HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 22., szombat 6:55
Csak akkor fújnak fel dolgokat, amikor a Real Madrid szólja meg azokat. Lámin csoda Gyamalgyerek is megszólalt most, hogy semmi baj sincs a bíráskodással és nem ezzel foglalkozik, de addig Flick háta mögött lapult mint szar a fűben, amíg 7 pont hátrányuk volt. Minden héten károgtak amúgy abban az időszakban, hogy miket vett el tőlük a bíráskodás. Amikor meg fordul a kocka beállnak a játékvezetők mögé és fel akarnak jelenteni minket. A románok nem forognak ennyit... (bocsánat a hasonlatért, remélem nem kapok érte tiltást.)
Én kb. 2007-2008 óta vagyok jelen aktívan a neten mint sportrajongó, előtte nem tudom, hogy mi ment, de azóta bármi van mi voltunk a médiában a rossz fiúk, ők meg a jók. CR érkezése után pedig még inkább azok lettünk, mert a másik oldalon akkor Isten földre szállott gyermeke játszott. Azóta ez folyamatosan erősödik pedig eddig semmibe sem álltunk bele egészen Vini aranylabdás esetéig. Ami amúgy mindenki szerint igazságos volt, de ha ugyanilyen helyzetben Gyamaltól veszik el azt, akkor ment volt a köpködés Rodrira hónapokig, sőt évekig.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa