Spanyol bajnokság
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Barcanak is barmikor betehet a kettos terhelés,es johetnek leolvadasok,mint ősszel a leganes meg las palmas ellen. 3 pont mínuszban még illene nem feladni. De ha bl ben tovább mennénk,csak raszoknek egy kis rotalasra,hogy a pad is hátha utoléri magát,es kezdo is pihenhetne neha.
- ateeemadrid
Elengedni nyilván nem kell, csak nagyon reménykedni se kell, ha minden idegenbeli meccsünk garantált pontvesztés. Meg még sanszosan megszór minket a Barca egyszer.hehetheoriginal írta: Nem ertem miert kene elengedni a bajnoksagot.
Mi a faszrol beszeltek?![]()
3 ponttal megy vki elottunk es mar engedjuk el az egeszet?![]()
Fotelde hogy soha nem sportoltatok normalisan, az is biztos
(Most tegyuk felre, hogy ez az edzo teljes vilagtalan)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mehet ra asszony ház, halastó
Back to piroslap+tizi kombo barca
Back to piroslap+tizi kombo barca
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már ha nyernek.hehetheoriginal írta: Nem ertem miert kene elengedni a bajnoksagot.
Mi a faszrol beszeltek?![]()
3 ponttal megy vki elottunk es mar engedjuk el az egeszet?![]()
Fotelde hogy soha nem sportoltatok normalisan, az is biztos

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem ertem miert kene elengedni a bajnoksagot.
Mi a faszrol beszeltek?
3 ponttal megy vki elottunk es mar engedjuk el az egeszet?
Fotel
de hogy soha nem sportoltatok normalisan, az is biztos
Mi a faszrol beszeltek?

3 ponttal megy vki elottunk es mar engedjuk el az egeszet?

Fotel

thereisonly1ronaldo
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Most nézem, hogy az Atletico már előttünk van 2 ponttal a Barcelona délután már 3 ponttal fog vezetni (plusz az egymás elleni eredmény és a gólarány is jobb náluk).
Így viszont tényleg a kupában és a BL-ben kellene minél tovább menni, hogy ne legyen katasztófa a szezonunk.
Így viszont tényleg a kupában és a BL-ben kellene minél tovább menni, hogy ne legyen katasztófa a szezonunk.
Amúgy Isco nélkül sehol nem lennének.nzooli93 írta: Nekem Antonybol az maradt meg tavalyrol mikor valami 20-30 meccs után lott egy szotyi golt 4-5.osztalyu csapat ellen,es valami ordenáré nagyképű ünneplése volt. Szóval ja. Az nem hiszem,hogy a klub közeg miatt volt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem sokan ismerünk ilyesmit testközelből, vagy az általad említett aspektusból, vagy akár sportból, ifiként engem is anyáztak rendesen a 80 éves szotyizó részeg taták meccsek alatt, jó szar is voltam utána (is, tudom hehe
). De profi szinten, pláne top tier tekintetében, ami egy Real Madrid, ezt azért kezelni kell, épülni is belőle, nem viniciusoskodni.

Nem illik.
-
Én felvidéki magyarként valamennyire megértem. Nekem sem esett jól anno, mikor 14 évesen azt kellett hallgatnom 80 éves betintázott bácsikáktól, hogy a magyar kurva anyámat. Minden normális ember ön- és igazságérzetét sértik az ilyen dolgok. Mondjuk évi 25 millióért lehet túltettem volna magam rajta valahogyziro4vr írta: de én ezt az eltúlzott buborékban tartást meg rasszista/csúnyán beszéltek kártya kijátszást sem szeretem.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt is meg kell tanulni kezelni, nem fognak mindenhol virágkosárral várni, épülne kell belőle mint CR. Nyilván nem mindenki megbaszó mentalitású, meg vannak határok, de én ezt az eltúlzott buborékban tartást meg rasszista/csúnyán beszéltek kártya kijátszást sem szeretem.
Nem illik.
Trehány egy népnek tűnik nekem is, kedvencem mikor 2-3 percet késik a meccskezdés, igazi profizmus.
Mindig is huhogtak minden fekanak, ugyanezek dobtak disznofejet Figo ele, alja egy nepseg. Perez sem veletlenul tiltotta ki az ultrakat.BLevi96 írta: Undorítoak a spanyol szurkolok, régen nem emlékszem hasonlókra. Vinicius esete rémlik amivel kezdődött, a felakasztott bábú az Atletico meccs elött, ma meg már alap lett valaki halálát kíváni meccs közbe.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Szombaton 18:30-kor lesz a Betis elleni meccs, de a honlapon vasárnap 16:15 van feltüntetve.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- hehetheoriginal
Nem lattam, legalabb visszapofazott nekik, vagy bemutatott az egesz stadionnak 360ba?Pad'em írta: Ancelotti: "Raúl Asencio was very affected. Imagine a whole stadium telling you to d*e... he definitely wasn't happy. I took him off because of that."
Gondolom jó nagy büntetést kapnak majd érte. Azért nem semmi milyen szinten vannak a spanyol szurkolók. Nem is az, hogy pár barom ultra hanem az egész stadion...
Btw miert kene buntetni? Szolasszabadsag meg mindig.
Hogy milyen emberek, az mas kerdes
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Undorítoak a spanyol szurkolok, régen nem emlékszem hasonlókra. Vinicius esete rémlik amivel kezdődött, a felakasztott bábú az Atletico meccs elött, ma meg már alap lett valaki halálát kíváni meccs közbe.
- Pad'em
Ancelotti: "Raúl Asencio was very affected. Imagine a whole stadium telling you to d*e... he definitely wasn't happy. I took him off because of that."
Gondolom jó nagy büntetést kapnak majd érte. Azért nem semmi milyen szinten vannak a spanyol szurkolók. Nem is az, hogy pár barom ultra hanem az egész stadion...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Amúgy a legutóbbi Betis meccs youtube-os összefoglalója alatt nagyban ment a vardridozás, pont Antony barátunk kiállítása miatt.
Az antimadridizmus egy mentális betegség, amelynek a legfontosabb eleme a memóriazavar.

- Pad'em
Hát azt a rossz közeget még inkább lefelé húzta. Nőverős sztorijával, a mém cseleivel meg a nevetséges teljesítményeivel. Az, hogy most volt jó 5 meccse, még nem jelenti azt, hogy nem egy tróger.ferni írta: Antony megtudja, hogy eltörölték a piros lapját és játszhat a Real ellen
Azért jó lehet neki, hogy 2 évig kb csak szidták meg röhögtek rajta, csak szopott a Uniteddel, most meg folyamat szeretetet kap és tényleg érdekli az embereket mi van vele.
Tényleg imádják a Betisben is az emberek, jó látni egy embert, aki kikerül egy rossz közegből mennyivel felszabadultabb lesz és mosolyog folyamat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Nekem Antonybol az maradt meg tavalyrol mikor valami 20-30 meccs után lott egy szotyi golt 4-5.osztalyu csapat ellen,es valami ordenáré nagyképű ünneplése volt. Szóval ja. Az nem hiszem,hogy a klub közeg miatt volt.
amekkora pofaja volt meg nyomta a nyomorek haszontalan trukkjet ra is szolgaltferni írta: Antony megtudja, hogy eltörölték a piros lapját és játszhat a Real ellen
Azért jó lehet neki, hogy 2 évig kb csak szidták meg röhögtek rajta, csak szopott a Uniteddel, most meg folyamat szeretetet kap és tényleg érdekli az embereket mi van vele.
Tényleg imádják a Betisben is az emberek, jó látni egy embert, aki kikerül egy rossz közegből mennyivel felszabadultabb lesz és mosolyog folyamat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K