Taktikai háború (Legyél Xabi)
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Carlo a milannal egy 3:0ra megnyert bl donto masodik felidejet is képes volt nem lereagálni a pool ellen es bukni.
Aztan itt az atma ellen rendszeresen vakon van, szerencsere jott a 93ban ramos. Kesobb a psg ellen jott karim. Aztan a city ellen jott rodrygo. Az öreg egesz karrierje alatt a nagy nevei es egyeni kvalitasokban bizott es hagyta őket futballozni. Szinte a boszorkanysaggal egyenlő, hogy mennyiszer bejott ez neki. Rekorder mindeben. Annak, aki cimeket akar nyerni es kupakat, annak továbbra is ő a legmegfelelőbb egy csapat élére. Annyi, hogy legyen meg a kvaliti a villanasokra.
Aki viszont jo/szép focit akar, rendszert, esetleg dominalni, teljesítmény alapú keret menedzsmenttel, nem infarktust kapni, nem tikkelni egész évben, annak kb pup a hátára. Ezt a betist pl meg kellett volna folytani kb 20 perc alatt. Legalábbis illendő lett volna, ennek ellenére alarendelt szerepet játszottunk, mert esett az eso, bappenak fajt a foga, meg sérült embereket jatszat hatul. Egy jatekosunknak sem volt fogalma, hogy mit is kellene jatszani, vagy mi a terv. Sokadjara a szezonban. Borzasztó. Es borzasztó dilemma is egyben, hogy kell e nekünk ancelotti, avagy nem.
A city ellen azt ereztem igen, kell. Annyira jo volt minden, hogy nem igaz. Végre. A maradék meccseken meg zavarnam el a picsába. Magam sem ertem. kellemetlen az egész.
Aztan itt az atma ellen rendszeresen vakon van, szerencsere jott a 93ban ramos. Kesobb a psg ellen jott karim. Aztan a city ellen jott rodrygo. Az öreg egesz karrierje alatt a nagy nevei es egyeni kvalitasokban bizott es hagyta őket futballozni. Szinte a boszorkanysaggal egyenlő, hogy mennyiszer bejott ez neki. Rekorder mindeben. Annak, aki cimeket akar nyerni es kupakat, annak továbbra is ő a legmegfelelőbb egy csapat élére. Annyi, hogy legyen meg a kvaliti a villanasokra.
Aki viszont jo/szép focit akar, rendszert, esetleg dominalni, teljesítmény alapú keret menedzsmenttel, nem infarktust kapni, nem tikkelni egész évben, annak kb pup a hátára. Ezt a betist pl meg kellett volna folytani kb 20 perc alatt. Legalábbis illendő lett volna, ennek ellenére alarendelt szerepet játszottunk, mert esett az eso, bappenak fajt a foga, meg sérült embereket jatszat hatul. Egy jatekosunknak sem volt fogalma, hogy mit is kellene jatszani, vagy mi a terv. Sokadjara a szezonban. Borzasztó. Es borzasztó dilemma is egyben, hogy kell e nekünk ancelotti, avagy nem.
A city ellen azt ereztem igen, kell. Annyira jo volt minden, hogy nem igaz. Végre. A maradék meccseken meg zavarnam el a picsába. Magam sem ertem. kellemetlen az egész.
- ateeemadrid
Fél év alatt eljutott oda, ahova egy átlag fórumozó. Zseni.Pad'em írta: In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
@marca: "It is unclear why Ancelotti insists on seeking alternatives to Asencio, Real Madrid's best defender over the past month."
Carlo Ancelotti had some doubts about the defence for Tuesday’s match against Atlético, but Betis provided the answers: Alaba is not yet ready for big games, and neither is Lucas Vázquez. The test failed — @marca
Meglepődtünk![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fotelNagyon nem ertek egyet azzal az ervelessel hogy valverdere a kpn nagyobb szukseg van. Tobb topikba is ez megy. Miert lenne?

Nyilvan lv annyira gyenge, hogy ott rendszeresen elvernek minket, akkor allandoan ziccer van.
