Trump olyan hevesen reagált egy ponton, innentől szerintem nincs visszaút.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 1., szombat 2:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 1., szombat 1:52
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 1., szombat 1:29
Europa szégyene vagyunk..Bencze írta:Ezek utan kerdes volt kit tamogatnanak?ferni írta: Map of which European countries have pledged official support for Zelenskyand Trump today, so far
Szép mondhatom
The 16 that voted against Monday’s resolution alongside the U.S. and Russia were Israel, Haiti, Hungary, Palau and the Marshall Islands; the African countries Burkina Faso, Burundi, the Central African Republic, Equatorial Guinea, Niger and Sudan; and Belarus, North Korea, Syria, Eritrea, Mali and Nicaragua
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. március 1., szombat 1:19
Ezek utan kerdes volt kit tamogatnanak?ferni írta: Map of which European countries have pledged official support for Zelenskyand Trump today, so far
Szép mondhatom![]()
The 16 that voted against Monday’s resolution alongside the U.S. and Russia were Israel, Haiti, Hungary, Palau and the Marshall Islands; the African countries Burkina Faso, Burundi, the Central African Republic, Equatorial Guinea, Niger and Sudan; and Belarus, North Korea, Syria, Eritrea, Mali and Nicaragua
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 1., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 28., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: cart » 2025. február 28., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 28., péntek 22:42
Milyen palfordulas.Bencze írta:Mi ez a palfordulas?hehetheoriginal írta: Plusz hogy ez a ket balfaszPedig meg a Tate testvereket is kimenekitette Romaniabol.
![]()
Paran mondtuk itt, hogy putyin kutyajat valasztottak meg az agymosott idiotak. Remelem mar mindenkinek leesett. TASS-t beengedik a sajtotajekoztatora, AP es Reuters bannolva van…
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 28., péntek 22:27
Mi ez a palfordulas?hehetheoriginal írta: Plusz hogy ez a ket balfasz
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. február 28., péntek 22:16
Ha kamerák előtt sikerült egy ilyen produkálni, mi mehetett a színfalak mögött? Kurvára elborzasztó.hehetheoriginal írta:Reszleteket lattam csak, de kibaszott kinos az egesz, kivulallo nezokent is.Steve írta:
Amúgy erről szívesen olvasnám a Madridom bölcs fórumozóinak kiművelt véleményét.
Ezt nem szabadott volna kozvetiteni vagy felvenni, kamerat beengedni.
Nem tudom zelenszkijjel mi a baja az egesz vilagnak, mikor a sajat erdekeit es orszagat vedi, amit epp gyilkolnak es rombolnak. Biztos egy idegesito kibírhatatlan fazon, nem tudom, de nem is szamit, en is leszarnam, amikor evek ota hadiallapotok lennenek a lakhelyemen. Plusz hogy ez a ket balfasz megprobalja a tipikus nagy amerikai szovegeket beadni, osszerezzentem kicsit annyira cringe nehol, a masik fel mondatat megerteni viszont mar nem megy hozza...
Buszkek lehetnek magukra az amerikaiak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 28., péntek 22:08
Reszleteket lattam csak, de kibaszott kinos az egesz, kivulallo nezokent is.Steve írta:Amúgy erről szívesen olvasnám a Madridom bölcs fórumozóinak kiművelt véleményét.sebydani írta: Fehér házban ahogy nézem Mónika show új évadot forgattak ma
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 28., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 28., péntek 20:56
Amúgy erről szívesen olvasnám a Madridom bölcs fórumozóinak kiművelt véleményét.sebydani írta: Fehér házban ahogy nézem Mónika show új évadot forgattak ma
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. február 28., péntek 19:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 28., péntek 6:07
en most az orszagjarasra leszek kivancsi, szombaton kezdi bekes megyeben majd.hehetheoriginal írta: ugyanilyen petiapesszimista vagyok, nem jelentenek ezek a balhék/műbalhék, szerencsétlenkedések, napi mutatványok semmit.
nem számít ki mit csinál.
a társadalom maradt ugyanaz.
2/3
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 28., péntek 1:01
Elöbb elüldözitek, most meg hiányoljátokHalfkey írta:Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
-Torkot köszörül-
Tesla Toroczkai Vini szar, Telex jó.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 28., péntek 0:41
Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 28., péntek 0:40
Azért ez pöppet álomvilág, Fidesz még csak most indul be igazán, végtelen pénz csodákra képes, mert az ember nehezen lát túl ha rövid távon hozzádobnak valamit, azt is leszarja ha később éhen hal.swfan írta: Kijöhetne egy Medián mérés ami valami 50-30-at mutat a Tiszának
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 27., csütörtök 23:18
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem