Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
-Torkot köszörül-
Tesla Toroczkai Vini szar, Telex jó.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 28., péntek 0:41
Rég láttam már, merre járhat?ujabb parádé, kiserik dörzsöli a tenyerét![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 28., péntek 0:40
Azért ez pöppet álomvilág, Fidesz még csak most indul be igazán, végtelen pénz csodákra képes, mert az ember nehezen lát túl ha rövid távon hozzádobnak valamit, azt is leszarja ha később éhen hal.swfan írta: Kijöhetne egy Medián mérés ami valami 50-30-at mutat a Tiszának
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 27., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 27., csütörtök 22:44
"Voltam és még leszek önmagam paródiája"csababarca írta:Feró legalább tudja.sebydani írta:
Rendkívül kellemetlen már nézni ahogy két gazdának nyalnak éjjel-nappal. Legalább döntenék el merre csaholnak.
"De jó, hogy ilyen miniszterelnökünk van. Nekem már nem kell gondolkodnom semmin. Ő megmondja, merre kell menni, és arra megyünk"
Félelmetes ez a mondat, még egy Nagy Ferótól is aki sose volt a legélesebb kés a fiókban.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 27., csütörtök 22:40
Ferót úgy kitömték pénzzel, hogy már tollbamondják neki az összes nyilatkozatát.csababarca írta:Feró legalább tudja.sebydani írta:
Rendkívül kellemetlen már nézni ahogy két gazdának nyalnak éjjel-nappal. Legalább döntenék el merre csaholnak.
"De jó, hogy ilyen miniszterelnökünk van. Nekem már nem kell gondolkodnom semmin. Ő megmondja, merre kell menni, és arra megyünk"
Félelmetes ez a mondat, még egy Nagy Ferótól is aki sose volt a legélesebb kés a fiókban.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 27., csütörtök 22:29
Feró legalább tudja.sebydani írta:
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 27., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 27., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 27., csütörtök 21:56
Dirr, újabb 2/3.Rozsabimbo2019 írta:Brutálisan nagy bajban vannak. Így még nem láttam őket. Testbeszéd... karba tett kéz 》 egyértelmű védekező, tagadó állás'shutterisland írta: orban reagal a vadakra![]()
![]()
Végük van. Kapálóznak. Gulyás dettó, a 24es podcastben. Végig összekulcsolt kéz, meg se mer moccanni. Teljes merev, leblokkolás.![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 27., csütörtök 21:35
Brutálisan nagy bajban vannak. Így még nem láttam őket. Testbeszéd... karba tett kéz 》 egyértelmű védekező, tagadó állás'shutterisland írta: orban reagal a vadakra![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 27., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 27., csütörtök 18:53
Hogy hogy mi?ferni írta: De mi van ész nélkül osztva? Hát hol normális neked, hogy kórházak és osztályok szűnnek meg 2025ben még mindig?
Én elhiszem, hogy te aktuális helyzetkezelésről beszélsz és minek mentek oda, de itt pont az a gond, hogy ha volt ott gyermekosztály, volt ott egy kórház, akkor hogy a fenébe juthatott el oda Magyarország, hogy ország szintén zárnak be osztályok?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 27., csütörtök 18:53
Nem volt egyértelmű eddig? Hát nekem is a legkedvencebb, legjobban imádott zeném a "Rá rá rá raszputyin" című nótasebydani írta: Rendkívül kellemetlen már nézni ahogy két gazdának nyalnak éjjel-nappal. Legalább döntenék el merre csaholnak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. február 27., csütörtök 18:46
Rendkívül kellemetlen már nézni ahogy két gazdának nyalnak éjjel-nappal. Legalább döntenék el merre csaholnak.gutihaz14 írta: kakadu meg brusszelt hibaztatja amiert trump 25 % vamot vetett ki az eubol erkezo mindenre![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 27., csütörtök 18:25
mi nem vetemednenk arra hogy elhallgat..... hazudta egykor a felcsuti zsirdiszno, a tolvajok fejedelmeferni írta: Csak hogy mire kell számítani, mi az irány 2026ig![]()
Hol vagyunk komolyan.
MP meg elment Sopronba balhézni egyet![]()
https://telex.hu/belfold/2025/02/27/sop ... -kozgyules
Szépet fog ez is menni a propagandában, megint összemosva mindent mindennel
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 27., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 27., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 27., csütörtök 17:08
Orvos és szakdolgozó hiány. Emiatt zárnak be. Sok.szakma nem volt vonzó, vagy a helyi orvosbárók kisajátítottak a boríték miatt, most meg nincs utanpótlás (pl. Ápolasi osztalyok, kronikusok, rehabok, stb)...ferni írta: De mi van ész nélkül osztva? Hát hol normális neked, hogy kórházak és osztályok szűnnek meg 2025ben még mindig?
Én elhiszem, hogy te aktuális helyzetkezelésről beszélsz és minek mentek oda, de itt pont az a gond, hogy ha volt ott gyermekosztály, volt ott egy kórház, akkor hogy a fenébe juthatott el oda Magyarország, hogy ország szintén zárnak be osztályok?
Ez a nagy gond, ez a nagyobb probléma és megint 0 darab felelőse lesz ennek is.
Épül le az egészségügy, bocsánat, építik le...
2012 óta 12 kórház szűnt meg, abból 7 az elmúlt 2 évben.
Érdemes elolvasni és emellett rengeteg osztály ment a kukába országszerte
Schmidt Mária annyit nyerhet a nők szja-mentességén, mint 13 ezer minimálbéres család
Most ehhez is mit kell még hozzáfűzni, magáért beszél a dolog.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 27., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 27., csütörtök 16:44
Mindegy? Marmint mi mindegy? Hogy mar megint esz nelkul van osztva egy cikk?ferni írta: Mindegy, 2026ig még pár kórház le lesz építve, minek az meg mindenféle holmi osztályok, nem fontos.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem