Dani Ceballos - 19
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Dani Ceballos - 19
Remélem oyarzabal még mindig mondja a magáét a biroknak, hogy miert is kellett megszakitani a játékot.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BREAKING: Dani Ceballos is INJURED. Out for 2 MONTHS. @AranchaMobile
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Azért ne felejtsük el a teljes csapat szar volt mikor Ceba nagyon kellett, Tchouameni is kb lézengett.
Felpofozzuk kétszer Camavingát meg Carlo elfelejti LVt jó lehet ez még, mert Tchouameni is más szinten tolja jelenleg.
Felpofozzuk kétszer Camavingát meg Carlo elfelejti LVt jó lehet ez még, mert Tchouameni is más szinten tolja jelenleg.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Szóról-szóra.ziro4vr írta: Megettük a szart sajnos. Ahogy összeállt a csapat tavaszra, sok külön tényező, bappi feljavulása, beli munkája, rodrygo javulása, valverde mint jhv, ceba középpályás szerepe. Itt nem is csak róla van szó, hanem annyira balansztalan volt a csapat, a vak is látta, meg egy idő után már carlo is, hogy oda kell egy jól passzoló, helyezkedő, labdabiztos fehérember, aki már nem a 40 éves modric, hanem ceba. Ha ő off, megint jön majd a rohangálás, tibó hosszú indításai, átmenet nélküli foci, aztán vagy jól kijövünk belőle vagy rosszul. Ilyeneken múlhat egy szezon, egy felesleges sérülésen egy kupameccs 93. percében. GG, én esszimistább lettem.
Gülert hagyjuk, nem az a szerepkör és nem az az önbizalommal rendelkező labdabiztosság ami oda kell.
Nekem pedig ebből az következik, hogy kénytelenek vagyunk felpakolni a másik opciót aki tudja ezt a játékot, az pedig a 40 éves Modric, meg kell támogatni a kp-t a védekezés miatt. Így hogy az angol sem lesz, felmehet a 2 francia Modric mellé középre, elöl meg a 2 brazil Mbappéval, nem tudok jobbat.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megettük a szart sajnos. Ahogy összeállt a csapat tavaszra, sok külön tényező, bappi feljavulása, beli munkája, rodrygo javulása, valverde mint jhv, ceba középpályás szerepe. Itt nem is csak róla van szó, hanem annyira balansztalan volt a csapat, a vak is látta, meg egy idő után már carlo is, hogy oda kell egy jól passzoló, helyezkedő, labdabiztos fehérember, aki már nem a 40 éves modric, hanem ceba. Ha ő off, megint jön majd a rohangálás, tibó hosszú indításai, átmenet nélküli foci, aztán vagy jól kijövünk belőle vagy rosszul. Ilyeneken múlhat egy szezon, egy felesleges sérülésen egy kupameccs 93. percében. GG, én esszimistább lettem.
Gülert hagyjuk, nem az a szerepkör és nem az az önbizalommal rendelkező labdabiztosság ami oda kell.
Nem illik.
Értem is, meg nem is, ezt a negatív hangulatot.
Szerintem legbelül mindenki érezte, hogy Ceballos erőn felül teljesít és ez előbb-utóbb véget fog érni egy sérüléssel vagy formavisszaeséssel.
Tény, hogy volt pár kiváló meccse egy hiányposzton és nagyon fontos volt, de Ancelotti megoldja majd. Én teljesen nyugodt vagyok
Szerintem legbelül mindenki érezte, hogy Ceballos erőn felül teljesít és ez előbb-utóbb véget fog érni egy sérüléssel vagy formavisszaeséssel.
Tény, hogy volt pár kiváló meccse egy hiányposzton és nagyon fontos volt, de Ancelotti megoldja majd. Én teljesen nyugodt vagyok

- ikarus93
Ez nagyon rossz hir szamunkra hogy serult. Innen nagyon nehez lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Güler profiljához simán illik az a poszt, szerintem feküdne is Neki hosszútávon.
- nzooli93
Meg ugye sokat számít,hogy Touchameni hol lesz. Ugye azert irkaljak mostanában,hogy Alabat nagyon szeretné kezdőbe rakni Carlo hamarosan. Valverdet nem tudjuk,hogy milyen állapotban van. Az is lehet,hogy Asencio azert volt tegnap nem eloszor jhv,hogy Valverde mehessen vissza a helyére. Csak hat kerdes egyáltalán,hogy jatszhat e,es milyen minőségben. Szoval rendesen necces a szitu. Nem szeretem a defenziv felfogást,de lehet az lenne a legjobb ha tenyleg most elso meccsen felraknank az izmot a pályára,aztan visszavagora hatha tisztulnak a lehetőségek jobban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A világ csodája lenne ha a török kerülne a kezdőbe. Nem is az a poszt, igazából szerintem nem is lenne jó lépés. Itt nincs is jó választás. Modric bír egy erős 45 percet és ennyi, védekezésben már kevés. Képességekre meg mindenre Jude az egyetlen az egész keretben aki valahogy lehozná azt a szerepet, de Ő is inkább a kapuhoz közel szeret és tud a legjobban játszani.
