Egy Ronaldot, Kroos nem azonnal és 1 az egybe kell pótolni, mert ahogy írod lehetetlen

de ez a real madrid. Ez nem válasz, hogy nincs kit. Meg kell találni a legjobbakat és építeni rájuk, mint Bellingham is.
Ronaldot és Kroost nem kvalitásban hanem profiljukban kellett volna pótolni. Ronaldoval elment 50-60 gól, és egy brutál agilis támadó. Semmilyen szinten meg sem próbáltuk pótolni egy évig. Aztán mire Vini beért látszódott hogy kellett oda valaki. CR nyomába érhet? Nem. De kellett pótolni, és a vezetőség nem tett semmit időben, csak 1 évre rá, illetve Vini 18 volt.
Kroos egy tökéletes mélységi irányító volt, tökéletes passzjátékkal, helyezkedéssel és motorként. Semmilyen szinten nem pótoltuk.
Én arról írok most hogy nem reagálunk a keret hiányosságaira. A sérülésekre és a távozókra időben. Militao-Alaba már tavaly is sérült volt, két ACL, ki jött arra a posztra miután még Nacho is elment?
Carvajal top volt tavaly, mégis ordított hogy nincs backupja, kit igazoltunk? Azért az sem elvárható hogy az edző oldja meg az egészet a Castillából, úgy hogy idén van 70 meccs. Lehet ha van használható backup oda is, amilyet az edző is kér, talán Dani lába sem szakad szét 3 fele...
Én az előző posztban ezt feszegettem, nem azt hogy miért nem igazoltuk le Ronaldo klónját. Mbappé, Haaland és sok klasszis támadó már akkor is elérhető volt, de nem reagáltak időben, és most is szenved a csapat a kp-s motor hiányában...tetszik nem tetszik találni kell valakit.
Ramost is pótoltuk, Ronaldot is végül, mostmár Benzemát is, de nem ér rá mindig plusz 1 évig, mert nőnek a lyukak, ahogy a meccs szám is. El sem tudom képzelni milyen állapotban lesz a csapat mire még klub vbre is menni kell. Aztán vagy 3 hét szünet lesz a következő szezon kezdetig? Hát arra kevés lesz ez a keret...