Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
whitemadrid

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. február 27., csütörtök 7:13

ikelemen5 írta: Asenciot a semmiből bedobták a mélyvízbe, nekem nem tűnt “meccshiányosnak”.
Egyelőre keves, ennyi.
Asencio portás volt előtte vagy a semmiből jott ?
Azthittem utanpotlasban jatszott azert par percet. :coffee:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 27., csütörtök 6:27

Asenciot a semmiből bedobták a mélyvízbe, nekem nem tűnt “meccshiányosnak”.
Egyelőre keves, ennyi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 27., csütörtök 5:44

flori írta: Szerintem ő még abban a helyzetben van, hogy örüljön annak hogy itt lehet. Játszhatna többet, de jobb játékosok vannak a posztján. Eljön az ideje, legyen türelmes. A tehetsége megvan hozzá. Fede is kivárta a sorát, Odegaard nem. Látjuk a kettő közti különbséget.
igy.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 27., csütörtök 0:12

Az a baj, hogy nagyon gyors, atletikus focit jatszunk (Mbappe, Belli, Vini, Rodrygo, Cama), es ebbe a kis torok stilusa annyira nem passzol. :(

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 27., csütörtök 0:05

Szerintem ő még abban a helyzetben van, hogy örüljön annak hogy itt lehet. Játszhatna többet, de jobb játékosok vannak a posztján. Eljön az ideje, legyen türelmes. A tehetsége megvan hozzá. Fede is kivárta a sorát, Odegaard nem. Látjuk a kettő közti különbséget.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 27., csütörtök 0:02

realbeckham írta: Kevés. A meccshianynak ehhez semmi köze.
Ugyan, egyértelműen a meccshiány miatt volt ilyen láthatatlan. Sokkal többet tud ennél, láttuk mind. Elmúlt 5 meccsen nem lépett pályára. Nem érzi a bizalmat, fejére van írva.

Endrick más típus ő jobban áll a dolgokhoz, amit kap azon megpróbálja amit tud, ha az 2 perc akkor annyi. Nyilván neki csak első európai szezonja, Güler meg tavaly már villantott, biztos többet várt idén. Szezon elején kellett volna többet kihoznia a perceiből, ott azért kapott. Ez a szezon kb ennyi volt neki, még a visszavágón játszhat aztán max pár percek. Nyár nagy kérdése lesz mi legyen vele, nyilván edzőkérdéstől is függ, de az eladástól sem zárkóznék el visszavásárlási opcióval.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. február 26., szerda 23:51

realbeckham írta: Egy jó bal láb önmagában kevés.
Ezzel a névvel ilyet leírni. :D
De a másik felét adom, nincs benne most a tűz. Kibsztt fiatal, így még semmi sincs veszve, kár lenne ha feladná a kevés perc miatt... Odegaardot is sajnáltam anno. (Tudom fejben gyenge)

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 26., szerda 23:26

realbeckham írta: Kevés. A meccshianynak ehhez semmi köze. Kevés a sebesség es az agilitas. Ezt meccsekkel a lababan sem tudod fejleszteni. Van neha egy jo lefordulas, okos passz, de erre nem lehet alapozni. Egy jó bal láb önmagában kevés. Ha csak az van, akkor az legyen james rodriguez szinten. De mondhatnam gonoszan asensiot is. Vagy legyen benne kis zseni faktor, mint ozilbe. En nem latom. Lehet ott van, de szépen kivár akkor.
Szimpi gyerek, de ezt fotelbu megmondom, hogy ő itt sosem fog konstans kiemelkedni a mezonybol. Max villanasai lesznek. Itt most nem torok valogatottrol vagy top fociról beszélek. Kizarolag real madrid rol es annak esetleges kezdő tagságáról. Magas a léc. Ez a szomorú igazsag tőlem, mint scout expert tol. Bocs zolikam. Gonosz vagyok.
Ha mar nekem címezted válaszolok. Nem ragadja meg a lehetőségeket mostanában, de ég és föld a különbség a tavaly májusi,de még a szeptemberi meccsekhez képest is. En inkább azt látom rajta,hogy mar rohadt görcsös és önbizalom hiányos. Teljesen mas játékosként mutatott tavaly. Meg a focink se tul acelos , amiben megtudhatna mutatni az erényeit. De Vini pl sokkal gazabb volt ennyi idősen sokaig, meg Rodrygonak is voltak borzaszto idoszakai. Szerintem kell a meccsrutin hogy lathassuk mit tud. De nem mentegetem ,nekem is keves volt a mai,meg a Leganes elleni.majd az idő eldönti,ha mást nem akkor masik csapatban

