HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 24., hétfő 22:25
A PLhez fizikalisan azért sokat kell érnie, de valóban hasznosabb lenne ha többet jatszana. Aztán lehet persze túl van fújva a gyerek, Carlo csak látja edzésen, hogy mire képes, de ennyire rossz tényleg nem lehet, ha EBn is meghatározó volt. Nem vagyok egy nagy eye testes, ezt meghagyom másoknak, de azért annyi csak lejött a gyerekből, hogy jól passzol, a bal lába kifejezetten kivételes, könnyen kerül helyzetbe és azokat nagy arányban részesíti. A védekezése valóban gyenge, ez annak is betudhato, hogy szimplán az edzés percek már nem elegendőek neki, jatszatni kellene, hogy fejlődjön, tapasztaljon és érjen ebben is. Azért nem minden héten a Manchester Cityvel játszunk, Úgy teszünk mintha ezt nem bírná el a csapat, szvsz érthetetlen, hogy ezekkel az átlagos vagy bizonyos szegmensekben átlagon felüli játék skillel, valaki ilyen fiatalon miért nem kaphat több percet. Elvégre Lucas Vazquezek, Mendyk be vannak betonozva a kezdőbe. Endricket sem igazán értem, de valahogy azt még meglehet indokolni. Ő nagyon szeleburdi még, illetve tényleg első éve, érnie kell stb... De Gülert fejben sokkal komolyabbnak és érettebbnek látom, szóval akár ki is derülhetne, hogy mit tud igazán. Ha meg nem jó, akkor is adjunk neki perceket, hogy jobbá váljon, mert mint mondtam nem vagyok nagy eye testes, de van kraft a fiúba és bizonyos felallasban lehetne használni, bizonyos csapatok ellen akár kezdőként is, cserekent beallva pedig szinte mindig 10-20-30 percekre. Az 5-10 perces Rudiger és Ceballos cseréknek nem tudom mi értelme van jó sok jatekperccel a lábukban, egyszerűen rém felesleges és valamilyen szinten irritáló is. Nem csak BL és Bajnokság van, hanem kismillió másik kupa, de aktívan minden héten ugyanazokat a neveket látom kifutni, csak a sérülések törik meg a csendet. Ez lenne a keretmenedzsment egész évre? Ezért igazolunk játékosokat? Persze lehet idén is jön egy BL+Bajnokság kombo (én amúgy erre számítok és ebben bízok!), de tényleg ezen múlik a sikerességünk, hogy valakitől aktivan elvesszuk a perceket? Aztán lehet, hogy igen, elvégre én ezt a kanaperól írom most is, Carlo meg ott van velük és győz...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”