HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 27., csütörtök 7:23
Többet tud ennel sokkal. Májusban mikor egy formában lévő, támadó focit játszó csapatba allt be, lotte folyamat a golokat, 2-3 ember kozt is megtartva,lefordulva jott ki kp közepén,forgatta a csapatot, nyomta a cseleket, stb. Es szerintem szeptemberben is jo volt, csak ami majusban bement neki, az ott par centi hijan nem, de jatekra jo volt.
Szerintem totál onbizalomhianyba van,meg gorcsosen probalkozik. En azt lattam rajta, hogy probalja a védekezést jol megoldani, mert ez volt a legnagyobb kritika elvileg felé, de ez látszólag nem megy neki (még). Folyamat elkesett,es tamadasokra mar nem ert fel rendesen. Ezekhez biztos kell a meccsrutin is. Beosztani erejet,erezni a tobbieket,mikor hogy kell letamadni, stb. Támadásban meg folyamat baloldalt voltunk kb. Tarsak se feltétlenül biznak benne.
Azért volt mar itt egy ket formahanyatlas sok jatekosnal,es nem lett kirakva kezdőből,mert kell neki a bizalom, hogy megtalalja a formáját. Akkor egy 19 éves gyereknek vajon nem kell a rutin,meg hogy erezze a bizalmat? Na ez nincs meg neki hónapok óta.
Mindegy is. Nyáron majd alakul a sorsa. En tartom,hogy van benne extra, meg ha ide kezdőbe kevés is lesz később.