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 26., szerda 23:16

Kevés. A meccshianynak ehhez semmi köze. Kevés a sebesség es az agilitas. Ezt meccsekkel a lababan sem tudod fejleszteni. Van neha egy jo lefordulas, okos passz, de erre nem lehet alapozni. Egy jó bal láb önmagában kevés. Ha csak az van, akkor az legyen james rodriguez szinten. De mondhatnam gonoszan asensiot is. Vagy legyen benne kis zseni faktor, mint ozilbe. En nem latom. Lehet ott van, de szépen kivár akkor.
Szimpi gyerek, de ezt fotelbu megmondom, hogy ő itt sosem fog konstans kiemelkedni a mezonybol. Max villanasai lesznek. Itt most nem torok valogatottrol vagy top fociról beszélek. Kizarolag real madrid rol es annak esetleges kezdő tagságáról. Magas a léc. Ez a szomorú igazsag tőlem, mint scout expert tol. Bocs zolikam. Gonosz vagyok.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 26., szerda 22:38

Hat Kicsi Arda.., keveset jatszol, nem vagy meccsben, de ez kevés sajnos. :-(

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 24., hétfő 22:25

A PLhez fizikalisan azért sokat kell érnie, de valóban hasznosabb lenne ha többet jatszana. Aztán lehet persze túl van fújva a gyerek, Carlo csak látja edzésen, hogy mire képes, de ennyire rossz tényleg nem lehet, ha EBn is meghatározó volt. Nem vagyok egy nagy eye testes, ezt meghagyom másoknak, de azért annyi csak lejött a gyerekből, hogy jól passzol, a bal lába kifejezetten kivételes, könnyen kerül helyzetbe és azokat nagy arányban részesíti. A védekezése valóban gyenge, ez annak is betudhato, hogy szimplán az edzés percek már nem elegendőek neki, jatszatni kellene, hogy fejlődjön, tapasztaljon és érjen ebben is. Azért nem minden héten a Manchester Cityvel játszunk, Úgy teszünk mintha ezt nem bírná el a csapat, szvsz érthetetlen, hogy ezekkel az átlagos vagy bizonyos szegmensekben átlagon felüli játék skillel, valaki ilyen fiatalon miért nem kaphat több percet. Elvégre Lucas Vazquezek, Mendyk be vannak betonozva a kezdőbe. Endricket sem igazán értem, de valahogy azt még meglehet indokolni. Ő nagyon szeleburdi még, illetve tényleg első éve, érnie kell stb... De Gülert fejben sokkal komolyabbnak és érettebbnek látom, szóval akár ki is derülhetne, hogy mit tud igazán. Ha meg nem jó, akkor is adjunk neki perceket, hogy jobbá váljon, mert mint mondtam nem vagyok nagy eye testes, de van kraft a fiúba és bizonyos felallasban lehetne használni, bizonyos csapatok ellen akár kezdőként is, cserekent beallva pedig szinte mindig 10-20-30 percekre. Az 5-10 perces Rudiger és Ceballos cseréknek nem tudom mi értelme van jó sok jatekperccel a lábukban, egyszerűen rém felesleges és valamilyen szinten irritáló is. Nem csak BL és Bajnokság van, hanem kismillió másik kupa, de aktívan minden héten ugyanazokat a neveket látom kifutni, csak a sérülések törik meg a csendet. Ez lenne a keretmenedzsment egész évre? Ezért igazolunk játékosokat? Persze lehet idén is jön egy BL+Bajnokság kombo (én amúgy erre számítok és ebben bízok!), de tényleg ezen múlik a sikerességünk, hogy valakitől aktivan elvesszuk a perceket? Aztán lehet, hogy igen, elvégre én ezt a kanaperól írom most is, Carlo meg ott van velük és győz...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 19:46

nzooli93 írta: Nyílván pletykák csak ,meg nem tudjuk senkinek a gondolkodását a klubnál, de nyáron a Pool, Bayern elvileg komoly érdeklődők lesznek majd,hogy mizu van.
Bayernt nem tartom nagy eselyesnek, mivel ok mar kesz jatekost akarnak Musiala melle. Wirtz, Foden duo hangzik el a leggyakrabban bayororszagban.

Poolban lehet racio, foleg, hogy Diaz szekere is kifele all.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 24., hétfő 19:16

Nyílván pletykák csak ,meg nem tudjuk senkinek a gondolkodását a klubnál, de nyáron a Pool, Bayern elvileg komoly érdeklődők lesznek majd,hogy mizu van.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 18:58

realbeckham írta: Ha kölcsönbe menne, melyik csapatban latnatok legszivesebben?

Inter? Vagy dortmund? Vagy ozil&odegaard mintára PL?
Nem szivesen engednem el, de ha mindenkepp szeretne fejlodni, akkor Leverkusenbe. Normalis rotacioban mindenki eleget jatszik ott, foleg, hogy Wirtz valoszinuleg tavozni fog.(City, Bayern es mi vagyunk kepben.) Endricket meg Bragaba adnam kolcson.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 24., hétfő 18:42

Azt írják,ha marad Carlo akkor biztos elmegy nyáron,de a klub eladni nem akarja, tehát kölcsön lehet. Nagyon megérte itt tartani idén, csak egy évet dobott ki a karrierjebol. Pedig Carlo azt igerte év elején,hogy fontos szerepe lesz. Elvileg mar többször kérte klubot,hogy ha nem jatszik,adjak kölcsön,de mindig elutasitottak,hogy szamitanak ra. Carlonak errol nem szóltak gondolom :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 24., hétfő 16:15

realbeckham írta: Ha kölcsönbe menne, melyik csapatban latnatok legszivesebben?

Egyik sem, nem kölcsön kell adni hanem használni kell.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 24., hétfő 16:06

Ha kölcsönbe menne, melyik csapatban latnatok legszivesebben?

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 14:26

gutihaz14 írta:
ikarus93 írta: Carlo preferálja a tapasztaltabb/idosebb jatekosokat. Meggyozodesem ha Carlo a Barca kispadjan lenne. Yamal max epizodista lenne nala.
ha jol emlekszem akkor rudigert sem jatszatta addig amig az alaba-militao duobol nem esett ki valaki, rudit is lehuzta volna a wc-n pedig jobb mindkettonel

Igen, igy volt. Nem is ertettem, hogy miert nem kapja meg az eselyt, mikor sorra kaptuk a golokat Alabarol.(kesobb meg Militaorol is.)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 14:04

ikarus93 írta: Carlo preferálja a tapasztaltabb/idosebb jatekosokat. Meggyozodesem ha Carlo a Barca kispadjan lenne. Yamal max epizodista lenne nala.
ha jol emlekszem akkor rudigert sem jatszatta addig amig az alaba-militao duobol nem esett ki valaki, rudit is lehuzta volna a wc-n pedig jobb mindkettonel
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. február 24., hétfő 12:57

Még a 4. hely is necces lenne nekik azzal a taktikával, amilyen "öregek" vannak náluk. :lol: Mindegy. Ha marad, akkor Xabi barátunk beépíti a csapatba.

Vissza: