Mert TV-ben, vagy YT videón még oké, pláne, ha a nagyágyúkat nézi valaki, de élőben, kisebb nevekkel is megvan a show?
Lesz Bécsben, ha minden igaz itt lesz Rhea Ripley és Cody Rhodes is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 2., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. március 1., szombat 21:25
Itt vagyok, de csak úgy, mint olvasó. Azon vettem észre magam, hogy már nem találom a helyem itt. Valahogy besokalltam. Nem gyűlölöm a játékosainkat, nem utálom az edzőnket, elfogadom, hogy vannak hiányosságai a csapatnak és úgymond politikailag is eléggé kilógok.Halfkey írta:Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
-Torkot köszörül-
Tesla Toroczkai Vini szar, Telex jó.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 1., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. március 1., szombat 18:51
Enyhébb szorongásos életszakaszom nekem is volt, mindenféle egészségügyi probléma kijött.ikarus93 írta: Xanaxal inditom a napomat. (Szorongasos betegsegbe szenvedek)
Napi séta, Meditacio, Legzes gyakorlatok ami meg segit nekem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 1., szombat 18:34
Xanaxal inditom a napomat. (Szorongasos betegsegbe szenvedek)nmate írta: Ez nekem is egyre gyakrabban beütött, egy darabig nem sok mindent tettem ellene, aztán elkezdtek nagyon elúszni a napjaim, akkor változtattam. Mindig igyekszem aktívra rakni a reggelt. Legkésőbb 6-kor kelek (inkább 5 ha tehetem, 10-kor már ágyban vagyok, nincs telefon ágyban policy), akkor is, ha 2 órán keresztül ringattam éjjel a gyereket. Felpattanok, elmúlt 2-3 hónapban kialakítottam, hogy reggel nyújtás (jógának nem nevezném). Ha nagyon fosul érzem magamat, akkor irány ki egy séta, elmegyek pékségbe vagy mittomén, bárhova. Nyáron bringa, ofc. Legrosszabb esetben munkába indulok.Kávé később. Fel kell pattanni, menni kell, nyomni kell, nem szabad elhagynia magát az embernek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 1., szombat 15:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 1., szombat 14:16
Nalunk most egy masik csoportban skarlat van. Befosol. Alexet kb 2 honapja inhalalni kell napi rutinkent mert folyamatosan szorcsog a tudeje. Az egyetlen elonye az ovinak hogy Elina nincs itthon, bar ez eleg nagy selling point.Realista24 írta:Nem tudod kontrollálni. Ha nem abban a csoportban, akkor majd egy másikban. Vagy az ovono maga.Nika91127 írta:
Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Tulelos telek ezek ilyen szempontból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 1., szombat 13:48
Nem tudod kontrollálni. Ha nem abban a csoportban, akkor majd egy másikban. Vagy az ovono maga.Nika91127 írta:Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...Faust írta:
Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 1., szombat 13:06
Dettó, már a fax is ki van. Még délután kint játszik be se akar jönni ejszaka meg 40fokos láz. Ez a gyerek felület megoldása is egy rémálomFaust írta:Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.Kercsó írta:
amúgy minél idősebb vagyok, annál jobban rühellem a telet, és annál jobban szeretem a napos tavaszt
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 1., szombat 12:38
Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...Faust írta:Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.Kercsó írta:
amúgy minél idősebb vagyok, annál jobban rühellem a telet, és annál jobban szeretem a napos tavaszt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 1., szombat 12:36
ki kellett volna tenni őket télen az erkélyre, mint a skandinávok, hogy legyen immunrendszerükFaust írta:Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.Kercsó írta:
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 1., szombat 12:28
Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.Kercsó írta:
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 1., szombat 10:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 1., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 1., szombat 9:44
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 28., péntek 19:39
Mert ha sokat mozogsz akkor nem tudod megfelelo mennyisegben bevinni, csak potolni. Mint minden mast.Nika91127 írta: Mondjuk az előző kommentre kapott 3 minuszt nem értem, de sebaj![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 28., péntek 15:24
Azért kérdeztem. Nutritiv study-kat nem olvasok, épp elég a sok szakmaspecifikus infokierkegaard írta:van metaanalizis, meg kis létszámú clinical trialok arról, hogy működik. A limitációnál megjegyzik, hogy gyengén megtervezett kutatás, szóval biztosra nem lehet venni. Ártani nem árthatsz ha megpróbálja az ember.Nika91127 írta:
Erről van valami study, esetleg az élettanról cikk? Vagy csak placebo?Amúgy is elvileg magnézium hiányos a társadalom.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2025. február 28., péntek 14:40
van metaanalizis, meg kis létszámú clinical trialok arról, hogy működik. A limitációnál megjegyzik, hogy gyengén megtervezett kutatás, szóval biztosra nem lehet venni. Ártani nem árthatsz ha megpróbálja az ember.Nika91127 írta:
Erről van valami study, esetleg az élettanról cikk? Vagy csak placebo?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 28., péntek 14:33
Nem pótolni kell azt, hanem megfelelő mennyiségben bevinninmate írta: Mennyi humorherold van itt![]()
Magnéziumot kell pótolni, ha sokat mozogsz és nem eszel sok magvat, szóval még jó is lehet. Víz viszonylag hasznos, azt mondják. Hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy lefekvés előtt veszed be, az már nagyon jó kérdésNika91127 írta:
Erről van valami study, esetleg az élettanról cikk? Vagy csak placebo?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 28., péntek 14:16
Magnéziumot kell pótolni, ha sokat mozogsz és nem eszel sok magvat, szóval még jó is lehet. Víz viszonylag hasznos, azt mondják. Hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy lefekvés előtt veszed be, az már nagyon jó kérdésNika91127 írta:Erről van valami study, esetleg az élettanról cikk? Vagy csak placebo?h3x0r írta: Lefekvés előtt egy órával magnézium meg egy pohár víz. Kb egy hónap után érzed, hogy kipihentebb vagy.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem