nyilvan varja, hogy kibasszak az edzot.nzooli93 írta:Arda Güler does NOT plan to leave Real Madrid in the summer, reports Relevo.

Arda Güler - 15
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Arda Güler - 15
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Milan meg Inter is kölcsönözne a nyáron a német klubok mellett
- nzooli93
Nagy a szakertelem.
Nem tudom, hogy ki mit vart egy alig jatszo 19 evestol. Majdnem mindegyik idegenbeli meccsunk nyogvenyelos es szar jatekot hozo, amiutan szidunk barkit a keretbol.
Akar, teper, nincsenek meg azok a momentunok, ami tavaly, de egy dologban mindenki biztos lehet a tegnapi uta ln, hogy nyugodtan be leehtne oket dobni egy egy meccsre a bajnokikon is, illetve 30-35 percre frissitesnek, mert se o, se Endrick nem elveszett.
Vagy nezhetjuk ugyan azt az enervalt szart is non stop es meg jobban kizsigereljuk a kezdot. (Carlo mormolta allitolag)
Nem tudom, hogy ki mit vart egy alig jatszo 19 evestol. Majdnem mindegyik idegenbeli meccsunk nyogvenyelos es szar jatekot hozo, amiutan szidunk barkit a keretbol.
Akar, teper, nincsenek meg azok a momentunok, ami tavaly, de egy dologban mindenki biztos lehet a tegnapi uta ln, hogy nyugodtan be leehtne oket dobni egy egy meccsre a bajnokikon is, illetve 30-35 percre frissitesnek, mert se o, se Endrick nem elveszett.
Vagy nezhetjuk ugyan azt az enervalt szart is non stop es meg jobban kizsigereljuk a kezdot. (Carlo mormolta allitolag)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ramost mondjuk én nem emlékszem, hogy mikor akarta elküldeni bárki is. Nekem úgy van meg, hogy középhátvédként egyből berobbant és nagyon jól játszott. Capello kirakta jobbhátvédnek és ott az elég sokszor elhangzott, hogy neki középhátvédet kellene játszania. Az, hogy őt éveken keresztül számottevő drukker el akarta üldözni az nagyon nem rémlik.nzooli93 írta: Ezt sose ertettem. A 19 eves Rodrygo, Vinicius,Camavinga kezdo szint volt? Ramost evekig hanyan akartak elzavarni,amig be nem ért? Benzema ugyanaz a jatekos volt elso par évében,mint az utolsokban? Casemiro rögtön jo volt? Minden jatekos,minden szituáció más. Ami egyiknel bevalt, és rögtön működött, másiknál nem feltétlenül fog. De irjuk le,mert ket havonta kezdo a semmibol,es nem csinal extrat![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A barca 1 jó meccsre is az egekbe szopkodna bárkit, aztán addig hajt amíg bele nem rogy az egész karrierje. Rossz példa. Ha azonnal kell teljesíteni akkor Vinicius már nem lenne itt, MBappet télen eladtuk volna és még biztos van egy rakat név akiknek az első hónapokban vagy akár évben nem ment. Ehhez képest itt egy, tegnaptól 20 éves török gyerek aki a válogatottban nyáron megmutatta hogy nem csak nálunk tud jól játszani.ikarus93 írta: Lehet emberunknek nagyobb a fustje mint a langja. Szerintem ez meg kicsit log a levegoben, de ne felejtsuk el hogy a Real Madridrol beszelunk. Itt mindenkinek azonnal teljesiteni kell. Ez nem a Barca ahol van turelmi ido.
Az a baj hogy Arda Güler nem jobb szélső, a büdös életben nem lesz az, mi mégis azon a kevés esetben is ott erőltetjük amikor játszhat. A kedvencem amikor Brahimot dobjuk 10-esbe Ardat meg jobbra. Kár ezt szépíteni, az ami vele történik eddig a szezonban az a játékos félremendzselésének ékes példája. Nincs helye a pályán? Nem tudjuk játszatni? Miért tartjuk itt, miért nem küldtük kölcsönbe ténylegesen fejlődni. Gondolom nem azért akarták csapatok nyáron, hogy ott üljön a padon. Erre a szerepre amit jelenleg neki adtunk, tartanak a csapatok 30+ os, megbítható de már nem kezdő szintű játékosokat. Nekünk van egy 40-esünk aki több mint tökéletes, mégis akár a kezdőbe 90 percekre is hamarabb dobjuk be mint azt akit valóban fejlesztenünk, építenünk kellene. Ugyan ez lenne Asencio ha nem sérült volna le a teljes védelem.
- nzooli93
Ezt sose ertettem. A 19 eves Rodrygo, Vinicius,Camavinga kezdo szint volt? Ramost evekig hanyan akartak elzavarni,amig be nem ért? Benzema ugyanaz a jatekos volt elso par évében,mint az utolsokban? Casemiro rögtön jo volt? Minden jatekos,minden szituáció más. Ami egyiknel bevalt, és rögtön működött, másiknál nem feltétlenül fog. De irjuk le,mert ket havonta kezdo a semmibol,es nem csinal extratikarus93 írta: Lehet emberunknek nagyobb a fustje mint a langja. Szerintem ez meg kicsit log a levegoben, de ne felejtsuk el hogy a Real Madridrol beszelunk. Itt mindenkinek azonnal teljesiteni kell. Ez nem a Barca ahol van turelmi ido.

- ikarus93
Lehet emberunknek nagyobb a fustje mint a langja. Szerintem ez meg kicsit log a levegoben, de ne felejtsuk el hogy a Real Madridrol beszelunk. Itt mindenkinek azonnal teljesiteni kell. Ez nem a Barca ahol van turelmi ido.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Jogos, erre nem gondoltamTjacks írta:Lunin miatt borult az egész így érthető hogy nem ment Neki annyiraHalfkey írta: Amúgy a felforgatott kezdő és a sima kezdő között az volt a különbség hogy Mbappé nem játszott, és Asencio volt a jobb bekk. Mégsem működött, láttam én is, csak halkan jegyzem meg hogy ez így elég kevés változtatás volt azért, kb a rotálás olyan szintje amit annyira sokan szeretnének hétről hétre. Nem az volt mint sokszor a kupában hogy van név akit nem is ismersz.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Lunin miatt borult az egész így érthető hogy nem ment Neki annyiraHalfkey írta: Amúgy a felforgatott kezdő és a sima kezdő között az volt a különbség hogy Mbappé nem játszott, és Asencio volt a jobb bekk. Mégsem működött, láttam én is, csak halkan jegyzem meg hogy ez így elég kevés változtatás volt azért, kb a rotálás olyan szintje amit annyira sokan szeretnének hétről hétre. Nem az volt mint sokszor a kupában hogy van név akit nem is ismersz.

- nzooli93
Carlo is mindig azt mondta a kezdőknel,hogy a formahanyatlast csak meccseken valo jatekkal lehet rendbe hozni,meg onbizalmat. Egy 19 eves gyerek, nulla komoly meccsrutinnal , bedobva 6 meccs mellőzés utan,mit várunk. Ha o lenne majd kölcsönbe,oktoberben irkalnank hogy de jo lenne majd beepiteni,mig most a remek formában lévő Paz meg ulne a padon.

-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
És Güler fog?wZoLee7 írta:Ha Carlo marad az edző akkor Pazt hiba lenne itt tartani mert nem fog játszani.Impostor írta: Megrottyant az önbizalma és ezzel együtt a motivációja is.
Ha nyáron nem lesz távozónk és addig nem tudja összeszedni magát, kölcsön kell adni... Nico Pazzal helyet is cserélhetne, és meglátjuk melyik ugorja meg a szintet...
Lemondani róla butaság lenne...

