Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
In case Fede Valverde is absent tomorrow, Lucas Vazquez will start. Brahim and Arda Güler will compete for a place in midfield alongside Tchouaméni and Camavinga.
— @diarioas
Fede Valverde is determined to play and help his teammates in the Madrid derby, although the club is worried about his discomfort. He really wants to play.
— @relevo
— @diarioas
Fede Valverde is determined to play and help his teammates in the Madrid derby, although the club is worried about his discomfort. He really wants to play.
— @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Jude-ot semmiképp sem szabad oda lekorlátozni.Whiteheart írta: Azért nem Wirtz mert van Jude. Ő is oda tud fejlődni ha Kroos is átalakult, az Endrickes indítása után pedig főleg
Közben megnéztem egy összeállítást Wirtz-ről, hát elég támadószellemű, így viszont nem értem miért cikkeznek róla ennyit.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne is mondd. A barca konkrétan miatta jott vissza a meccsbe.raul 4 ever írta: Barrios
Amire számítok, hogy a szokasos molina, correa, llorente trio fog aranylabdásként jatszani, futni, harapni, kuszni-maszni ellenünk.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem amúgy az atma balosa nem olyan veretes, Simeone és Molina oldalán jön majd inkább a baj. De Isten ments, h LV kezdjen, leggyengébb láncszem alapon.
Ami nekünk kedvezhet kicsit, hogy Barrios eltiltott lesz, bár az a vak depaul mindig ellenünk iszik vért a meccs előtt, de gallagher remélem az ész nélkül futkosós formát hozza inkább. Viszont kettejükre ráküldeni a Csumi-Modric duót a követekző öngól lehet, bár hogy utóbbi tegnap végigtolta a meccset valszeg Cama kezdetését jelenti.
Fedét ha össze tudják drótozni, nálam egyértelmű védőben kezdene. Lehet, mert utálom őket, mint a szart, nem látom helyesen, de teljesen azt érzem, hogy verhetők. Csak ahhoz jó kezdő kell. Mert abban is biztos vagyok, hogy szar kezdővel meg lábon tudjuk lőni magunkat, csúnyán.
Ami nekünk kedvezhet kicsit, hogy Barrios eltiltott lesz, bár az a vak depaul mindig ellenünk iszik vért a meccs előtt, de gallagher remélem az ész nélkül futkosós formát hozza inkább. Viszont kettejükre ráküldeni a Csumi-Modric duót a követekző öngól lehet, bár hogy utóbbi tegnap végigtolta a meccset valszeg Cama kezdetését jelenti.
Fedét ha össze tudják drótozni, nálam egyértelmű védőben kezdene. Lehet, mert utálom őket, mint a szart, nem látom helyesen, de teljesen azt érzem, hogy verhetők. Csak ahhoz jó kezdő kell. Mert abban is biztos vagyok, hogy szar kezdővel meg lábon tudjuk lőni magunkat, csúnyán.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Azért nem Wirtz mert van Jude. Ő is oda tud fejlődni ha Kroos is átalakult, az Endrickes indítása után pedig főlegfilatáska írta: Amúgy ti kit igazolnátok egy mélységi Kroos szerepkörre, ha nem számítana a pénz?
Muszáj oda egy okos, nyomástűrő játékos. Látszik, hogy egy Ceballos-szal (nem lebecsülve, szeretem, de ő sosem lesz szerintem egy RM stabil alapember) ég és föld a játékunk.
Nem sok meccset nézek alaposan a miénken kívül, többnyire háttérzajként mennek.
Szentségtörés vagy nem, de szerintem ebben most Pedri a top, nyilván ő kizárt.
Wirtz abszolút esélytelen erre a posztra? Kroos is tkp volt fiatalon.
Nekem Vitinha játéka tetszik, Modric féle mozgékony játékos, jön, kéri, teszi-veszi.
Barella is korrekt játékos.
Sőt én nagyon elgondolkodnék egy ingyen Kimmich-ben. Simán van benne 3-4 év, ráadásul igazi német mentality.
szuperliga.
- Pad'em
Külön edzett most olvasom. Cope szerint ott lesz kedden, AS óvatosabb.nzooli93 írta:Csak kerdes milyen minőségben,es mennyire kockaztatva a súlyosabb sérüléstPad'em írta: Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
JUST IN: Fede Valverde wasn't able to train with the rest of the group today. He continues to have problems with his adductor.
It will be decided tomorrow if he can train with the group.
He is in a race against time to try to be ready for the derby. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Csak kerdes milyen minőségben,es mennyire kockaztatva a súlyosabb sérüléstPad'em írta: Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
- Pad'em
Fede edzésben ma, ott lesz kedden.
Amúgy ti kit igazolnátok egy mélységi Kroos szerepkörre, ha nem számítana a pénz?
Muszáj oda egy okos, nyomástűrő játékos. Látszik, hogy egy Ceballos-szal (nem lebecsülve, szeretem, de ő sosem lesz szerintem egy RM stabil alapember) ég és föld a játékunk.
Nekem Vitinha játéka tetszik, Modric féle mozgékony játékos, jön, kéri, teszi-veszi.
Sőt én nagyon elgondolkodnék egy ingyen Kimmich-ben. Simán van benne 3-4 év, ráadásul igazi német mentality.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Carlo a milannal egy 3:0ra megnyert bl donto masodik felidejet is képes volt nem lereagálni a pool ellen es bukni.
Aztan itt az atma ellen rendszeresen vakon van, szerencsere jott a 93ban ramos. Kesobb a psg ellen jott karim. Aztan a city ellen jott rodrygo. Az öreg egesz karrierje alatt a nagy nevei es egyeni kvalitasokban bizott es hagyta őket futballozni. Szinte a boszorkanysaggal egyenlő, hogy mennyiszer bejott ez neki. Rekorder mindeben. Annak, aki cimeket akar nyerni es kupakat, annak továbbra is ő a legmegfelelőbb egy csapat élére. Annyi, hogy legyen meg a kvaliti a villanasokra.
Aki viszont jo/szép focit akar, rendszert, esetleg dominalni, teljesítmény alapú keret menedzsmenttel, nem infarktust kapni, nem tikkelni egész évben, annak kb pup a hátára. Ezt a betist pl meg kellett volna folytani kb 20 perc alatt. Legalábbis illendő lett volna, ennek ellenére alarendelt szerepet játszottunk, mert esett az eso, bappenak fajt a foga, meg sérült embereket jatszat hatul. Egy jatekosunknak sem volt fogalma, hogy mit is kellene jatszani, vagy mi a terv. Sokadjara a szezonban. Borzasztó. Es borzasztó dilemma is egyben, hogy kell e nekünk ancelotti, avagy nem.
A city ellen azt ereztem igen, kell. Annyira jo volt minden, hogy nem igaz. Végre. A maradék meccseken meg zavarnam el a picsába. Magam sem ertem. kellemetlen az egész.
Aztan itt az atma ellen rendszeresen vakon van, szerencsere jott a 93ban ramos. Kesobb a psg ellen jott karim. Aztan a city ellen jott rodrygo. Az öreg egesz karrierje alatt a nagy nevei es egyeni kvalitasokban bizott es hagyta őket futballozni. Szinte a boszorkanysaggal egyenlő, hogy mennyiszer bejott ez neki. Rekorder mindeben. Annak, aki cimeket akar nyerni es kupakat, annak továbbra is ő a legmegfelelőbb egy csapat élére. Annyi, hogy legyen meg a kvaliti a villanasokra.
Aki viszont jo/szép focit akar, rendszert, esetleg dominalni, teljesítmény alapú keret menedzsmenttel, nem infarktust kapni, nem tikkelni egész évben, annak kb pup a hátára. Ezt a betist pl meg kellett volna folytani kb 20 perc alatt. Legalábbis illendő lett volna, ennek ellenére alarendelt szerepet játszottunk, mert esett az eso, bappenak fajt a foga, meg sérült embereket jatszat hatul. Egy jatekosunknak sem volt fogalma, hogy mit is kellene jatszani, vagy mi a terv. Sokadjara a szezonban. Borzasztó. Es borzasztó dilemma is egyben, hogy kell e nekünk ancelotti, avagy nem.
A city ellen azt ereztem igen, kell. Annyira jo volt minden, hogy nem igaz. Végre. A maradék meccseken meg zavarnam el a picsába. Magam sem ertem. kellemetlen az egész.
- ateeemadrid
Fél év alatt eljutott oda, ahova egy átlag fórumozó. Zseni.Pad'em írta: In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
@marca: "It is unclear why Ancelotti insists on seeking alternatives to Asencio, Real Madrid's best defender over the past month."
Carlo Ancelotti had some doubts about the defence for Tuesday’s match against Atlético, but Betis provided the answers: Alaba is not yet ready for big games, and neither is Lucas Vázquez. The test failed — @marca
Meglepődtünk![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fotelNagyon nem ertek egyet azzal az ervelessel hogy valverdere a kpn nagyobb szukseg van. Tobb topikba is ez megy. Miert lenne?

Nyilvan lv annyira gyenge, hogy ott rendszeresen elvernek minket, akkor allandoan ziccer van.
Kp-n lehet még korrigalni, de ha a vedod egy semmirekello balfasz, akkor az ki lesz hasznalva.
Istenem ez az edzo, mar reg ki kellett volna baszni
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Nagyon nem ertek egyet azzal az ervelessel hogy valverdere a kpn nagyobb szukseg van. Tobb topikba is ez megy. Miert lenne?
Miert jobb egy kp valverde akinek folyamatosan a fel szemet lucason kell tartani es helyette melozni mint egy olyan valverde aki bejatsza az egesz jobb oldalt es nem veri meg akarki egy az egyben.
Ha kedden is felrakja ugyanezt a vedelmet carlo akkor a vegkielegitesre hajt.
Miert jobb egy kp valverde akinek folyamatosan a fel szemet lucason kell tartani es helyette melozni mint egy olyan valverde aki bejatsza az egesz jobb oldalt es nem veri meg akarki egy az egyben.
Ha kedden is felrakja ugyanezt a vedelmet carlo akkor a vegkielegitesre hajt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Sztem ez ink vmi egybeeses, ha az ellenfel folyamat eljut helyzetekig, illetve nem tudunk labdat birtokolni es helyzeteket kidolgozni, akkor sztem ink kozeppalya problema elsodlegesen.In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
@marca: "It is unclear why Ancelotti insists on seeking alternatives to Asencio, Real Madrid's best defender over the past month."
Carlo Ancelotti had some doubts about the defence for Tuesday’s match against Atlético, but Betis provided the answers: Alaba is not yet ready for big games, and neither is Lucas Vázquez. The test failed — @marca
Lehet persze, h a vedelem ment folyamat, de ha allando nyomas alatt van, az mar regen rossz.
Bar az előző meccset felszemmel néztem, de nekem annyi jott le, h sok a tamado kp es csatar a pályán, nincs aki kozepen dolgozzon. Valverde, bellingham, ceballos, cama pont azok akik koroket vernek a tobbiekre mezonymunkaban. Helyettuk modric-brahim nem volt acelos.
Ki kell kaparni valami értékelhető eredményt Atma ellen Bernabeuban, azután én átállnék 4-3-3-ra, hogy Jude is mélyebben legyen. Mellette a 2 francia. Más opciót nem látok Ceba visszatéréséig, hogy legyen valami ész is mélységben.
Elől a sztárhármas oldja meg.
Fede jhv alap, ha akarunk valamit BL-ben.
Liga le van szarva.
Elől a sztárhármas oldja meg.
Fede jhv alap, ha akarunk valamit BL-ben.
Liga le van szarva.
- Pad'em
In Real Madrid's last 3 defeats, Raul Asencio did not start.
Meglepődtünk
Meglepődtünk

Tessék egy lázálmom
__________tibo
fede___ase___rüdi___cama
_____ceba_____tchou
rodry____jude______vini
________bappé
Na ez nem lesz sose.
Ja bocs már tuba írta, latszik nem latok az idegtől
__________tibo
fede___ase___rüdi___cama
_____ceba_____tchou
rodry____jude______vini
________bappé
Na ez nem lesz sose.
Ja bocs már tuba írta, latszik nem latok az idegtől
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amíg fitt Mendy és Fran, addig nem fog Cama balbunkót játszani, pedig lenne craft ebben a kezdőbentubatibi írta: Ebben a felallasban jatszottunk mar?
Courtois - Valverde, Asencio, Rüdiger, Camavinga - Tchouameni, Ceballos, Bellingham - Vini, Mbappe, Rodrygo
Nagyon megneznem
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ebben a felallasban jatszottunk mar?
Courtois - Valverde, Asencio, Rüdiger, Camavinga - Tchouameni, Ceballos, Bellingham - Vini, Mbappe, Rodrygo
Nagyon megneznem
Nagyon megneznem
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Istenert sem szeretnek Terez anya lenni, de o amig “csak” annyit irt, hogy elfogult vagy, addig te elkezdesz frusztralt faszozni. En partatlan vagyok, mert mindkettotoknek van igaza, de az, hogy probalsz visszavagni csipobol, az gyerekes. Vedd magadra.Babinho írta:Galacticos írta: Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalnekem semmi bajom veled sok mindenbe meg egyet is ertek, csak igenis van felelossege rengeteg mindenbe.
Gala-t tudnám idézni. Azért ennyire ne vedd magadra.Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.