Szerintem inkább állunk át 442-re ahol a két szélső Rodrygo és Brahim lesznek, középen a két franciával a kp-n. A labdát a szélen próbáljuk majd előre játszani, a pálya közepén meg rombolunk, ütközünk. Kb mint év elején
Szerintem inkább állunk át 442-re ahol a két szélső Rodrygo és Brahim lesznek, középen a két franciával a kp-n. A labdát a szélen próbáljuk majd előre játszani, a pálya közepén meg rombolunk, ütközünk. Kb mint év elején
- nzooli93
Ugy gondoltam,hogy Carlo a vedelembe is inkabb kpt rakott sokszor Asencio helyett.Inkabb posztidegen helyre rak olyan játékost,akit ismer,minthogy egy fiatalt berakjon. Igy értettem.Eddig nem nagyon kiserletezett,nem hiszem a legnehezebb meccseken fog. De aztan cafoljon ram.Tjacks írta:Miért mindegy? Év elején meg kell határozni hogy kizárólag hol játszhat? Most kelleni fog és szerintem - remélemnzooli93 írta:
Mostmar mindegy. Maradt Modric,vagy a sok vkps kp,ami előrefelé nem lesz tul jo.- fog is kapni elég játékidőt. Ha mégsem akkor annak meg oka lesz és nem az hogy mert a Don pikkel rá.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Miért mindegy? Év elején meg kell határozni hogy kizárólag hol játszhat? Most kelleni fog és szerintem - remélemnzooli93 írta:Mostmar mindegy. Maradt Modric,vagy a sok vkps kp,ami előrefelé nem lesz tul jo.wZoLee7 írta: Kár gondolkodni h kit lehet berakni, Carlonal egy opció van, Modric. Ő tolja majd amíg össze nem esik és pont.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nálam ez lenne az atma ellen:kodo írta:Akkor tudtam volna elkepzelni Fedet jobbhatvedben, ha középen meg vagyunk. Igy hogy sem Ceballos, sem Bellingham nem lesz, szerintem jönni fog Lucas hátra Valverde meg középre. Legalábbis ha Ancelotti szemüvegével nézem a dolgokat.Pad'em írta: Cama Tchou
Rodry Brahim Vini
Mbappé
Ez lesz valszeg így az Atma ellen. Fede meg nagyon remélem RB már ha játszhat majd, gyanús nekem ez a nagy pihentetés.
Tibo
Ase-Rüdi-Alaba-Fran
Fede-Modric-Tchou
Rodrygo-Mbappé-Vini
Majd Cama, Arda, Brahim (+Endre) csere
de Carlo majd beteszi LV-t és Mendyt a két szélre, oszt lehet pislogni a kontráknál
viszont bármi is a felállás, Ceba nélkül a kp szenvedni fog
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Ez igaz camarol csak ott a masik oldala is amikor meg elszór nagyon konnyu labdakat is. Tegnap is az elejen tobbszor csinybe adta hatul..Whiteheart írta: Bár Cama nem fogja hozni azt amit Ceballos de tegnap is volt 2-3 megindulása, passza, amiből csak gólt kellett volna szereznie pl LV-nek, szal meg lehet próbálni őt kezdetni Tchouameni mellett, de nekem is Güler lenne a 3.kp és Fede jhv, de Carlo tuti nem lépi meg, esetleg Diazt rakja oda
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Bár Cama nem fogja hozni azt amit Ceballos de tegnap is volt 2-3 megindulása, passza, amiből csak gólt kellett volna szereznie pl LV-nek, szal meg lehet próbálni őt kezdetni Tchouameni mellett, de nekem is Güler lenne a 3.kp és Fede jhv, de Carlo tuti nem lépi meg, esetleg Diazt rakja oda
szuperliga.
Akkor tudtam volna elkepzelni Fedet jobbhatvedben, ha középen meg vagyunk. Igy hogy sem Ceballos, sem Bellingham nem lesz, szerintem jönni fog Lucas hátra Valverde meg középre. Legalábbis ha Ancelotti szemüvegével nézem a dolgokat.Pad'em írta: Cama Tchou
Rodry Brahim Vini
Mbappé
Ez lesz valszeg így az Atma ellen. Fede meg nagyon remélem RB már ha játszhat majd, gyanús nekem ez a nagy pihentetés.
- nzooli93
Fede amugy tuti sérült, City ellen is szurikkal tolta. Eddig egy 4.osztalyu csapat ellen is berakta,most meg 2 meccse semmi. Tuti van valami... félek,hogy nem tul egészségesen is felrakjak majd,es nagyobb baj lehet.Pad'em írta: Cama Tchou
Rodry Brahim Vini
Mbappé
- Pad'em
Cama Tchou
Rodry Brahim Vini
Mbappé
Rodry Brahim Vini
Mbappé
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Szóval az Atletico elleni odavágón nem lesz se Ceballos, se Bellingham. Az amúgy is nehéz párharcból kezd necces válni. Nem lesz túl szép párharc.
Akármennyire is imádom a horvát legendánkat, ebben sajnos igazad van. Meg kell próbálni fizikailag megfogni őket a KP-n a Tchou, Cama, Valverde KP-val, ami sajnos azt jelentené, hogy jobb bekkben LV jászana.Galacticos írta: Modriccal a helyen nekem az a bajom hogy ceba oriasi vedo munkat tett ebbe bele, utkozott, labdakat szerzett, csuszott maszott es sokkal melyebbrol indul mint modric.
- Galacticos
Nagyon kar erte, ez talan elete fel szezonja volt ahol teljesen bejatszotta magat a kezdobe es a legfontosabb meccseket kenyszerul most kihagyni..
Modriccal a helyen nekem az a bajom hogy ceba oriasi vedo munkat tett ebbe bele, utkozott, labdakat szerzett, csuszott maszott es sokkal melyebbrol indul mint modric.
Modriccal a helyen nekem az a bajom hogy ceba oriasi vedo munkat tett ebbe bele, utkozott, labdakat szerzett, csuszott maszott es sokkal melyebbrol indul mint modric.