OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. március 1., szombat 21:25

Halfkey írta:
ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét :kalapos:
Rég láttam már, merre járhat?

-Torkot köszörül-

Tesla Toroczkai Vini szar, Telex jó.
Itt vagyok, de csak úgy, mint olvasó. Azon vettem észre magam, hogy már nem találom a helyem itt. Valahogy besokalltam. Nem gyűlölöm a játékosainkat, nem utálom az edzőnket, elfogadom, hogy vannak hiányosságai a csapatnak és úgymond politikailag is eléggé kilógok.

Vagy a fórum változott meg, vagy én. Nem tudom. Hiányoznak a régi, jó hangnemű beszélgetések, viták, de az utóbbi időben általánossá váló ...-ek nem. Most egy kicsit csendben vagyok. Legalább Realistának kevesebb emberrel kell hadakoznia.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 1., szombat 18:58

Koszi!

Olyan 7 eve elek egyutt ezzel a problemaval, azota megtanultam elfogadni meg egyutt elni vele.

Majdnem azon a ponton vagyok hogy egyaltalan nem limital az eletben, csak egy nyűg.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. március 1., szombat 18:51

ikarus93 írta: Xanaxal inditom a napomat. (Szorongasos betegsegbe szenvedek)

Napi séta, Meditacio, Legzes gyakorlatok ami meg segit nekem.
Enyhébb szorongásos életszakaszom nekem is volt, mindenféle egészségügyi probléma kijött.
Hasonló dolgok segítettek, én autogén tréninget csináltam. Mediterrán kajákat főztem, sok gyümölcs, zöldség, próbáltam élvezni ezeket. Blue Zones c. sorozatban is találtam inspirációt (igazából a főzős könyv volt meg előbb).
Kitartás!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 1., szombat 18:34

nmate írta: Ez nekem is egyre gyakrabban beütött, egy darabig nem sok mindent tettem ellene, aztán elkezdtek nagyon elúszni a napjaim, akkor változtattam. Mindig igyekszem aktívra rakni a reggelt. Legkésőbb 6-kor kelek (inkább 5 ha tehetem, 10-kor már ágyban vagyok, nincs telefon ágyban policy), akkor is, ha 2 órán keresztül ringattam éjjel a gyereket. Felpattanok, elmúlt 2-3 hónapban kialakítottam, hogy reggel nyújtás (jógának nem nevezném). Ha nagyon fosul érzem magamat, akkor irány ki egy séta, elmegyek pékségbe vagy mittomén, bárhova. Nyáron bringa, ofc. Legrosszabb esetben munkába indulok. :lol: Kávé később. Fel kell pattanni, menni kell, nyomni kell, nem szabad elhagynia magát az embernek.
Xanaxal inditom a napomat. (Szorongasos betegsegbe szenvedek)

Napi séta, Meditacio, Legzes gyakorlatok ami meg segit nekem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 1., szombat 15:55

Ahh, szörnyű :x
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 1., szombat 14:16

Realista24 írta:
Nika91127 írta:

Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Nem tudod kontrollálni. Ha nem abban a csoportban, akkor majd egy másikban. Vagy az ovono maga.
Tulelos telek ezek ilyen szempontból.
Nalunk most egy masik csoportban skarlat van. Befosol. Alexet kb 2 honapja inhalalni kell napi rutinkent mert folyamatosan szorcsog a tudeje. Az egyetlen elonye az ovinak hogy Elina nincs itthon, bar ez eleg nagy selling point. :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 1., szombat 13:48

Nika91127 írta:
Faust írta:

Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.
Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Nem tudod kontrollálni. Ha nem abban a csoportban, akkor majd egy másikban. Vagy az ovono maga.
Tulelos telek ezek ilyen szempontból.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 1., szombat 13:06

Faust írta:
Kercsó írta:
amúgy minél idősebb vagyok, annál jobban rühellem a telet, és annál jobban szeretem a napos tavaszt
Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.
Dettó, már a fax is ki van. Még délután kint játszik be se akar jönni ejszaka meg 40fokos láz. Ez a gyerek felület megoldása is egy rémálom

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 1., szombat 12:38

Faust írta:
Kercsó írta:
amúgy minél idősebb vagyok, annál jobban rühellem a telet, és annál jobban szeretem a napos tavaszt

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 1., szombat 12:36

Faust írta:
Kercsó írta:
ki kellett volna tenni őket télen az erkélyre, mint a skandinávok, hogy legyen immunrendszerük :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 1., szombat 12:28

Kercsó írta:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 1., szombat 10:36

Ezt a telet már én se bírom, mondjuk már decemberbe kivoltam tőle, most amúgy is olyan hosszú szürke sötét csípős fos tél volt.
Alig várom hogy a kertbe kiszabaduljak. :)

Végre feltoltam én is a vizet a 2-3 literre (sportnapon nyilván több), az elején nehez volt tartani, de most egészen más már a fáradtság érzetem is, sokkal energikusabb vagyok.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 1., szombat 10:21

ez az alvásminőség tényleg csak az öregemberek topikja :lol:

nekem saját tapasztalat, hogy sokat segít a magnézium esténként (biszglicinát). ha nem szedem 3-4 napig, már érzem az alvásban és edzésben is, plusz mindig a tricepszemben jelentkezik egy enyhe izomrángás

van egy Coros órám, amivel viszonylag stabilan trackelem az alvásom, a stressz-szintem és a pulzusom, általában egész nap. e szerint az alvásminőségem legalább good, de az esetek többségében great, még úgyis, ha 7 óra alatt alszom. a stessz rendben van (kivéve mikor játszik a csapat + utána még 12 óráig) a pulzusom éjszaka 50 körül, de inkább 50 alatt van.
viszont, ha kimarad a magnézium, és vizet se iszom eleget, akkor egy darab xar vagyok. és hiába van akár 8 órám is aludni, úgy kelek, mint akit odavertek. mondjuk a qrva telefont, nyomkodhatnám kevesebbet
a reggeli kelésnél az első a hideg zuhany, és legalább 1 órig nincs kávé csak víz + 3 hete használok shilajitot, jó cucc :lol: asszony is dícséri

jövő héttől váltok reggel 5:30-as edzésre, kíváncsi vagyok ezzel a sűrű Real naptárral, hogy lehet összeegyeztetni

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 1., szombat 9:44

Citigroup, the third-largest U.S. bank, made one of the most significant banking typographical errors in history

They meant to send a customer $280 but accidentally sent $81 trillion ($81,000,000,000,000).

Sajnos nem nálam csippant :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 28., péntek 19:39

Nika91127 írta: Mondjuk az előző kommentre kapott 3 minuszt nem értem, de sebaj :D
Mert ha sokat mozogsz akkor nem tudod megfelelo mennyisegben bevinni, csak potolni. Mint minden mast.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 28., péntek 15:24

kierkegaard írta:
Nika91127 írta:

Erről van valami study, esetleg az élettanról cikk? Vagy csak placebo?
van metaanalizis, meg kis létszámú clinical trialok arról, hogy működik. A limitációnál megjegyzik, hogy gyengén megtervezett kutatás, szóval biztosra nem lehet venni. Ártani nem árthatsz ha megpróbálja az ember.:D Amúgy is elvileg magnézium hiányos a társadalom.
Azért kérdeztem. Nutritiv study-kat nem olvasok, épp elég a sok szakmaspecifikus info :)
Mondjuk az előző kommentre kapott 3 minuszt nem értem, de sebaj :D

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2025. február 28., péntek 14:40

Nika91127 írta:

van metaanalizis, meg kis létszámú clinical trialok arról, hogy működik. A limitációnál megjegyzik, hogy gyengén megtervezett kutatás, szóval biztosra nem lehet venni. Ártani nem árthatsz ha megpróbálja az ember.:D Amúgy is elvileg magnézium hiányos a társadalom.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 28., péntek 14:33

nmate írta: Mennyi humorherold van itt :mrgreen:
Nika91127 írta:

Magnéziumot kell pótolni, ha sokat mozogsz és nem eszel sok magvat, szóval még jó is lehet. Víz viszonylag hasznos, azt mondják. Hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy lefekvés előtt veszed be, az már nagyon jó kérdés :D
Nem pótolni kell azt, hanem megfelelő mennyiségben bevinni :)
A hidráltság meg alap, amit sokan elfelejtenek.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 28., péntek 14:16

Mennyi humorherold van itt :mrgreen:
Nika91127 írta:
h3x0r írta: Lefekvés előtt egy órával magnézium meg egy pohár víz. Kb egy hónap után érzed, hogy kipihentebb vagy.
Magnéziumot kell pótolni, ha sokat mozogsz és nem eszel sok magvat, szóval még jó is lehet. Víz viszonylag hasznos, azt mondják. Hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy lefekvés előtt veszed be, az már nagyon jó kérdés :D

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 28., péntek 13:49

h3x0r írta: Lefekvés előtt egy órával magnézium meg egy pohár víz. Kb egy hónap után érzed, hogy kipihentebb vagy.

Vissza: