Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 2., vasárnap 9:19

RealRaúl77 írta: Ha kikapunk, nyilván rossz, de ha nyerünk, az sem jó.

Heads i win tails you lose.
Szerintem nem arról van szó,hogy nem jó,hanem csak arra irta ezeket, hogy sokan a city párharc után elfelejtettek,hogy mi volt az egész szezonban,es ugy irtak,mintha most hirtelen minden jo lenne,es innentol hengerel a csapat. Azt közben odavágón 80 percig irkaltuk,hogy Carlo ez a fos city ellen is visszafogja srácokat,mert jo az x idegenben. Majdnem ra is fáztunk.
Milan is nyert a bernabeuba,aztan kiestek egy feyenoord ellen. Szep volt a city elleni párharc,de kezeljük azért a helyén,es lassuk az egész szezonos teljesitmenyt.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. március 2., vasárnap 9:18

Árnyaljuk a képet, nem minden fekete és fehér. Egy elvesztett bajnoki után ne temessük a csapatot. Összetettebb kérdés ez. Bosszantó, ha szarul játszanak, de emlékezzünk arra is, hogy a bl-ben láttuk őket iskolázni is.
Nagyon adom, szélsőséges a csapat ebben a szezonban, igazi tipp mix gyilkos, nem lehet tudni, mikor melyik arcukat mutatják.

Mondjuk, ha a birok nem futyulik el az utolso par meccset, akkor ez a betis elleni magában nem lenne vész, siman vezetnenk.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 2., vasárnap 7:59

Galacticos írta: Azert az is erdekes hogy a blben sem mentunk a top8ba, majd utana oda vissza eltettunk tenyleg leiskolazva egy cityt de azoknak iden mar van vagy 15 vereseguk es alsobb osztalyuak ellen is rendre szenvednek.
Yazid írta: Ezt a city meccset felejtsétek már el. Teljesen leépült az a csapat.

Ha kikapunk, nyilván rossz, de ha nyerünk, az sem jó.

Heads i win tails you lose.

Yazid írta: Nekem ez a 2 atletico meccs lesz a döntő, több okból jó erőfelmérô lesz mert carlonak nem ízlett eddig és közel sem olyan jó a matracos. Ha kiejtenek vége a szezonnak
Ezzel egyetértek. Ha nem jutunk el az elődöntőig, akkor lefőtt a szezon érdemi része. Ott meg már bármi lehet.

Én egy BL guy vagyok. Igazán az éltet. Amíg azt behúzzuk, nem érdekel a bajnokság. Az nyilván egy kellemes extra, ha meglesz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 2., vasárnap 7:33

Ezt a city meccset felejtsétek már el. Teljesen leépült az a csapat.

Nekem ez a 2 atletico meccs lesz a döntő, több okból jó erőfelmérô lesz mert carlonak nem ízlett eddig és közel sem olyan jó a matracos. Ha kiejtenek vége a szezonnak

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 2., vasárnap 7:20

RealRaúl77 írta: 2) Árnyaljuk a képet, nem minden fekete és fehér. Egy elvesztett bajnoki után ne temessük a csapatot. Összetettebb kérdés ez. Bosszantó, ha szarul játszanak, de emlékezzünk arra is, hogy a bl-ben láttuk őket iskolázni is.
Azert az is erdekes hogy a blben sem mentunk a top8ba, majd utana oda vissza eltettunk tenyleg leiskolazva egy cityt de azoknak iden mar van vagy 15 vereseguk es alsobb osztalyuak ellen is rendre szenvednek.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 2., vasárnap 7:07

dzsi91 írta:
ziro4vr írta: Értelmetlen ebbe belelátni bármi taktikai rációt, egyszerű hierarchia az edző fejében.
De ebben a bő honapban is kiderült, hogy mennyire vagyunk egy újjabb brutál korszaktól. 1-2 ember került a helyére a pályán és máris szintekkel lett jobb minden. Úgyhogy egy esetleges nullkupázás után is csak 1-2 változtatás kell, hogy a helyére kattanjon minden.

De bőven megoldható ez így is csak mostmár szpirítóból kell ezt végig vinni mert stabilitás az idén már nem várható. :mrgreen:
Amúgy már két kupás a szezon. Tudom, nem ér fel egy bajnoksághoz, vagy bl-hez.
realbeckham írta: Amugy blt azt behuzzuk ezt most megmondom. Szivbol, kvalitibol. City ellen láttam milyen, mikor mindenkinek van kedve.
Bajnoksághoz viszont ilyen olyan okokbol, de nem fog maradni se energia, se kraft. Az mindenkinek pup a hatara. Se motiváció, se semmi.
+1

Nagyon beszédes a kontraszt a City elleni meccseken mutatott játék, és bármely spanyol bajnoki között. Bl a mi terepünk, és ilyen, vagy olyan okokból ott kijön a minősőg, spanyol honban meg mintha sokszor amatőrök lennénk.

Ez lehet a bírók miatt, lehet a csapat hozzáállása miatt, nem pörögnek fel úgy egy bajnokira, és lehet tudatos döntés is.

Carlo szarul használja a keret mélységét, legalábbis biztos, hogy lehetne másképp, tény, de ahogy dzsi írta, elég rottyon van a keret hiányosságok, és sérülések miatt, abból főz az olasz; másrészt azért neki is meg van kötve a keze. A nagy négyesünknek biztosan elő van írva felülről, hogy játszania kell. Harmadrészt a saját makacssága olyan, amilyen, ezen pattoghatunk, de ezzel együtt így oldja meg. Bajnokságban lötyögés, tartalékolás, a meccsek 90% húzható félgőzzel, bl-ben pedig ami a csövön kifér. Mintha két külön csapat lenne, ezt láthatjátok. Na ott ki tud jönni a potenciál.

És azt se feledjük, hogy a bl meccsekre valahogy csak megtalálta azt a kezdőt, amit mi is mindig akarunk. Meglátjuk, matrac ellen folytatja-e ( - Ceba). Valverde megint jobboson, Asencio Rüdivel, elől adott, kp-n meg aki marad. Aztán marad a bajnokság keverni lásd Alaba, LV. Na, ha ők kezdenek kedden, akkor bukott a mondandóm. De igen, valóban, én is Asenciot kezdettem volna.

Amúgy Carlo mindig is a kupákban volt erős, nem véletlen. Megvannak a hibái, de erősségei is, amik ezt eredményezték. Ne várjunk most már tőle 180°-os fordulatot ebben.

Nem találom, nem tudom idézni, de olvastam olyat is, ami a cserékbe köt bele. Itt sírunk hetek óta, hogy Güler kapjon legalább egy fél órát, Endrick ne csak az utolsó két percre jöjjön. Most végre meglépi, most meg az nem jó. Azért lássuk azt is, hogy képesek vagyunk sok mindenban csak a hibát keresni.

Lehetünk dühösek a 0 pont miatt, de
1) Nem látunk bele a csapat igazi működésébe, az edzésekbe, nem tudhatjuk, milyen döntés mögött mi áll. Mi csak annyit látunk, hogy Güler leépül. Ez bosszantó, engem is bosszant. De csak tippelhetünk, hogy Carlo miatt. Lehetne máshogy? Lehetne. Tudjuk, hogy igazából mi történik. Nem.
2) Árnyaljuk a képet, nem minden fekete és fehér. Egy elvesztett bajnoki után ne temessük a csapatot. Összetettebb kérdés ez. Bosszantó, ha szarul játszanak, de emlékezzünk arra is, hogy a bl-ben láttuk őket iskolázni is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. március 1., szombat 22:53

Fura erzesek.
Basztathatjuk Carlot ( van is miert).
De ma a kedvenc jatekosainkat is lehet.

Ilyen lelektelen jatekot…

Oke, Alabat jatszatni akarja, formaba lenditeni, de miert a fiatal csikot veszi ki? Miert nem ad pihenot Rudinek?
Nem ertem..
Magam ellen, a csapat ellen, a szurkolo tarsaim ellen beszelek, de iden inkabb ne nyerjunk semmit, es jovore jojjon egy uj impulzus edzo tekinteteben.
Szeretem a Don-t, sok mindent nyertunk, de annyira makacs, konok, es ennyi idosen valtozni nem fog…

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 1., szombat 22:41

realbeckham írta: Amugy blt azt behuzzuk ezt most megmondom. Szivbol, kvalitibol. City ellen láttam milyen, mikor mindenkinek van kedve.
Bajnoksághoz viszont ilyen olyan okokbol, de nem fog maradni se energia, se kraft. Az mindenkinek pup a hatara. Se motiváció, se semmi.
Ezt Zidane milyen jol megoldotta a duplazos szezonban,mikor erős padja volt,es rengeteg bajnokira oket dobta fel,mig az A csapat Blt tolt.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 1., szombat 22:37

Amugy blt azt behuzzuk ezt most megmondom. Szivbol, kvalitibol. City ellen láttam milyen, mikor mindenkinek van kedve.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 1., szombat 22:29

Oké, hogy hianyos a keret itt ott ,meg kis változtatással triplazasert lehetne menni, de ez akkor se magyarázza azt , hogy 50 meccs utan sincs semmi jatekunk,es a meccsek nagyreszen mikor menni kell eredményért le van húzva elől a redőny. Barcaba Ferminek vannak a kezdobe a kpn, ne mosdassuk mar ennyire Carlot,eleg jó keret van így is.En is imadom, de ebben a szezonban totál homály sajna.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 1., szombat 22:24

Pad'em írta:
dzsi91 írta:
De ebben a bő honapban is kiderült, hogy mennyire vagyunk egy újjabb brutál korszaktól. 1-2 ember került a helyére a pályán és máris szintekkel lett jobb minden. Úgyhogy egy esetleges nullkupázás után is csak 1-2 változtatás kell, hogy a helyére kattanjon minden.
Ezért is különösen bosszantó nézni ezt a vergődést idén. Mindenki látja mekkora potenciál szunnyad itt ami minimál plusz ráfordítással meg kis edzői józan ésszel idén is kiaknázható lenne és vinnénk ezt a szezont is.
Részben jogos a kritika Carlo felé de azért a keretet nem ő rakja össze és soha nem is rakta. Most azt kérjük tőle számon, hogy nem játszat castillásokat kb. Azért itt a világ legnagyobb klubjáról beszélünk és jelenleg ott tartunk, hogy egy Ceballos aki egy teljesen jó átlagos spanyol középpályás vagy egy debütáló szezonos asencio vagy Endrick nincs játszatva.

Lényeg, hogy a vezetőség elhozta ingyen bappét azt szart az egészbe megint. Old meg digó.szevasz.

Carvajal is már 25ötödik virágzását élte tavaly de rengetegszer volt ő is teljesen szétesve az elmúlt években szóval a jobbhátvéd poszt is legalább annyira nyitott évek óta mint a balhétvéd marcelo leépülése óta ami szintén nem abban az évben kezdődött el amikor távozott.

És akkor a Kroos-Modric téma is teljesen mindegy, hogy ki mit akart azért Tónival futottam volna még pár kört egy zsák pénzzel, külön szigettel vagy bármivel. Persze Kroos elég határozott faszinak tűnik de azért ott lehet megpróbáltam volna még rábeszélni 32-3-4 évesen +1 évre. De ha más nem legalább igazolni valakit.

Carlo idén a szezon nagy részében vakon van de nincs is meg a kerete hozzá. A helyzet lehetne jobb ha jobban menedzseli a csapatot de kroos és carvajal kiesése és bappé érkezése teljesen megborította az egyensúlyt a csapatban.

A Vinicius-bappé részleg meg egy külön story. Nehogy valaki azt gondolja, hogy ők nem alanyi jogon kezdők Carlotól függetlenül. Nekik kezdeniük kell ha elérhetőek márpedig az egész csapatvédekezés ott elkezd borulni és rongyol át Tiboig mindenen.

Hibázik az öreg, lehetne 1-2 fokkal jobb a helyzet de itt csúnyán el lett matekozva a keret ismét. Nem először. Eddig valahogy mindig megoldották így vagy úgy ennek ellenére. A lehetőség még most is ott van. Meg látjuk mi lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 1., szombat 22:09

dzsi91 írta:
Ezért is különösen bosszantó nézni ezt a vergődést idén. Mindenki látja mekkora potenciál szunnyad itt ami minimál plusz ráfordítással meg kis edzői józan ésszel idén is kiaknázható lenne és vinnénk ezt a szezont is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 1., szombat 22:02

ziro4vr írta: Értelmetlen ebbe belelátni bármi taktikai rációt, egyszerű hierarchia az edző fejében.
Ez a matrac ellen majd kiderül. Ettől függetlenül iszonyat balfasz húzás volt a ceballos sérülése által léket kapott csapatnak még a védelmét és szétzúzni. Érthetetlen.

Bajnokságot ezzel el is engedhetjük. 7pontos előnnyel végig döcögtünk volna de mivel azt kirúgták alólunk szerintem teljesen felesleges plusz energiát ebbe a bohózatba fektetni. Amellett, hogy sokszor gyengék vagyunk minden idegenbeli meccsünk valami veszett csürhe ellen van akik épp bl döntőt játszanak, hogy aztán a következő 4 fordulóban kiszopjanak 3szor tök random vagy ha éppen kifogunk egy balfasz ellenfelet megjelenik valamelyik negreira ügynök. Függetlenül attól, hogy nyerünk vagy nem minden bajnoki forduló kínzás.

kupadöntő valszeg megvan Bl-ben meg ami marad harag. Matrac- Arsenal/psv azért megoldható feladat lehetne elődöntőre meg talán már felépül Ceballos vagy valaki a középpályán elkezd formába lendülni.

Mondjuk az durva, hogy egy Ceballos kiesése jelenleg hasonló károkat okoz mint Modricé 15-ben de hát így múlik a világ dicsősége :mrgreen:

De bőven megoldható ez így is csak mostmár szpirítóból kell ezt végig vinni mert stabilitás az idén már nem várható. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 1., szombat 21:51

BLevi96 írta: Tegnapi meccs tökéletes lenyomata volt Ancelotti hibáinak.
1. Továbbra is a megszokott embereit használja és nem a teljesítmény számít nála.
2. Pár játékos olyan szinten csapágyasra van hajtva hogy rossz volt rájuk nézni, az arcukon látni lehetett hogy ha megszakadnak se megy már, mert nem bírják.

Ha így folytatja és abba bele sérül Rüdiger, Valverde, Bellingham vagy Mbappe, akkor fog véget érni ez a szezon.
Csak a szokásos, kezd beérni Ancelotti munkája

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 1., szombat 21:51

Ahogy eddig a legtöbb meccsen, úgy most az látszott, hogy nekünk nincs játékunk. Vagy megoldják skillből vagy nem nyerünk. Ami nem lenne baj ha nem észnélkül cserélnénk a meccseken, vagy épp volt h nem is cseréltünk. Ott van Güler erre Modric rúgja a pontrúgásokat aki amúgy soha életében nem volt ebben igazán jó. Alabaval is előrébb lennénk. Én tényleg nem értem idén Carlo mit csinál, de olyan néha mint aki szándékosan akar pontokat bukni.
Oké hogy ma 442 volt és a kp két szélén játszottak, de tényleg Rodrygo ilyenkor sem lehet állandó balszélső, Brahim meg aki amúgy jobbszélső játszon a baloson, jó lesz az :lol: Teljesen logikátlan döntések sorozata, nem csak ma, az egész szezonban. Vékony a pad, legalább valakit vigyünk el az utánpótlásból akit belehet dobni a védelem jobb oldalára...A meccsnek meg ott lett vége amikor Vinicius kezdett elkattani de MBappe jött le. Mindketten nullák voltak, igazából mindenki rossz volt, de ennek sem volt értelme. Sajnos ha mindenki szar akkor nem biztos h a játékosoktól indul a probléma..."Carlo mutatja a fukkot..."

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. március 1., szombat 21:48

Abszolút védhetetlen lesz a mai, ha a matrac ellen megint a 2 kötött térdű kh kezd.
Alabát próbálja meg formába hozni, ok, sok szódával majdnem le is megy. de én is attól félek, amit ziro ír.

Ha x tud lépni, forma, erőnlét, tudás, kopogó csapágy, semmi nem számít, x kezd y meg így járt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 1., szombat 21:42

Én mindenképp Asencio - Tchouamenit tettem volna fel. Az első félidőből láttam 20 percet de már abból is lejött, hogy Rüdiger nem 100-as.

Amilyen jól mutattunk a City ellen annyira szétcsúszott minden egy pillanat alatt, Ceba kiesése meg Vazquez visszatérte borít mindent.

Nagyon kíváncsi vagyok milyen kezdőt tesz fel kedden.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 1., szombat 21:37

Értelmetlen ebbe belelátni bármi taktikai rációt, egyszerű hierarchia az edző fejében.
Nem illik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 1., szombat 21:34

Pad'em írta:
RaúlCF írta: Nem volt rossz ötlet Alaba. Ceba hiányában jól jött a passzjátéka. Tervnek jó volt.
Ne viccelj már, hogy jó terv volt Asencio helyett ezt az Alabát egy Betis ellen idegenben kezdőbe rakni? Neki olyan meccsek valóak mint a Girona elleni, laza matinék otthon, jövő szezonra ha formába lendül esetleg lehet kezdő rangadón is, de ez komolytalan. Pláne, hogy Rüdiger is sérülten játszik, és LV volt a jobbhátvéd.
Nem azt mondtam, hogy Asencio helyett volt jó hanem, hogy maga egy jól passzoló ember Ceba helyett a kihozataloknál jól jött volna oda. Ettől még lehetett volna Asencio akár Rüdiger helyett is ha annyira sérült. De lényegtelen mert semmit nem csináltak egész meccsen. Csak volt benne ráció.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 1., szombat 21:32

RaúlCF írta: Nem volt rossz ötlet Alaba. Ceba hiányában jól jött a passzjátéka. Tervnek jó volt.
Ne viccelj már, hogy jó terv volt Asencio helyett ezt az Alabát egy Betis ellen idegenben kezdőbe rakni? Neki olyan meccsek valóak mint a Girona elleni, laza matinék otthon, jövő szezonra ha formába lendül esetleg lehet kezdő rangadón is, de ez komolytalan. Pláne, hogy Rüdiger is sérülten játszik, és LV volt a jobbhátvéd.

Vissza: