai. Vagy ha igen úgyis ott lesznek ugyanabban a kamionos parkolóban![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:48
lehet, majd meglatjuk, ha nalam lesz az uj telo.Realista24 írta:Lehet nem vagyok kepben, de uj telon bejelentkezel a szamoddal, es minden ott lesz, mint a regin, nem? Nekem sztem igy volt.hehetheoriginal írta: aha.
official samsung site info:
Transmission of WhatsApp chats is not supported on Android devices through Smart Switch.
köszi a semmit, next.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 19., szerda 10:46
Lehet nem vagyok kepben, de uj telon bejelentkezel a szamoddal, es minden ott lesz, mint a regin, nem? Nekem sztem igy volt.hehetheoriginal írta: aha.
official samsung site info:
Transmission of WhatsApp chats is not supported on Android devices through Smart Switch.
köszi a semmit, next.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 19., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 4., kedd 10:21
fertőtlenítő, levéltárakban is használják iratok fertőtlenítésérehehetheoriginal írta: De telleg ez mi a fasz, megtalaltak a globalis felmelegedes ellenszeret?![]()
Rateszed 230-ra a konyhaban, es betömi az ozonlyukat vagy miaszar![]()
Megint valami placebot akarsz, csak hogy elmondhasd, hogy utanajartal es nem a köldökszöszmöszt kerested naphosszat![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 10:19
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem