Orom ezeket nezni, bajnoki cim, balondor, ki lesz itt kerazva minden
es akkor mi lesz?Na ezert akarom minél elobb dőljön el a bajnokság azt menjen ki a castilla az utolsó meccsekre

Ugy is meg ugy is az egesz vilag rajtunk rohog
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 2., vasárnap 16:57
es akkor mi lesz?Na ezert akarom minél elobb dőljön el a bajnokság azt menjen ki a castilla az utolsó meccsekre
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 2., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 2., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 2., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 2., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. március 2., vasárnap 16:50
Hagyjuk mar ezt a faszsagot, mikor hatulrol szant szandekkal majdnem kettetorik az ember labat es nem piros lap a var idejeben az mi a faszom? Vagy az osasuna meccs? Vagy az atletico? -7 pont nezz ra a ligara ugy, senki le se szarna, hogy mit itelnek a barcanak vagy mit nem, ha ez kovetkezetesen egyforman tortenne a mi meccseinken is, de ez nem igy van ezaltal hatranyba kerulunk.Nmrm írta: Hagyjuk már ezt a birózást, ez annyira vesztes duma. Meg kéne nyerni a saját meccseinket esetleg, akkor nem lenne baj.
A Barcelona megérdemli, mi meg hozzuk ugyanazt a szart hétröl hétre.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 2., vasárnap 16:50
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 2., vasárnap 16:49
Az hogy egy hányadék a bajnoki menetelésünk attól még nem kéne így nyomni a barcát. Ja de kell, mert nekik kell megnyerni, ez már köztudott, kívancsi leszek az atletico ellen milyen mosolygós hangulat lesz ott.Nmrm írta: Hagyjuk már ezt a birózást, ez annyira vesztes duma. Meg kéne nyerni a saját meccseinket esetleg, akkor nem lenne baj.
A Barcelona megérdemli, mi meg hozzuk ugyanazt a szart hétröl hétre.
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. március 2., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. március 2., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 2., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 2., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 2., vasárnap 16:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 2., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 2., vasárnap 16:42
https://x.com/thescreenlad/status/18962 ... 37/photo/1javier88 írta:Ha a félpályánál lerántanak valakit, az is kurva messze van a gólhelyzettől, mégis kiállítás jár érte. Az már nem feladata a játékvezetőnek, hogy elemezze a két játékos gyorsaságát, technikai képességeit, stb.RaúlCF írta:
félpályánál ez nem sok. kurva messze volt a gólhelyzettől.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 2., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 2., vasárnap 16:41
Ha a félpályánál lerántanak valakit, az is kurva messze van a gólhelyzettől, mégis kiállítás jár érte. Az már nem feladata a játékvezetőnek, hogy elemezze a két játékos gyorsaságát, technikai képességeit, stb.RaúlCF írta:félpályánál ez nem sok. kurva messze volt a gólhelyzettől.javier88 írta:
Én úgy láttam, hogy egy szolid másfél méterrel hátrébb volt a másik védő, de majd még egyszer megnézem.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 2., vasárnap 16:40
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 2., vasárnap 16:39
Ne ijesztgess, plusz 4-gyel tettem meg a BetistYazid írta: Hát innen vagy 5 alatt nem ússzák meg![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 2., vasárnap 16:39
félpályánál ez nem sok. kurva messze volt a gólhelyzettől.javier88 írta:Én úgy láttam, hogy egy szolid másfél méterrel hátrébb volt a másik védő, de majd még egyszer megnézem.RaúlCF írta: ott volt mellette a másik védő ....
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem