Nem nézünk ki jól...Carvajal kiesése durván hazavág minket, még a középpályát is sújtja, ha tavasszal Fedenek kell hátramenni...melyik kezembe harapjak

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 3., hétfő 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 3., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 3., hétfő 14:10
Ancelotti's Real Madrid vs AtleticoKerlon írta:amilyen ótvar szar mérlege van Simeoneval szamben Carlonak, talán nem is járnánk rosszul, ha eltiltanákRealista24 írta: The yellow cards in the Champions League will be cancelled AFTER the quarterfinals.
Real Madrid could lose these players for the 2nd leg vs Atletico Madrid:
Rüdiger
Modrić
Camavinga
Tchouaméni
Endrick
Plusz edzoba![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 3., hétfő 13:44
Nem úgy volt, hogy most törlődtek? Vagy benéztem?Realista24 írta: The yellow cards in the Champions League will be cancelled AFTER the quarterfinals.
Rüdiger
Modrić
Camavinga
Tchouaméni
Endrick
Plusz edzoba
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 3., hétfő 12:42
amilyen ótvar szar mérlege van Simeoneval szamben Carlonak, talán nem is járnánk rosszul, ha eltiltanákRealista24 írta: The yellow cards in the Champions League will be cancelled AFTER the quarterfinals.
Rüdiger
Modrić
Camavinga
Tchouaméni
Endrick
Plusz edzoba
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 3., hétfő 12:18
+ Vallejonzooli93 írta:Guler&Endrick timePad'em írta: Brahim had some discomfort vs Betis, that's why his substitution. Camavinga suffers from back pain, which prevents him from playing normally. @jfelixdiaz
A védelem szintén félsérült, Mbappé foga miatt nem százas. Remélem lesz azért egy egészséges játékosunk a pályán![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 3., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 3., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 3., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 3., hétfő 11:21
Guler&Endrick timePad'em írta: Brahim had some discomfort vs Betis, that's why his substitution. Camavinga suffers from back pain, which prevents him from playing normally. @jfelixdiaz
A védelem szintén félsérült, Mbappé foga miatt nem százas. Remélem lesz azért egy egészséges játékosunk a pályán![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 3., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. március 3., hétfő 10:19
Jeez...az nagyon hobósPad'em írta: Lucas Vazquez will start. Brahim and Arda Güler will compete for a place in midfield alongside Tchouaméni and Camavinga.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 3., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 2., vasárnap 16:57
Jude-ot semmiképp sem szabad oda lekorlátozni.Whiteheart írta: Azért nem Wirtz mert van Jude. Ő is oda tud fejlődni ha Kroos is átalakult, az Endrickes indítása után pedig főleg
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 2., vasárnap 13:52
Ne is mondd. A barca konkrétan miatta jott vissza a meccsbe.raul 4 ever írta: Barrios
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. március 2., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 2., vasárnap 13:16
Azért nem Wirtz mert van Jude. Ő is oda tud fejlődni ha Kroos is átalakult, az Endrickes indítása után pedig főlegfilatáska írta: Amúgy ti kit igazolnátok egy mélységi Kroos szerepkörre, ha nem számítana a pénz?
Muszáj oda egy okos, nyomástűrő játékos. Látszik, hogy egy Ceballos-szal (nem lebecsülve, szeretem, de ő sosem lesz szerintem egy RM stabil alapember) ég és föld a játékunk.
Nem sok meccset nézek alaposan a miénken kívül, többnyire háttérzajként mennek.
Szentségtörés vagy nem, de szerintem ebben most Pedri a top, nyilván ő kizárt.
Wirtz abszolút esélytelen erre a posztra? Kroos is tkp volt fiatalon.
Nekem Vitinha játéka tetszik, Modric féle mozgékony játékos, jön, kéri, teszi-veszi.
Barella is korrekt játékos.
Sőt én nagyon elgondolkodnék egy ingyen Kimmich-ben. Simán van benne 3-4 év, ráadásul igazi német mentality.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 2., vasárnap 13:05
Külön edzett most olvasom. Cope szerint ott lesz kedden, AS óvatosabb.nzooli93 írta:Csak kerdes milyen minőségben,es mennyire kockaztatva a súlyosabb sérüléstPad'em írta: Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 2., vasárnap 12:37
Csak kerdes milyen minőségben,es mennyire kockaztatva a súlyosabb sérüléstPad'em írta: Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 2., vasárnap 12:34
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem