Ne is mondd. A barca konkrétan miatta jott vissza a meccsbe.raul 4 ever írta: Barrios
Amire számítok, hogy a szokasos molina, correa, llorente trio fog aranylabdásként jatszani, futni, harapni, kuszni-maszni ellenünk.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 2., vasárnap 13:52
Ne is mondd. A barca konkrétan miatta jott vissza a meccsbe.raul 4 ever írta: Barrios
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. március 2., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 2., vasárnap 13:16
Azért nem Wirtz mert van Jude. Ő is oda tud fejlődni ha Kroos is átalakult, az Endrickes indítása után pedig főlegfilatáska írta: Amúgy ti kit igazolnátok egy mélységi Kroos szerepkörre, ha nem számítana a pénz?
Muszáj oda egy okos, nyomástűrő játékos. Látszik, hogy egy Ceballos-szal (nem lebecsülve, szeretem, de ő sosem lesz szerintem egy RM stabil alapember) ég és föld a játékunk.
Nem sok meccset nézek alaposan a miénken kívül, többnyire háttérzajként mennek.
Szentségtörés vagy nem, de szerintem ebben most Pedri a top, nyilván ő kizárt.
Wirtz abszolút esélytelen erre a posztra? Kroos is tkp volt fiatalon.
Nekem Vitinha játéka tetszik, Modric féle mozgékony játékos, jön, kéri, teszi-veszi.
Barella is korrekt játékos.
Sőt én nagyon elgondolkodnék egy ingyen Kimmich-ben. Simán van benne 3-4 év, ráadásul igazi német mentality.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 2., vasárnap 13:05
Külön edzett most olvasom. Cope szerint ott lesz kedden, AS óvatosabb.nzooli93 írta:Csak kerdes milyen minőségben,es mennyire kockaztatva a súlyosabb sérüléstPad'em írta: Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 2., vasárnap 12:37
Csak kerdes milyen minőségben,es mennyire kockaztatva a súlyosabb sérüléstPad'em írta: Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 2., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 2., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 2., vasárnap 10:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 2., vasárnap 10:06
Fél év alatt eljutott oda, ahova egy átlag fórumozó. Zseni.Pad'em írta: In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
@marca: "It is unclear why Ancelotti insists on seeking alternatives to Asencio, Real Madrid's best defender over the past month."
Carlo Ancelotti had some doubts about the defence for Tuesday’s match against Atlético, but Betis provided the answers: Alaba is not yet ready for big games, and neither is Lucas Vázquez. The test failed — @marca
Meglepődtünk![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 2., vasárnap 9:41
fotelNagyon nem ertek egyet azzal az ervelessel hogy valverdere a kpn nagyobb szukseg van. Tobb topikba is ez megy. Miert lenne?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 2., vasárnap 9:32
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. március 2., vasárnap 9:09
Sztem ez ink vmi egybeeses, ha az ellenfel folyamat eljut helyzetekig, illetve nem tudunk labdat birtokolni es helyzeteket kidolgozni, akkor sztem ink kozeppalya problema elsodlegesen.In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
@marca: "It is unclear why Ancelotti insists on seeking alternatives to Asencio, Real Madrid's best defender over the past month."
Carlo Ancelotti had some doubts about the defence for Tuesday’s match against Atlético, but Betis provided the answers: Alaba is not yet ready for big games, and neither is Lucas Vázquez. The test failed — @marca
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 1., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 1., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 1., szombat 20:08
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 1., szombat 18:14
Amíg fitt Mendy és Fran, addig nem fog Cama balbunkót játszani, pedig lenne craft ebben a kezdőbentubatibi írta: Ebben a felallasban jatszottunk mar?
Courtois - Valverde, Asencio, Rüdiger, Camavinga - Tchouameni, Ceballos, Bellingham - Vini, Mbappe, Rodrygo
Nagyon megneznem
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. március 1., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 28., péntek 16:06
Istenert sem szeretnek Terez anya lenni, de o amig “csak” annyit irt, hogy elfogult vagy, addig te elkezdesz frusztralt faszozni. En partatlan vagyok, mert mindkettotoknek van igaza, de az, hogy probalsz visszavagni csipobol, az gyerekes. Vedd magadra.Babinho írta:Galacticos írta: Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalnekem semmi bajom veled sok mindenbe meg egyet is ertek, csak igenis van felelossege rengeteg mindenbe.
Gala-t tudnám idézni. Azért ennyire ne vedd magadra.Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 28., péntek 15:55
Jajj...azzal kezded a hsz-edet, hogy milyen mosdató vagyok és túltulom, miközben két alkalommal szóltam a témában. Ezzel kezded. Hogy engem jelzőzöl. Aztán most én személyeskedem, mert reagáltam arra, hogy kikérem magamnak, hogy egyáltalán személyedjen velem bárki, másrészről pont egy ilyen hülyeséggel. Ha ezt kihagyod, akkor reagálok a többi mondandódra is, ahogy más esetben is teszem.Galacticos írta: Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalnekem semmi bajom veled sok mindenbe meg egyet is ertek, csak igenis van felelossege rengeteg mindenbe.
Gala-t tudnám idézni. Azért ennyire ne vedd magadra.Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 28., péntek 15:42
Mivel vitatkozzak?ram8nes írta:vitatkozhatnal inkább az állítással, ahelyett, hogy csak a levegobe puffogtatsz hulyesegeket.p.csabi1 írta: Nagyon durva amit csináltok.![]()
Szegény Carlo egyes emberek szemében maga az ördög.![]()
szerinted oké, ha LV játszik jobb hátvédben? úgy láttad a szezon korábbi felén, amikor nem volt sérült? nem látod, hogy peldaul egy Valverde mennyivel jobb teljesitmenyt nyujt ott? vagy nem Ancelotti felelos az osszeallitasert?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem