Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 1., szombat 17:18

nem várok világmegváltó dolgot ettől, ha már annyit elérnek, hogy az alsóházi spanyol csapatoknak nem fél percbe fog telni egy kirúgás 0-0-nál a 4.percben már megérte.
persze a szabály egy dolog, az inkompetens bírók meg egy másik :lol:

fetrengésre azonnali játékmegszakítást alkalmaznék, miután kiderült mi a baja mehetne tovább, ha színészkedés volt azonnal dobnám a lapot.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 1., szombat 16:40

Joreggelt, ez korabban 5 masodperc volt tudtommal, de hat ahany ország, ahany biro, annyi fele szabalykonyv.
Kurvagaz.
thereisonly1ronaldo

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2025. március 1., szombat 16:12

Gondolom a sipszo utantol szamolja majd.
En tamogatnam az nba fele dolgot, hogy megall az ora, ha nincs jatekban a labda. Persze nem 90 perccel (mert ugye most sincs annyi tiszta jatekido), es kidolgozott tervvel, hogy ez pontosan hogyan lenne megoldva.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 1., szombat 15:59

magnus666 írta: 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season!

If goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds the referee will award a corner kick to opposing team.

This rule has been approved for next season by The International Football Association Board (IFAB)

jó szabály, a fetrengésekre is ki kellene találni valamit.
Ebben a formában ez egy óriási butaság.
Ezeket a fix másodperces szabályokat sose szerettem vagy majd a bíró mostantól stopperral méri vagy mi?

Minden eset más, ott a bíró, el tudja dönteni mi az időhúzás és mi nem.

Ez alapján ha a kapus lehúz egy szögletet 5 ember közül, úgy hogy közben kap az egyet, akkor pattanjon fel belőle azonnal, azt játssza is meg? Ennyi másodperc arra se elég, hogy felálljon valaki a labdával bizonságosan és körbenézzen rendesen nem hogy még meg is játssza a labdát.

Ez a szögletes téma jó ötlet, mert egy kapusnak ritkán gyűlik össze az 5 sárga és büntetlenül húzhatja az időt, de ez a 8 sec szimpla baromság így telibe.

Ha onnantól 8 sec, hogy a bíró úgy ítéli, hogy a labda játékba hozásához optimális helyzetben van és úgy húz annyi időt az már egyből értelmesebb szabálynak tűnne.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 1., szombat 15:35

Szerintem ez a kapus téma volt a legkisebb baj.

A fetrengés viszont undorító. Én azt csinálnám ha nem kel fel 10masodperc alatt akkor automatice partvonal, ápolás és nem jöhet vissza teszem azt 1-2percig. Aki tényleg megserült annak mindegy aki szineszkedik annak nem éri meg

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 1., szombat 15:30

𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season!

If goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds the referee will award a corner kick to opposing team.

This rule has been approved for next season by The International Football Association Board (IFAB)

jó szabály, a fetrengésekre is ki kellene találni valamit.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 27., csütörtök 0:04

flori írta: REAKING: Dani Ceballos will be out for 3 to 4 weeks. @Rodra10_97

Ez így cumi.
Alig fújták le a meccset de ő már tudja valószínű :D Holnapi vizsgálatig várjunk de amúgy sanszos, még a többtől is tartok.

The affected area for Ceballos is the posterior thigh of the left leg. They will do tests on him tomorrow or Friday.

— @matoribio85
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 27., csütörtök 0:00

REAKING: Dani Ceballos will be out for 3 to 4 weeks. @Rodra10_97

Ez így cumi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 25., kedd 16:12

Berti írta: Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
honnan tudod? :hmmm:

AI botozol, de ha már AI, Migul statisztikái (is) jobbak, mint a mi balhátvédeinknek...
ez nem jött be :lol:

továbbra sem mondta senki, hogy legyenek fix kezdők, de próbáljuk ki őket

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 25., kedd 15:32

Berti írta:
realmadrid95 írta:

Persze, Mendyt es Modricot. :kalapos:
mintha valami ai botok lennétek :lol:
Sierra írta:

En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.

Amugy meg a szamok alapjan pont hogy egy gyenge kozepcsapatban bizonyit. 24 meccsen 6 gol 4 golpassz van a neve mellett 7.3-as atlaggal. A csapata meg a tabella also feleben tanyazik, szerintem ez tobb mint biztato.
Azon viszont megy a siránkozás, hogy egy 19 éves gyerek miért nem játszik többet, mikor világklasszis játékosok vannak előtte a sorban és jelenleg is 3 címre vagyunk esélyesek. Ez az 2bit gondolkodás egy tehetséges Nico Paz esetében is mantrázva lenne.

A Como most jutott fel. Egy alsóházi csapat, ami masszívan túlteljesít és így nem a bennmaradásért küzd. Ebben a csapatban a legjobb játékos kb Paz és tényleg bíztató, én is ezt írtam. Viszont a jelenlegi helyzet és a RM között azért egyetértünk, hogy nagy a szakadék. Van még 2-3 szint a kettő között, ezekben is lássuk és majd visszatérhetünk rá.
Szerintem nem azon megy a “sirankozas” , hogy egy 19 eves gyerek miert nem jatszik tobbet, nem azert , hogy miert nem kezdo, nem azert mert miert nem ő a 12. ember,
Hanem azon, hogy megnyert meccsen sem hozza be őt egyaltalan, hogy 3 golos elonynel 5 csere lehetosegnel, nincs kihasznalva az 5 csere , es abbol is az egyik erthetetlen modon Rudi a 80. percben, szerintem ezeken megy a sirankozas.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2025. február 25., kedd 15:17

realmadrid95 írta:
Jim írta: az is jó taktika ha marad Carlo
telepakoljuk a keretet fiatalokkal
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük :mrgreen:
mintha valami ai botok lennétek :lol:
Sierra írta:
Berti írta: Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.
Nico Pazban van kraft, de még egy olasz középcsapat szinten sem bizonyított. Még 1-2 évet valahol töltsön el, ahol tud fejlődni, aztán meg lehet nézni mit tud ilyen szinten.
Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.

Amugy meg a szamok alapjan pont hogy egy gyenge kozepcsapatban bizonyit. 24 meccsen 6 gol 4 golpassz van a neve mellett 7.3-as atlaggal. A csapata meg a tabella also feleben tanyazik, szerintem ez tobb mint biztato.
Azon viszont megy a siránkozás, hogy egy 19 éves gyerek miért nem játszik többet, mikor világklasszis játékosok vannak előtte a sorban és jelenleg is 3 címre vagyunk esélyesek. Ez az 2bit gondolkodás egy tehetséges Nico Paz esetében is mantrázva lenne.

A Como most jutott fel. Egy alsóházi csapat, ami masszívan túlteljesít és így nem a bennmaradásért küzd. Ebben a csapatban a legjobb játékos kb Paz és tényleg bíztató, én is ezt írtam. Viszont a jelenlegi helyzet és a RM között azért egyetértünk, hogy nagy a szakadék. Van még 2-3 szint a kettő között, ezekben is lássuk és majd visszatérhetünk rá.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 25., kedd 14:52

Jim írta: az is jó taktika ha marad Carlo
lásd Paz és Miguel Guti

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 25., kedd 14:45

az is jó taktika ha marad Carlo
lásd Paz és Miguel Guti

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 25., kedd 14:37

Berti írta: Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.
Nico Pazban van kraft, de még egy olasz középcsapat szinten sem bizonyított. Még 1-2 évet valahol töltsön el, ahol tud fejlődni, aztán meg lehet nézni mit tud ilyen szinten.
Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2025. február 25., kedd 14:32

Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.

— @La_SER

Ámen.
Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 25., kedd 14:29

Halfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
Gülcsi sorsa kerdeses, ha Ancelotti marad, akkor kolcson fogjak adni sztem, egy esetleges uj edzo viszont lehet szamitana ra. Ez majd csak nyaron fog elvalni. Ceballos penge iden de o sem az a figura, aki hosszutavon ott lehet a kezdoben. Lehet ez a Nico Paz sem lesz, de tenyleg igeretesnek tunik eddig es joval fiatalabb mint Ceba. Mindenkepp meg kene nezni a nagycsapatban is. Mendy meg Mendy. :D Neki szerzodes lejartaig fix helye van sajnos. Szoval akkor lehet Frant eladjak es helyette hozzak Miguel Gutit.
Pad'em írta:Annyi a bajom, hogy Güler ugyanígy kiemelkedne ha még nem jobban kb bárhonnan, itt meg látjuk mennyi idöt kap. Paznak hasonló lesz a sorsa.

Miguel meg max Fran helyén maradhatna azt gyanítom, betonkeverőnk helye stabil :D
Mindketto sorsa az edzo szemelyetol fugg, meglatjuk mi lesz.
Igen Mendys reszrol en is ezt gondolom ahogy irtam is feljebb.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 25., kedd 14:24

gutihaz14 írta:
Halfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
ennek csak akkor van ertelme ha nyartol xabi az edzo, ha carlo akkor sullyeszto o is es guler is
Gulernel elvileg az a baj, hogy a védő munkája nem megfelelő Carloek szerint,es fel kell hoznia magat.Lucasnal bezzeg ez nem baj :kalapos: :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 25., kedd 14:23

ennek csak akkor van ertelme ha nyartol xabi az edzo, ha carlo akkor sullyeszto o is es guler is
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 25., kedd 14:08

Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 14:07

Sierra írta:
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.

— @La_SER

Ámen.
Vegre jo hirek. :D ez a Paz srac kiemelkedik egy also hazas Comobol, szoval valamit biztos tud. Miguel Gutierezz meg a legjobb opcio jelenleg Mendy helyere. Ket spanyollal le lehetne hozni a bal oldalt.
Annyi a bajom, hogy Güler ugyanígy kiemelkedne ha még nem jobban kb bárhonnan, itt meg látjuk mennyi idöt kap. Paznak hasonló lesz a sorsa.

Miguel meg max Fran helyén maradhatna azt gyanítom, betonkeverőnk helye stabil :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: