HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 4., kedd 8:03
SZIGORÚAN PISZKOS ÜGYEK: Még mindig brutál erős mozi, egy piszok erős Andy Lau - Tony Leung kettőssel, a zárás pedig egyszerűen tökéletes.
Na meg, ha ez nincs, akkor nincs Tégla sem. Szóval dupla öröm.
FOGY AZ IDŐ: Macska-egér fogócska, heist mozi beütéssel, John Woo és Szemtől szemben vibe-bal, mindezt 90 percben, keserédesen, de könnyen csúszva. Egész korrekt hongkongi akció-dráma, néhány ismerős arccal.
KAMUKÉM: Fuh, nem tudom, hogy valaha láttam-e olyan dögunalmas Jackie Chan filmet, mint most. Ez az a tipikus akcióhősmozi, ami az új évezred hajnalán, a VHS-korszak leáldozásának kezdetén készült.
És hiába van egy elfogadható sztorija és hiába jól koreografáltak a bunyók még mindig, az újhullámos zeneválasztás, és az az érzés, hogy ezt papírtokban, DVD-n, valami újság mellé kaptad valószínűleg, olyan végeredményt szült, ami nem éppen a legjobb...
AZ ELVESZETT ZSARU: Felemás érzések kavarognak bennem. Egyrészt, meg nem tudom mondani, hogy láttam-e már teljes egészében ezt a filmet vagy sem, másrészt pedig egyszerre tud működni és nem.
Az amnéziás alap tök jó, az akciók itt-ott működnek, Jackie szintén nem okoz csalódást, de mégis mintha minden alacsony fordulatszámon pörögne. Az európai helyszín pedig újfent nem állt jól egy Jackie Chan mozinak... Nem tudom... de annyi biztos, hogy nincs az öreg legjobbjai között.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots