Galacticos írta:
Babinho írta:
Szerintem nem Ancelotti tehet arról, hogy egy jobbhátvéd sincs a keretben. Az hogy LV-t használta (ezt a hibáját kijavította mostanra, hacsak nem minden kötél újra nem szakad) és nem egyből az amúgy is több sebből vérző KP egyik legjobbját tette oda, hát szerintem azért az is védhető...a kp Kroos hiányában így is egy szar volt ősszel, ha még Fede sem ott játszott volna, most nézhetnénk magunkat. Fontos persze a JHV poszt is, de sajnos nincs kit berakni. Carlo a nyáron és most télen is kért játékost, állítólag megpróbáltuk most is TAA-t leigazolni, hát nem sikerült, vezetőség meg mosta kezeit...közben a kp-ról az amúgyis gyenge Tchoua-t hátra kellett vezényelni, Cama mintha egész évben nem lenne a sérülései és a rossz formája miatt, hát nem tudom...
Én nem irigylem Carlo-t
Ertem en a carlo imadatodat de szerintem nagyon tultolod. Persze a masik oldal is aki szarra oltja, de az hogy mindenbol mosdatod az zsenialis.
Miért személyeskedsz?
Bazdki leírom normálisan a véleményem, hogy LVről szerintem nem ő tehet, sokszor kritizálok is viszont, őt is, milyen Carlo imádatról beszélsz?
Megjegyeztem a múltkor néhany legalja kommentre, hogy lehetne normálisan is írni a csapatról, meg róla, ez kétszer fordult elő, most meg én vagyok a Carlo mosdató? Már a múltkor is az első alkalom után más azt írta hogy en ezt tolom napi szinten...most is napokig nem voltam a fórumon, szabad leírni bazdmeg a véleményem? Vagy mi volt benne olyan nagy mosdatás? Kiemelnéd?
Sok frusztrált fasz, hogy állandóan személyeskedik valaki. Mindenből mosdatom...
Tartalomra reagálj, ne személyeskedj, mert egyrészről nem írok annyit hogy ismerd a komplex álláspontom, másrészről leszarom rólam mit gondolsz.
Itt állandóan szektákba vannak terelve az emberek, ha leírja valaki egy játékos kritikáját már köpködő, ha valaki árnyalni próbál valamit már mosdató, neadj isten többször reagál egy témára már túltolja, állandóan beleállnak emberek a másikba, meg megy az általánosítás ha nincsenek érvek. Engem nem zavar ha valaki velem nem ért egyet, azzal sem volt gondom, akire reagáltam, csak leírtam hogy én máshogy látom. Szabad még témát megfogalmazni edzői kérdésben nekem vagy miben toltam még túl?