Kp-n lehet még korrigalni, de ha a vedod egy semmirekello balfasz, akkor az ki lesz hasznalva.
Istenem ez az edzo, mar reg ki kellett volna baszni
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Nagyon nem ertek egyet azzal az ervelessel hogy valverdere a kpn nagyobb szukseg van. Tobb topikba is ez megy. Miert lenne?
Miert jobb egy kp valverde akinek folyamatosan a fel szemet lucason kell tartani es helyette melozni mint egy olyan valverde aki bejatsza az egesz jobb oldalt es nem veri meg akarki egy az egyben.
Ha kedden is felrakja ugyanezt a vedelmet carlo akkor a vegkielegitesre hajt.
Miert jobb egy kp valverde akinek folyamatosan a fel szemet lucason kell tartani es helyette melozni mint egy olyan valverde aki bejatsza az egesz jobb oldalt es nem veri meg akarki egy az egyben.
Ha kedden is felrakja ugyanezt a vedelmet carlo akkor a vegkielegitesre hajt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sztem ez ink vmi egybeeses, ha az ellenfel folyamat eljut helyzetekig, illetve nem tudunk labdat birtokolni es helyzeteket kidolgozni, akkor sztem ink kozeppalya problema elsodlegesen.In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
@marca: "It is unclear why Ancelotti insists on seeking alternatives to Asencio, Real Madrid's best defender over the past month."
Carlo Ancelotti had some doubts about the defence for Tuesday’s match against Atlético, but Betis provided the answers: Alaba is not yet ready for big games, and neither is Lucas Vázquez. The test failed — @marca
Lehet persze, h a vedelem ment folyamat, de ha allando nyomas alatt van, az mar regen rossz.
Bar az előző meccset felszemmel néztem, de nekem annyi jott le, h sok a tamado kp es csatar a pályán, nincs aki kozepen dolgozzon. Valverde, bellingham, ceballos, cama pont azok akik koroket vernek a tobbiekre mezonymunkaban. Helyettuk modric-brahim nem volt acelos.
Ki kell kaparni valami értékelhető eredményt Atma ellen Bernabeuban, azután én átállnék 4-3-3-ra, hogy Jude is mélyebben legyen. Mellette a 2 francia. Más opciót nem látok Ceba visszatéréséig, hogy legyen valami ész is mélységben.
Elől a sztárhármas oldja meg.
Fede jhv alap, ha akarunk valamit BL-ben.
Liga le van szarva.
Elől a sztárhármas oldja meg.
Fede jhv alap, ha akarunk valamit BL-ben.
Liga le van szarva.
- Pad'em
In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
Meglepődtünk
Meglepődtünk

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Tessék egy lázálmom
__________tibo
fede___ase___rüdi___cama
_____ceba_____tchou
rodry____jude______vini
________bappé
Na ez nem lesz sose.
Ja bocs már tuba írta, latszik nem latok az idegtől
__________tibo
fede___ase___rüdi___cama
_____ceba_____tchou
rodry____jude______vini
________bappé
Na ez nem lesz sose.
Ja bocs már tuba írta, latszik nem latok az idegtől
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amíg fitt Mendy és Fran, addig nem fog Cama balbunkót játszani, pedig lenne craft ebben a kezdőbentubatibi írta: Ebben a felallasban jatszottunk mar?
Courtois - Valverde, Asencio, Rüdiger, Camavinga - Tchouameni, Ceballos, Bellingham - Vini, Mbappe, Rodrygo
Nagyon megneznem
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ebben a felallasban jatszottunk mar?
Courtois - Valverde, Asencio, Rüdiger, Camavinga - Tchouameni, Ceballos, Bellingham - Vini, Mbappe, Rodrygo
Nagyon megneznem
Nagyon megneznem
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Istenert sem szeretnek Terez anya lenni, de o amig “csak” annyit irt, hogy elfogult vagy, addig te elkezdesz frusztralt faszozni. En partatlan vagyok, mert mindkettotoknek van igaza, de az, hogy probalsz visszavagni csipobol, az gyerekes. Vedd magadra.Babinho írta:Galacticos írta: Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalnekem semmi bajom veled sok mindenbe meg egyet is ertek, csak igenis van felelossege rengeteg mindenbe.
Gala-t tudnám idézni. Azért ennyire ne vedd magadra.Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.
Jajj...azzal kezded a hsz-edet, hogy milyen mosdató vagyok és túltulom, miközben két alkalommal szóltam a témában. Ezzel kezded. Hogy engem jelzőzöl. Aztán most én személyeskedem, mert reagáltam arra, hogy kikérem magamnak, hogy egyáltalán személyedjen velem bárki, másrészről pont egy ilyen hülyeséggel. Ha ezt kihagyod, akkor reagálok a többi mondandódra is, ahogy más esetben is teszem.Galacticos írta: Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalnekem semmi bajom veled sok mindenbe meg egyet is ertek, csak igenis van felelossege rengeteg mindenbe.
Kicsit kinőttem már abból, hogy fan legyek, nincsenek kiskedvenceim.
Carlo felé van egy empátiám, mert közel fél tucat ACL-re és visszavonuló vagy eligazoló játéksokra szinte nem kapott igazolást. De a jobbhátvéd posztot Zidane óta nem értem. Hogy mégis ki és mikor látott LV-től jó meccset JHV poszton. Sose tudta hozni, fogalmam sincs miért nem igazoltunk oda backup-ot (a vezetőség....), vagy miért nem hoztunk fel valakit. Nem tudom. Ez kurva nagy baj.
De a keretmenedzselésben sokszor értem mit miért csinál, mert nagyon meg van kötve a keze. Két meccs után idén ősszel is majdnem kivágták, iszonyat eredménykényszerben van...elfogadtam, hogy ő ilyen. Szerintem is tudna jobb lenni, de vajon az helyes e amit mi itt követelünk?
Illetve az én felfogásom alapján nincs hibátlan játékos vagy edző, semmilyen ember a világon nem hiba mentes. Ezért nem basznék padra sokszor egy egy játékosunkat egy rossz meccs miatt. Néha szükséges, hogy a hibád ellenére is érezd, hogy nem veszítettél bizalmat. Mondjuk ez igaz Rodrygora. Meg lehet nézni milyen játékot nyújt idén. LV egy nem jó story, azt másképp kellene kezelni. De igazi megoldás nincs oda a keretben, Fedét elpazarolni tavasszal oda Ceballos hiányában nem fogja...erre sajnos rá kell tudni. Ő hibája? Szerintem igazolni kellett volna...Én ezt az álláspontot képviselem.
Gala-t tudnám idézni. Azért ennyire ne vedd magadra.Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.
Mivel vitatkozzak?ram8nes írta:vitatkozhatnal inkább az állítással, ahelyett, hogy csak a levegobe puffogtatsz hulyesegeket.p.csabi1 írta: Nagyon durva amit csináltok.![]()
Szegény Carlo egyes emberek szemében maga az ördög.![]()
szerinted oké, ha LV játszik jobb hátvédben? úgy láttad a szezon korábbi felén, amikor nem volt sérült? nem látod, hogy peldaul egy Valverde mennyivel jobb teljesitmenyt nyujt ott? vagy nem Ancelotti felelos az osszeallitasert?
Ha véletlenül megemlitjük hogy nem csak Ancelotti a hibás a kialakult helyzetért egyből le vagyunk ugatva.

Úgy csinálnak itt egy páran mintha ott lennének a csapat körül állandóan,és pontosan ismernék az okokat hogy kiket miért és hogy játszatnak.

Pedig már azt leírtam hogy Carlon kívül mindenki belebukott volna ennyi szarba ami itt van a csapat körül az utóbbi években.
Én befejeztem részemről ennyi volt ez a story.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.Babinho írta:Sok frusztrált fasz, hogy állandóan személyeskedik valaki. Mindenből mosdatom...Galacticos írta:
Ertem en a carlo imadatodat de szerintem nagyon tultolod. Persze a masik oldal is aki szarra oltja, de az hogy mindenbol mosdatod az zsenialis.![]()
- Galacticos
Azert ennyire ne vedd magadra.Babinho írta: Miért személyeskedsz?
Bazdki leírom normálisan a véleményem, hogy LVről szerintem nem ő tehet, sokszor kritizálok is viszont, őt is, milyen Carlo imádatról beszélsz?
Megjegyeztem a múltkor néhany legalja kommentre, hogy lehetne normálisan is írni a csapatról, meg róla, ez kétszer fordult elő, most meg én vagyok a Carlo mosdató? Már a múltkor is az első alkalom után más azt írta hogy en ezt tolom napi szinten...most is napokig nem voltam a fórumon, szabad leírni bazdmeg a véleményem? Vagy mi volt benne olyan nagy mosdatás? Kiemelnéd?
Sok frusztrált fasz, hogy állandóan személyeskedik valaki. Mindenből mosdatom...
Tartalomra reagálj, ne személyeskedj, mert egyrészről nem írok annyit hogy ismerd a komplex álláspontom, másrészről leszarom rólam mit gondolsz.
Itt állandóan szektákba vannak terelve az emberek, ha leírja valaki egy játékos kritikáját már köpködő, ha valaki árnyalni próbál valamit már mosdató, neadj isten többször reagál egy témára már túltolja, állandóan beleállnak emberek a másikba, meg megy az általánosítás ha nincsenek érvek. Engem nem zavar ha valaki velem nem ért egyet, azzal sem volt gondom, akire reagáltam, csak leírtam hogy én máshogy látom. Szabad még témát megfogalmazni edzői kérdésben nekem vagy miben toltam még túl?

Nem a tartalomra reagaltam?
Erre nem jott valasz.Galacticos írta: Es ez a totalis emberhatrany lucas helyett nem lehetett volna mondjuk egy bajnokin bedobni egy fiatalt?
Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalGalacticos írta: Mint ahogy asencional is, kenyszerhelyzetbe volt, majd utana amint volt alkalma inkabb a felserult poszton kivuli tchouat eroltette, hogy aztan ujabb serulesnel visszarakja aset. Nezhetjuk ugyis hogy nagyon jol menedzselte, csak az igazsag az hogy le se szarta volna ha nem dol ki elole folyamatosan valaki.

Miért személyeskedsz?Galacticos írta:Ertem en a carlo imadatodat de szerintem nagyon tultolod. Persze a masik oldal is aki szarra oltja, de az hogy mindenbol mosdatod az zsenialis.Babinho írta: Szerintem nem Ancelotti tehet arról, hogy egy jobbhátvéd sincs a keretben. Az hogy LV-t használta (ezt a hibáját kijavította mostanra, hacsak nem minden kötél újra nem szakad) és nem egyből az amúgy is több sebből vérző KP egyik legjobbját tette oda, hát szerintem azért az is védhető...a kp Kroos hiányában így is egy szar volt ősszel, ha még Fede sem ott játszott volna, most nézhetnénk magunkat. Fontos persze a JHV poszt is, de sajnos nincs kit berakni. Carlo a nyáron és most télen is kért játékost, állítólag megpróbáltuk most is TAA-t leigazolni, hát nem sikerült, vezetőség meg mosta kezeit...közben a kp-ról az amúgyis gyenge Tchoua-t hátra kellett vezényelni, Cama mintha egész évben nem lenne a sérülései és a rossz formája miatt, hát nem tudom...
Én nem irigylem Carlo-t
Bazdki leírom normálisan a véleményem, hogy LVről szerintem nem ő tehet, sokszor kritizálok is viszont, őt is, milyen Carlo imádatról beszélsz?
Megjegyeztem a múltkor néhany legalja kommentre, hogy lehetne normálisan is írni a csapatról, meg róla, ez kétszer fordult elő, most meg én vagyok a Carlo mosdató? Már a múltkor is az első alkalom után más azt írta hogy en ezt tolom napi szinten...most is napokig nem voltam a fórumon, szabad leírni bazdmeg a véleményem? Vagy mi volt benne olyan nagy mosdatás? Kiemelnéd?
Sok frusztrált fasz, hogy állandóan személyeskedik valaki. Mindenből mosdatom...

Tartalomra reagálj, ne személyeskedj, mert egyrészről nem írok annyit hogy ismerd a komplex álláspontom, másrészről leszarom rólam mit gondolsz.
Itt állandóan szektákba vannak terelve az emberek, ha leírja valaki egy játékos kritikáját már köpködő, ha valaki árnyalni próbál valamit már mosdató, neadj isten többször reagál egy témára már túltolja, állandóan beleállnak emberek a másikba, meg megy az általánosítás ha nincsenek érvek. Engem nem zavar ha valaki velem nem ért egyet, azzal sem volt gondom, akire reagáltam, csak leírtam hogy én máshogy látom. Szabad még témát megfogalmazni edzői kérdésben nekem vagy miben toltam még túl?
- Pad'em
Carlo Ancelotti: "Who replaces Ceballos? People forget that Camavinga played in the UCL final last year. The pivots were Kroos and Camavinga. He has the quality to play. Like Modric, Tchouaméni... It's a pity what happened with Ceballos, he contributed a lot. But, as always, we will replace him."
"Fede Valverde is neither injured nor is he on a scheduled break. He has a problem, it has taken him a while to recover. It is a small problem, he will not be available tomorrow, but he will be available for the next game."
"Asencio has the quality to play at right-back. He is a different right-back to Lucas and Valverde. If you have a wide winger, like Rodrygo, you don't need a full-back who presses so much. And he is very good defensively."
"Raúl Asencio is fine. He is affected by what happened with the fans, it is quite normal. Something has happened that did not have to happen."
"Asencio not starting away games due to the incident last time? No, no. I put him in the starting lineup when I want to. We didn't think about anything else. But this shouldn't happen. The insults shouldn't happen."
"People say Modric cannot play two consecutive games at 39? I will be polite to those people. Modric is able to play. He is one of the few who has not had any injury. He is in great physical condition. I do not see why he cannot play two games in a row. The statistics we have show that he is a well-prepared player."
"Will I rotate with the UCL in mind? No, these are three important points for the league. We will play with the best lineup without thinking about Tuesday's match."
"Kylian Mbappé's toothache is gone. He is ready to play."
"Fede Valverde is neither injured nor is he on a scheduled break. He has a problem, it has taken him a while to recover. It is a small problem, he will not be available tomorrow, but he will be available for the next game."
"Asencio has the quality to play at right-back. He is a different right-back to Lucas and Valverde. If you have a wide winger, like Rodrygo, you don't need a full-back who presses so much. And he is very good defensively."
"Raúl Asencio is fine. He is affected by what happened with the fans, it is quite normal. Something has happened that did not have to happen."
"Asencio not starting away games due to the incident last time? No, no. I put him in the starting lineup when I want to. We didn't think about anything else. But this shouldn't happen. The insults shouldn't happen."
"People say Modric cannot play two consecutive games at 39? I will be polite to those people. Modric is able to play. He is one of the few who has not had any injury. He is in great physical condition. I do not see why he cannot play two games in a row. The statistics we have show that he is a well-prepared player."
"Will I rotate with the UCL in mind? No, these are three important points for the league. We will play with the best lineup without thinking about Tuesday's match."
"Kylian Mbappé's toothache is gone. He is ready to play."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Es ez a totalis emberhatrany lucas helyett nem lehetett volna mondjuk egy bajnokin bedobni egy fiatalt?Babinho írta: Szerintem nem Ancelotti tehet arról, hogy egy jobbhátvéd sincs a keretben. Az hogy LV-t használta (ezt a hibáját kijavította mostanra, hacsak nem minden kötél újra nem szakad) és nem egyből az amúgy is több sebből vérző KP egyik legjobbját tette oda, hát szerintem azért az is védhető...a kp Kroos hiányában így is egy szar volt ősszel, ha még Fede sem ott játszott volna, most nézhetnénk magunkat. Fontos persze a JHV poszt is, de sajnos nincs kit berakni. Carlo a nyáron és most télen is kért játékost, állítólag megpróbáltuk most is TAA-t leigazolni, hát nem sikerült, vezetőség meg mosta kezeit...közben a kp-ról az amúgyis gyenge Tchoua-t hátra kellett vezényelni, Cama mintha egész évben nem lenne a sérülései és a rossz formája miatt, hát nem tudom...
Én nem irigylem Carlo-t
Ertem en a carlo imadatodat de szerintem nagyon tultolod. Persze a masik oldal is aki szarra oltja, de az hogy mindenbol mosdatod az zsenialis. Ahhoz is hogy valverdet hatrategye kellett a lucas serules meg a tobb oriasi buko a barca ellen, ezek a valtoztatasok nem azert voltak mert uj dolgokat probalt hanem azert mert kenyszerhelyzetbe volt. Mint ahogy asencional is, kenyszerhelyzetbe volt, majd utana amint volt alkalma inkabb a felserult poszton kivuli tchouat eroltette, hogy aztan ujabb serulesnel visszarakja aset. Nezhetjuk ugyis hogy nagyon jol menedzselte, csak az igazsag az hogy le se szarta volna ha nem dol ki elole folyamatosan valaki.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
A világ nem fekete és fehér, két dolog simán igaz lehet egyszerre.
Ancelotti a történelem egyik legjobb edzője, tökéletes a Real Madridhoz, tökéletes a Bl-hez.
Ez azt jelenti, hogy hibátlan szakember, akinek nincs gyenge oldala? Persze, hogy nem. Világ életében makacs volt, ragaszkodott az előre kitalált kezdőihez, rotálás, tehetségek beépítése soha nem volt az erős oldala.
Ez nem azt jelenti, hogy tudunk nála jobb edzőt találni ide. Valószínűleg nem. De ez igenis azt jelenti, hogy ő maga lehetne jobb edző, ha a vakfoltjain dolgozna. Nem fog, ez van. Sajnálom a fiatalokat, akiket így hátráltat.
Ancelotti a történelem egyik legjobb edzője, tökéletes a Real Madridhoz, tökéletes a Bl-hez.
Ez azt jelenti, hogy hibátlan szakember, akinek nincs gyenge oldala? Persze, hogy nem. Világ életében makacs volt, ragaszkodott az előre kitalált kezdőihez, rotálás, tehetségek beépítése soha nem volt az erős oldala.
Ez nem azt jelenti, hogy tudunk nála jobb edzőt találni ide. Valószínűleg nem. De ez igenis azt jelenti, hogy ő maga lehetne jobb edző, ha a vakfoltjain dolgozna. Nem fog, ez van. Sajnálom a fiatalokat, akiket így hátráltat.
Szerintem nem Ancelotti tehet arról, hogy egy jobbhátvéd sincs a keretben. Az hogy LV-t használta (ezt a hibáját kijavította mostanra, hacsak nem minden kötél újra nem szakad) és nem egyből az amúgy is több sebből vérző KP egyik legjobbját tette oda, hát szerintem azért az is védhető...a kp Kroos hiányában így is egy szar volt ősszel, ha még Fede sem ott játszott volna, most nézhetnénk magunkat. Fontos persze a JHV poszt is, de sajnos nincs kit berakni. Carlo a nyáron és most télen is kért játékost, állítólag megpróbáltuk most is TAA-t leigazolni, hát nem sikerült, vezetőség meg mosta kezeit...közben a kp-ról az amúgyis gyenge Tchoua-t hátra kellett vezényelni, Cama mintha egész évben nem lenne a sérülései és a rossz formája miatt, hát nem tudom...
Én nem irigylem Carlo-t
Én nem irigylem Carlo-t