Galacticos írta:viszont most azt akarom hogy ancelotti döntsön mostmár hogy iker vagy lopez. és aki mellett dönt az védjen mindkét fontos fronton, a másik meg a kupában.
Ezt már sokan írtátok/akarjátok. Olyan nehéz megérteni, hogy az a döntése Ancelottinak, hogy Casillas véd a BL-ben és a kupában, López pedig a bajnokságban?! Erősen kétlem, hogy ezen változtatna. (Tudom, hogy sokan szívesen látnánk a kapitányt újra a kapuban, de nem teljesülhet minden kívánságunk.

) Már múltkor is rákérdeztek firkászok, hogy mi lesz akkor, ha a csapat bejut a BL döntőbe. Még ha a kupa döntőig is eljutnánk, Casillas több héten keresztül nem védene, és úgy kéne a BL döntőben játszania. Erre is azt mondta, hogy nagyon reméli, hogy Casillasnak hetekig nem kell védenie, aztán majd úgy a BL-ben játszania. A mester is tisztában van vele, hogy mit kockáztat, de -ezek szerint- így egyezett meg a játékosokkal, és Ő nem olyannak tűnik, aki nem tartaná a szavát.
Persze le lehet írni, hogy ezt szeretnétek, de szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy -ha csak Arbeloa(?) nem töri el megint valamelyik kapusunk kezét (és ne tegye)- nem fog Ancelotti változtatni ezen a rendszeren. Vagy esetleg annyiban, hogy az utolsó bajnokin is Casillas fog védeni, ha kupát kellene emelgetni.
Következő ellenfélnek én a Leverkusent nyomtam. Valahogy úgy érzem, hogy őket vagy a Milant kapjuk a következő körben.