Andriy Lunin - 13
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Andriy Lunin - 13
O is megserult. Nem lesz ma a keretben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Csak próbáltam tömör lenni

Ezen felbuzdulva akkor visszaolvastam én is, kissé propagandásra sikerült ez az összefoglalód azért valljuk be
Nem ez a fő iránya a kommenteknek, és nem is pont így hangzanak el a kritikák.

- BLevi96
4. oldalig mentem vissza:
Coutois utódnak kevés, szarok a beadásai, rossz lábbal, potyákat kap, egyszezonos kapus stb.
Coutois utódnak kevés, szarok a beadásai, rossz lábbal, potyákat kap, egyszezonos kapus stb.
Ki szólja le?BLevi96 írta: Sokan leszolják, pedig ahoz képest hogy milyen kevés lehetőséget kap, nagyon is jó. Tavaly is amit lerakott a semmiből! Bőven kivette a részét a sikerekből![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én nem igazán emlékszem, hogy épeszű ember leszólta volna őt.BLevi96 írta: Sokan leszolják, pedig ahoz képest hogy milyen kevés lehetőséget kap, nagyon is jó. Tavaly is amit lerakott a semmiből! Bőven kivette a részét a sikerekből![]()
emberünk hatalmas kincs. nem tudnék rá haragudni, ha nyáron a több lehetőség okán kérné, hogy igazolható legyen.
egy MUnak pl.jó kis upgrade lenne
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BLevi96
Sokan leszolják, pedig ahoz képest hogy milyen kevés lehetőséget kap, nagyon is jó. Tavaly is amit lerakott a semmiből! Bőven kivette a részét a sikerekből

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valóban. Szuper volt.
Ő neki amúgy pluszban azert is nehéz, mert kb mindig más vedelmi négyes szerepel előtte. Előfordul, hogy a kommunikáció is bugol köztük. Nehéz igy, meg hidegen ennyire elesnek lenni. Szép volt.
Ő neki amúgy pluszban azert is nehéz, mert kb mindig más vedelmi négyes szerepel előtte. Előfordul, hogy a kommunikáció is bugol köztük. Nehéz igy, meg hidegen ennyire elesnek lenni. Szép volt.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Parádé volt, ahogy mindig.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Courtois olyan szinten extra és stabil, hogy nincs miről beszélni.
Meg csalóka is nagyon sok védése, úgy tűnik néha mintha simán védene lövéseket, max picit kell nyújtoznia, de egy másik kapusnál az már nagyon extra védés.
PL-t néztem pár hete, kapott valamelyik kapus a felső kapufa alá egy lövést egész közelről, mondtam is másoknak, hogy ezt max Courtois fogta volna, azok meg áh dehogy.
Kövi bajnokinkon kitolt egy pont olyat.
Tegyük össze a kezünket amíg itt van a belga meg Luninért is amíg tűri a padot, mert mint láthattuk többször BL címet is érhet ha a másik kapus is komoly szintet hoz.
Meg csalóka is nagyon sok védése, úgy tűnik néha mintha simán védene lövéseket, max picit kell nyújtoznia, de egy másik kapusnál az már nagyon extra védés.
PL-t néztem pár hete, kapott valamelyik kapus a felső kapufa alá egy lövést egész közelről, mondtam is másoknak, hogy ezt max Courtois fogta volna, azok meg áh dehogy.
Kövi bajnokinkon kitolt egy pont olyat.

Tegyük össze a kezünket amíg itt van a belga meg Luninért is amíg tűri a padot, mert mint láthattuk többször BL címet is érhet ha a másik kapus is komoly szintet hoz.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tibi 32 éves.
Ha nem jön az ACL és baráti köre, akkor továbbra is a pad, a kölcsön és a távozás között választhat.
Ha nem jön az ACL és baráti köre, akkor továbbra is a pad, a kölcsön és a távozás között választhat.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem biztos, hogy olyan sokat kellene padoznia a fiúnak. Nyilván Courtois világklasszis, de gondolni kell a jövőre is. Tegnap kevés perccel a lábában, a hiányos védősorral maga előtt, pazar teljesítményt nyújtott. Kapusgondjaink nem lesznek.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Galacticos
Egyebkent ez szerintem neki lehet az egyik erossege lehet, a tavaszi clasicon volt egy nagyon hasonlo labdaja viniciusnak csak azt belebombazta terstegenbe.Kerlon írta: Ritkán látni ilyen jó helyzet felismerést és tökéletes kivitelezést kapustól, de már lassan a mezőnyben is csoda egy jó ütem passz.![]()
Ritkán látni ilyen jó helyzet felismerést és tökéletes kivitelezést kapustól, de már lassan a mezőnyben is csoda egy jó ütem passz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
3 bravurjara emlékszem. Köszi, hogy nem lett ez kinosabb.
Multkor gyenge volt, de most mentette a menthetőt.
Kék acél feje van, de mintha pár izom összehúzódott volna az idegtol az arcán, mikor felugras nélkül fejelt a 2 jomadar között a milanos.
Multkor gyenge volt, de most mentette a menthetőt.
Kék acél feje van, de mintha pár izom összehúzódott volna az idegtol az arcán, mikor felugras nélkül fejelt a 2 jomadar között a milanos.

- L.Miki
Egyedül a lábbal való bizonytalansága, vaktában történő előre adásai nem tetszettek, de egyáltalán nem rajta ment el... támadásban voltunk töketlenek, az állandó lesről indulással, kapusba rúgással meg ötméteres mellé rúgásokkal, nem varrnám a nyakába egyáltalán. Ez a meccs az első félidőben ment el!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Sajnálom csórit. Tavaly lehezott egy félszezont bomba formában, aztán most meg a semmiből be van dobva egy Clásicóra, és mindenki csodát vár tőle
Egyik gól sem szárad az ő lelkén. TALÁN Courtoiban ott lett volna 1-2 bravúr, de nem fair hozzá hasonlítani. Thibaut top1, világklasszis kapus.
Remélem helyrejön Lunin önbizalma is, kelleni fog az elkövetkezendő hetekben.
Ja és mellékesen jegyzem meg, hogy odaát is a cserekapus védett, csak egyesek inkább őt lőtték állandóan telibe a háló helyett

Egyik gól sem szárad az ő lelkén. TALÁN Courtoiban ott lett volna 1-2 bravúr, de nem fair hozzá hasonlítani. Thibaut top1, világklasszis kapus.
Remélem helyrejön Lunin önbizalma is, kelleni fog az elkövetkezendő hetekben.
Ja és mellékesen jegyzem meg, hogy odaát is a cserekapus védett, csak egyesek inkább őt lőtték állandóan telibe a háló helyett

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat persze, nyilvan ra kell huzni a kapusra a vizes lepedot. Lunint elovenni a legkonnyebb, hiszen “Courtois megfogta volna!”ELSiete írta: Érdekes elemzés. Roncero szerint nagyon kijott a különbség Lunin és Thibaut között, szerinte Lunin 3 golban benne volt. Én is eszméletlenül esetlennek láttam, Yamal és Lewa egyik góljat is hárítani lehetett volna. A kirugasai és a gyakori tanacstalansaga a labdaval örjítő volt.
https://as.com/opinion/kylian-tu-mismo-n/?ssm=TW_CC
Merhetetlenul igazsagtalan ez az “elemzes”. A hibakat kicsit feljebb kell keresni.

Én csak az első gólban éreztem kevesebbet, a fejes kapufához ment, Yamal lövése a ficakba, az emelésnél meg jött ahogy jönni kell.
Utóbbinál mondjuk nézzétek meg LV produktumát, zseni volt. Kb.a gyertek rúgjatok gólt üzenete volt.
Utóbbinál mondjuk nézzétek meg LV produktumát, zseni volt. Kb.a gyertek rúgjatok gólt üzenete volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K