Jajj...azzal kezded a hsz-edet, hogy milyen mosdató vagyok és túltulom, miközben két alkalommal szóltam a témában. Ezzel kezded. Hogy engem jelzőzöl. Aztán most én személyeskedem, mert reagáltam arra, hogy kikérem magamnak, hogy egyáltalán személyedjen velem bárki, másrészről pont egy ilyen hülyeséggel. Ha ezt kihagyod, akkor reagálok a többi mondandódra is, ahogy más esetben is teszem.Galacticos írta: Es erre sem. Kikered magadnak a szemelyeskedest es azt hogy nem a tartalomra van reagalva hanem a szemelyedre, es ezt epp te tetted ezzel a hozzaszolassalnekem semmi bajom veled sok mindenbe meg egyet is ertek, csak igenis van felelossege rengeteg mindenbe.
Kicsit kinőttem már abból, hogy fan legyek, nincsenek kiskedvenceim.
Carlo felé van egy empátiám, mert közel fél tucat ACL-re és visszavonuló vagy eligazoló játéksokra szinte nem kapott igazolást. De a jobbhátvéd posztot Zidane óta nem értem. Hogy mégis ki és mikor látott LV-től jó meccset JHV poszton. Sose tudta hozni, fogalmam sincs miért nem igazoltunk oda backup-ot (a vezetőség....), vagy miért nem hoztunk fel valakit. Nem tudom. Ez kurva nagy baj.
De a keretmenedzselésben sokszor értem mit miért csinál, mert nagyon meg van kötve a keze. Két meccs után idén ősszel is majdnem kivágták, iszonyat eredménykényszerben van...elfogadtam, hogy ő ilyen. Szerintem is tudna jobb lenni, de vajon az helyes e amit mi itt követelünk?
Illetve az én felfogásom alapján nincs hibátlan játékos vagy edző, semmilyen ember a világon nem hiba mentes. Ezért nem basznék padra sokszor egy egy játékosunkat egy rossz meccs miatt. Néha szükséges, hogy a hibád ellenére is érezd, hogy nem veszítettél bizalmat. Mondjuk ez igaz Rodrygora. Meg lehet nézni milyen játékot nyújt idén. LV egy nem jó story, azt másképp kellene kezelni. De igazi megoldás nincs oda a keretben, Fedét elpazarolni tavasszal oda Ceballos hiányában nem fogja...erre sajnos rá kell tudni. Ő hibája? Szerintem igazolni kellett volna...Én ezt az álláspontot képviselem.
Gala-t tudnám idézni. Azért ennyire ne vedd magadra.Azert egy bizonyos szintet tarthatnank.