Csereember meg kellene a kp-ra akinek van agya a játékhoz, mert jelenleg ez csak Modricnak és Ceballosnak van.
Amúgy a felforgatott kezdő és a sima kezdő között az volt a különbség hogy Mbappé nem játszott, és Asencio volt a jobb bekk. Mégsem működött, láttam én is, csak halkan jegyzem meg hogy ez így elég kevés változtatás volt azért, kb a rotálás olyan szintje amit annyira sokan szeretnének hétről hétre. Nem az volt mint sokszor a kupában hogy van név akit nem is ismersz.
- wZoLee7
Ha Carlo marad az edző akkor Pazt hiba lenne itt tartani mert nem fog játszani.Impostor írta: Megrottyant az önbizalma és ezzel együtt a motivációja is.
Ha nyáron nem lesz távozónk és addig nem tudja összeszedni magát, kölcsön kell adni... Nico Pazzal helyet is cserélhetne, és meglátjuk melyik ugorja meg a szintet...
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Megrottyant az önbizalma és ezzel együtt a motivációja is.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az ilyen felforgatott kezdőkben mutatott játékból fel/lehúzni valakit értelmetlen. Biztos vagyok benne, hogy a gálakezdőben valaki helyére berakva nem lenne nagy különbség, a képesség bőven meg van.Tjacks írta: A tegnapi meccs után mindkét tábor mondhatja a magáét.![]()
Ha Ceballos kiesik akkor Modric és Ő Neki kellene majd pótolnia ( tudom, a horvát járókeretes lesz preferálva ). A támadóposzt szerintem felejtős, menjen csak kp-ra labdát kihozni/ osztogatni.
De szerintem is felejtős (jelenleg még) neki a jobbos. Oda amúgy is megvagyunk. Viszont Ceba nem nézett ki jól sajna, de úgyis Modric ugrik majd a helyére, nyilván 90 perceket nem fog bírni hetekig, lehet Gülernek megmutatni.. Hajrá.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
Pont ezt írtam pár napja. Berakja majd egy felforgatott csapatba hogy nesze kölyök játszál, nem hoz kimagaslót és már el is könyvelik hogy na ezért nem játszik. Butaság.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A tegnapi meccs után mindkét tábor mondhatja a magáét.
Ha Ceballos kiesik akkor Modric és Ő Neki kellene majd pótolnia ( tudom, a horvát járókeretes lesz preferálva ). A támadóposzt szerintem felejtős, menjen csak kp-ra labdát kihozni/ osztogatni.

- nzooli93
Többet tud ennel sokkal. Májusban mikor egy formában lévő, támadó focit játszó csapatba allt be, lotte folyamat a golokat, 2-3 ember kozt is megtartva,lefordulva jott ki kp közepén,forgatta a csapatot, nyomta a cseleket, stb. Es szerintem szeptemberben is jo volt, csak ami majusban bement neki, az ott par centi hijan nem, de jatekra jo volt.
Szerintem totál onbizalomhianyba van,meg gorcsosen probalkozik. En azt lattam rajta, hogy probalja a védekezést jol megoldani, mert ez volt a legnagyobb kritika elvileg felé, de ez látszólag nem megy neki (még). Folyamat elkesett,es tamadasokra mar nem ert fel rendesen. Ezekhez biztos kell a meccsrutin is. Beosztani erejet,erezni a tobbieket,mikor hogy kell letamadni, stb. Támadásban meg folyamat baloldalt voltunk kb. Tarsak se feltétlenül biznak benne.
Azért volt mar itt egy ket formahanyatlas sok jatekosnal,es nem lett kirakva kezdőből,mert kell neki a bizalom, hogy megtalalja a formáját. Akkor egy 19 éves gyereknek vajon nem kell a rutin,meg hogy erezze a bizalmat? Na ez nincs meg neki hónapok óta.
Mindegy is. Nyáron majd alakul a sorsa. En tartom,hogy van benne extra, meg ha ide kezdőbe kevés is lesz később.
Szerintem totál onbizalomhianyba van,meg gorcsosen probalkozik. En azt lattam rajta, hogy probalja a védekezést jol megoldani, mert ez volt a legnagyobb kritika elvileg felé, de ez látszólag nem megy neki (még). Folyamat elkesett,es tamadasokra mar nem ert fel rendesen. Ezekhez biztos kell a meccsrutin is. Beosztani erejet,erezni a tobbieket,mikor hogy kell letamadni, stb. Támadásban meg folyamat baloldalt voltunk kb. Tarsak se feltétlenül biznak benne.
Azért volt mar itt egy ket formahanyatlas sok jatekosnal,es nem lett kirakva kezdőből,mert kell neki a bizalom, hogy megtalalja a formáját. Akkor egy 19 éves gyereknek vajon nem kell a rutin,meg hogy erezze a bizalmat? Na ez nincs meg neki hónapok óta.
Mindegy is. Nyáron majd alakul a sorsa. En tartom,hogy van benne extra, meg ha ide kezdőbe kevés is lesz később.
- whitemadrid
Asencio portás volt előtte vagy a semmiből jott ?ikelemen5 írta: Asenciot a semmiből bedobták a mélyvízbe, nekem nem tűnt “meccshiányosnak”.
Egyelőre keves, ennyi.
Azthittem utanpotlasban jatszott azert par percet.