Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Kyrie Irving térde nagyon rosszul festett.
Sérülés után nagy nehezen odaállították még ledobni a két büntetőt, de ez nem néz ki jól
Sérülés után nagy nehezen odaállították még ledobni a két büntetőt, de ez nem néz ki jól
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
imádom mikor tényekkel provokálnak jön a hagyjuk inkább...hehetheoriginal írta: csak a leadott teljesitmenyről és statokról beszélsz.
én meg nem.
elbeszelunk egymas mellett.
hagyjuk inkabb

- hehetheoriginal
csak a leadott teljesitmenyről és statokról beszélsz.
én meg nem.
hagyjuk inkabb
én meg nem.
hagyjuk inkabb
thereisonly1ronaldo
Talán nézni kellene az NBA-t hehe bácsi, és akkor tisztában lennél vele, hogy decemberben teljesen kuka volt Knecht, 1-1 normálisabb meccse volt(értsd, elérte a 10 pontot)és ez bőven a csere előtt volt.
A statisztikákat meg azért hozom fel, mert teljesen egyértelmű az írásodból, hogy nem nézel semmit, maximum 1-2 összefoglalót, ezért fogalmad sincsen arról, hogy ki hogyan játszik, mit ad illetve nem ad a csapatnak. Vagy ha nézel meccseket, akkor hadd idézzem RMCF-et és vedd le a szemfedőt, mert össze-vissza beszélsz. A 19 pontjával tette oda a golyóit a pályára?
A statisztikákat meg azért hozom fel, mert teljesen egyértelmű az írásodból, hogy nem nézel semmit, maximum 1-2 összefoglalót, ezért fogalmad sincsen arról, hogy ki hogyan játszik, mit ad illetve nem ad a csapatnak. Vagy ha nézel meccseket, akkor hadd idézzem RMCF-et és vedd le a szemfedőt, mert össze-vissza beszélsz. A 19 pontjával tette oda a golyóit a pályára?

- hehetheoriginal
milyen slumpban?Vagy az megvan, hogy milyen slumpban volt Knecht?
miutan elcserelik, aztan megis vissza kell menni oda, ahonnan "kidobtak"?
meselj mar a lelkivilagarol mit tudsz pls

rookie wall persze, és? nem erről beszélünk, nem ez a téma.

felejtsd el knektet, ar15-öt figyeld védekezésben.
és gyere már le a statokról pls, ez még mindig kosárlabda, nem statisztika I. a bme-n.
mindenesetre érdekes, hogy amint ar15 megsérül, knekt odateszi a golyóit a pályára.
thereisonly1ronaldo
De te nézel egyáltalán meccseket? Vagy az megvan, hogy milyen slumpban volt Knecht? Vagy hogy D'Lo csere után secondary ballhandler lett Reaves és bőven szintet lépett. A tag a legutóbbi 10 meccsén ha a sérüléses meg tekós meccset nem nézzük 25-5-6.5 átlagot hoz 46-37-92-vel.
Én bírom Knechtet, de teljesen egyértelmű volt, hogy belefutott a szokásos rookie wallba, ott volt a december amikor egyáltalán nem ültek a dobásai, és láthatóan nem találta a helyét a pályán, miközben valami tizenpárszázalékkal triplázott vagy 15 meccsen át. Emellett nyilván az ellenfelek is jobban odafigyeltek rá, kevesebbet maradt üresen stb.
Én bírom a gyereket, szerintem abszolút steal volt a drafton, de egyelőre teljesen más szint Reaveshez képest.
A védekezést meg teljesen felesleges felhozni, azok után, hogy Knecht alig kapott lehetőséget és alul másoltam be, hogy mennyire jó a csapat védekezése, AD után konkrétan az egyik legjobb védelem a Lakersé és feljöttek a második helyre nyugaton. Szóval akkor miért is kezdjen el többet játszani Reaves kárára?
Én bírom Knechtet, de teljesen egyértelmű volt, hogy belefutott a szokásos rookie wallba, ott volt a december amikor egyáltalán nem ültek a dobásai, és láthatóan nem találta a helyét a pályán, miközben valami tizenpárszázalékkal triplázott vagy 15 meccsen át. Emellett nyilván az ellenfelek is jobban odafigyeltek rá, kevesebbet maradt üresen stb.
Én bírom a gyereket, szerintem abszolút steal volt a drafton, de egyelőre teljesen más szint Reaveshez képest.
A védekezést meg teljesen felesleges felhozni, azok után, hogy Knecht alig kapott lehetőséget és alul másoltam be, hogy mennyire jó a csapat védekezése, AD után konkrétan az egyik legjobb védelem a Lakersé és feljöttek a második helyre nyugaton. Szóval akkor miért is kezdjen el többet játszani Reaves kárára?
- hehetheoriginal
hogy-hogy honnan szedem, van szemem.
fekete fehér tény, hogy nagyobb darab, erősebb, dinamikusabb és jobban dob.
meg hogy ar15 nulla resistance védekezésben. 1v1ben a szertáros elveri kb.
ilyen alapvetéseken és tényeken ne kelljen már összeveszni.
nyilvan a bronnys resz a poen - hadd ne kelljen mar smileykat magyarazni bazmeg...
fekete fehér tény, hogy nagyobb darab, erősebb, dinamikusabb és jobban dob.
meg hogy ar15 nulla resistance védekezésben. 1v1ben a szertáros elveri kb.
ilyen alapvetéseken és tényeken ne kelljen már összeveszni.
nyilvan a bronnys resz a poen - hadd ne kelljen mar smileykat magyarazni bazmeg...
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megnézett minden Lakers meccset, gondolom. Elég meggyőző érvek, mint pl nem passzol Bronnynak.

De ezeket honnan szeded?hehetheoriginal írta:de miEzt engedd már el, teljesen más szint a kettő.![]()
![]()
dehogy más szint, csak az egyik megkapja a lehetőséget, figurákat, szabadságot, a másikat meg leszúrják a sarokba zászlónak. knekt jobban dob, nagyobb, erősebb, fizikálisabb játékos, ar15 jó fehérgyerek lévén, mint a harmonika hajlik össze bárki ellen védekezésben általában, mintha ott se lenne kb.
knekt elkezdte dobálni a 30-akat meg match winnereket, aztán lebron elcserélte (volna), mert nem passzolt a fiának, mert neki volt értéke a csapatból![]()

- hehetheoriginal
de miEzt engedd már el, teljesen más szint a kettő.![]()

dehogy más szint, csak az egyik megkapja a lehetőséget, figurákat, szabadságot, a másikat meg leszúrják a sarokba zászlónak. knekt jobban dob, nagyobb, erősebb, fizikálisabb játékos, ar15 jó fehérgyerek lévén, mint a harmonika hajlik össze bárki ellen védekezésben általában, mintha ott se lenne kb.
knekt elkezdte dobálni a 30-akat meg match winnereket, aztán lebron elcserélte (volna), mert nem passzolt a fiának, mert neki volt értéke a csapatból

thereisonly1ronaldo
Ezt engedd már el, teljesen más szint a kettő.hehetheoriginal írta: btw en mondom, hogy knekt>ar15, felesleges is utobbi playmake-elni don es bron mellé, szóval mehet a jó kis csomag new orleansba zionért.![]()

Ezek nem rossz dolgok
Since January 19th Lakers haven’t lost a game against a .500 team
Lakers are on a 7-game streak of holding opponents to below 102 points
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk én adnám, ha a Bostont megrépázná valaki, élükön a crybaby tatummal nagyon irritálóak.

Nem illik.
- nmate
Vénember hozza azokat a számokat, mint amiért legutóbb mvp-t kapotthehetheoriginal írta: az beárazza az nba-t, ha egy 40 eves huzoember elmegy konfdöntőig![]()

OKC szerintem legit, ami ellenük szól, hogy nagyon túlkapnak néha a védekezéssel, sok tud lenni a falt és Shai sem fog ennyi extra fújást kapni PO-ban, nincs még nekik erre rutin. De nagyon hosszúak, nagyon atletikusak, nagyon aktívak, ez jót jelent. Cavsben nem hittem, de egyre inkább meggyőzőek, hogy Allen és Mobley kompenzálni tudja a Garland Mitchell kettőst védekezésben, spacingben meg fordítva (utóbbi miatt Hunter fasza deal volt nekik). De szvsz nincsenek egy szinten a Bostonnal meg az OKC-vel. GSW-nek is lesz gondja a kinti dobásokkal, ami 5 éve elég hülyén hangzott volna

- hehetheoriginal
az beárazza az nba-t, ha egy 40 eves huzoember elmegy konfdöntőig

thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Playoffra kíváncsi leszek, adnék egy gsw-lakers döntőt, értelmes magasaik mondjuk nincsenek, de a többi sem tűnik túl acélosnak, okc sztem leolvad majd ott ismét.
Keleten meg Boston sima, cavs nem hinném h a playoffban is így megy majd.
Keleten meg Boston sima, cavs nem hinném h a playoffban is így megy majd.
Nem illik.
- hehetheoriginal
btw en mondom, hogy knekt>ar15, felesleges is utobbi playmake-elni don es bron mellé, szóval mehet a jó kis csomag new orleansba zionért.

thereisonly1ronaldo
- nmate
Ránéztem a top 10-re, abból 5 Sixers vagy Suns játékos és egyik sem lesz ott a playoffbanhehetheoriginal írta:manapsag? pffbitchplease

Ráadásul rohadni fognak ezek miatt a szerződések miatt még évekig.
Podcast P meg átlagol 16 pontot ezért.1 Stephen Curry, PG Golden State Warriors $55,761,216
2 Joel Embiid, C Philadelphia 76ers $51,415,938
3 Nikola Jokic, C Denver Nuggets $51,415,938
4 Kevin Durant, PF Phoenix Suns $51,179,021
5 Bradley Beal, SG Phoenix Suns $50,203,930
6 Kawhi Leonard, SF LA Clippers $49,350,000
7 Devin Booker, SG Phoenix Suns $49,205,800
8 Paul George, F Philadelphia 76ers $49,205,800
9 Karl-Anthony Towns, C New York Knicks $49,205,800
10 Jaylen Brown, SG Boston Celtics $49,205,800
- hehetheoriginal
akkor joTisztában vagyok mindennel.

manapsag? pffbitchplease35-40 milliórért elvárható

thereisonly1ronaldo
- nmate
Tisztában vagyok mindennel. What if-ek annyira nem mozgatnak meg, látom a statokat is, hogy jók, de valahogy túl inkonzisztens és clutch timeban sokszor eltűnik. 35-40 milliórért elvárható, hogy Jokic mellé lépjen ilyen szitukban.