Politika
Re: Politika
Igazi balfasz amerikaiak, marha okosnak gondolják magukat közben meg azt se tudják kivel beszélnek szerintem

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Milyen palfordulas.Bencze írta:Mi ez a palfordulas?hehetheoriginal írta: Plusz hogy ez a ket balfaszPedig meg a Tate testvereket is kimenekitette Romaniabol.
![]()
Paran mondtuk itt, hogy putyin kutyajat valasztottak meg az agymosott idiotak. Remelem mar mindenkinek leesett. TASS-t beengedik a sajtotajekoztatora, AP es Reuters bannolva van…
Objektíven irom a velemenyem mindenrol, legyen az futball vagy politika.
Ideje lenne megérteni vegre. Nincsenek oldalak es szekertaborok nalam, hanem jozan esz van es ertelem.
A tettek alapjan itelek, nem haveri vagy szimpatia alapon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 28., péntek 22:43-kor.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mi ez a palfordulas?hehetheoriginal írta: Plusz hogy ez a ket balfasz

Paran mondtuk itt, hogy putyin kutyajat valasztottak meg az agymosott idiotak. Remelem mar mindenkinek leesett. TASS-t beengedik a sajtotajekoztatora, AP es Reuters bannolva van…
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Forint is megérezte

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha kamerák előtt sikerült egy ilyen produkálni, mi mehetett a színfalak mögött? Kurvára elborzasztó.hehetheoriginal írta:Reszleteket lattam csak, de kibaszott kinos az egesz, kivulallo nezokent is.Steve írta:
Amúgy erről szívesen olvasnám a Madridom bölcs fórumozóinak kiművelt véleményét.
Ezt nem szabadott volna kozvetiteni vagy felvenni, kamerat beengedni.
Nem tudom zelenszkijjel mi a baja az egesz vilagnak, mikor a sajat erdekeit es orszagat vedi, amit epp gyilkolnak es rombolnak. Biztos egy idegesito kibírhatatlan fazon, nem tudom, de nem is szamit, en is leszarnam, amikor evek ota hadiallapotok lennenek a lakhelyemen. Plusz hogy ez a ket balfasz megprobalja a tipikus nagy amerikai szovegeket beadni, osszerezzentem kicsit annyira cringe nehol, a masik fel mondatat megerteni viszont mar nem megy hozza...
Buszkek lehetnek magukra az amerikaiak![]()
![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
Reszleteket lattam csak, de kibaszott kinos az egesz, kivulallo nezokent is.Steve írta:Amúgy erről szívesen olvasnám a Madridom bölcs fórumozóinak kiművelt véleményét.sebydani írta: Fehér házban ahogy nézem Mónika show új évadot forgattak ma
Ezt nem szabadott volna kozvetiteni vagy felvenni, kamerat beengedni.
Nem tudom zelenszkijjel mi a baja az egesz vilagnak, mikor a sajat erdekeit es orszagat vedi, amit epp gyilkolnak es rombolnak. Biztos egy idegesito kibírhatatlan fazon, nem tudom, de nem is szamit, en is leszarnam, amikor evek ota hadiallapotok lennenek a lakhelyemen. Plusz hogy ez a ket balfasz megprobalja a tipikus nagy amerikai szovegeket beadni, osszerezzentem kicsit annyira cringe nehol, a masik fel mondatat megerteni viszont mar nem megy hozza...
Buszkek lehetnek magukra az amerikaiak

thereisonly1ronaldo
Trump ahogy jósolták is megszünteti a háborút.
Csak nem ahogy azt várták az emberek...
Csak nem ahogy azt várták az emberek...

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Amúgy erről szívesen olvasnám a Madridom bölcs fórumozóinak kiművelt véleményét.sebydani írta: Fehér házban ahogy nézem Mónika show új évadot forgattak ma
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fehér házban ahogy nézem Mónika show új évadot forgattak ma
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en most az orszagjarasra leszek kivancsi, szombaton kezdi bekes megyeben majd.hehetheoriginal írta: ugyanilyen petiapesszimista vagyok, nem jelentenek ezek a balhék/műbalhék, szerencsétlenkedések, napi mutatványok semmit.
nem számít ki mit csinál.
a társadalom maradt ugyanaz.
2/3
szabadteri programok lesznek tobbsegeben, hideg is van meg azert, raadasul a valasztasokig is rengeteg van, kivancsi vagyok mekkora erdeklodes koveti majd.
- BLevi96
Elöbb elüldözitek, most meg hiányoljátokHalfkey írta:Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
-Torkot köszörül-
Tesla Toroczkai Vini szar, Telex jó.

Bevédem helyette is Toroczkait

Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
-Torkot köszörül-
Tesla Toroczkai Vini szar, Telex jó.
Azért ez pöppet álomvilág, Fidesz még csak most indul be igazán, végtelen pénz csodákra képes, mert az ember nehezen lát túl ha rövid távon hozzádobnak valamit, azt is leszarja ha később éhen hal.swfan írta: Kijöhetne egy Medián mérés ami valami 50-30-at mutat a Tiszának
Sztem jelenleg még az éppen romantikusan összeboruló Fidesz+Mi Hazánk még vezethet a jelenlegi elég érdekes választórendszerünkben együtt közösen, nagyon sok munka van még a választásokig ha ezeket el akarják takarítani és ha ez sikerülne se biztos hogy elengedik a hatalmat, nagyon csúnya dolgok lesznek még itt.
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
"Voltam és még leszek önmagam paródiája"csababarca írta:Feró legalább tudja.sebydani írta:
Rendkívül kellemetlen már nézni ahogy két gazdának nyalnak éjjel-nappal. Legalább döntenék el merre csaholnak.
"De jó, hogy ilyen miniszterelnökünk van. Nekem már nem kell gondolkodnom semmin. Ő megmondja, merre kell menni, és arra megyünk"
Félelmetes ez a mondat, még egy Nagy Ferótól is aki sose volt a legélesebb kés a fiókban.
A nagy lázadó Fecó aki búcsúztatta az oroszokat(szovjetek), most meg tapsol nekik, hogy lehet ennyire elkorcsosulni? Vagy inkább csak egy napraforgó volt mindig is, végülis a nemzet csótánya..
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ferót úgy kitömték pénzzel, hogy már tollbamondják neki az összes nyilatkozatát.csababarca írta:Feró legalább tudja.sebydani írta:
Rendkívül kellemetlen már nézni ahogy két gazdának nyalnak éjjel-nappal. Legalább döntenék el merre csaholnak.
"De jó, hogy ilyen miniszterelnökünk van. Nekem már nem kell gondolkodnom semmin. Ő megmondja, merre kell menni, és arra megyünk"
Félelmetes ez a mondat, még egy Nagy Ferótól is aki sose volt a legélesebb kés a fiókban.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Feró legalább tudja.sebydani írta:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Kijöhetne egy Medián mérés ami valami 50-30-at mutat a Tiszának
- hehetheoriginal
ugyanilyen petiapesszimista vagyok, nem jelentenek ezek a balhék/műbalhék, szerencsétlenkedések, napi mutatványok semmit.
2/3
2/3
thereisonly1ronaldo
Dirr, újabb 2/3.Rozsabimbo2019 írta:Brutálisan nagy bajban vannak. Így még nem láttam őket. Testbeszéd... karba tett kéz 》 egyértelmű védekező, tagadó állás'shutterisland írta: orban reagal a vadakra![]()
![]()
Végük van. Kapálóznak. Gulyás dettó, a 24es podcastben. Végig összekulcsolt kéz, meg se mer moccanni. Teljes merev, leblokkolás.![]()