Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 26., szerda 14:49

h3x0r írta: Ha mar drogok :mrgreen: , en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.
Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 26., szerda 13:50

Ha mar drogok :mrgreen: , en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 12:20

Galacticos írta:
Realista24 írta:

Top boyt pörgesd le.
Beindul fasza lesz? Egyszer már elkezdtem mert sok jot olvastam rola, de az elso 2 resz utan abbahagytam..
Akkor inkabb Baratok közt :mrgreen:

Komolyra forditva, akkor Peaky, ha az sem jon be, tenyleg Magdi anyus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2025. február 26., szerda 12:02

Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Platform netflix, sky, disney. Ido vegtelen. :mrgreen:
ha a top boys nem jött be két rész után, sztem később se fog. zseni pedig.

narcos pótlásra el chapo.
a netflixes Narkószentek se rossz.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 26., szerda 11:30

Realista24 írta:
Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Top boyt pörgesd le.
Beindul fasza lesz? Egyszer már elkezdtem mert sok jot olvastam rola, de az elso 2 resz utan abbahagytam..

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 26., szerda 9:33

nmate írta: Jó látni Hardy-t a képernyőn, de Alfie számomra az egyik gyenge pontja a sorozatnak - már ha meg kellene nevezni valamit. Olyan érzésem van vele, hogy csak azért szerepel a sorozatban, hogy legyen Tom Hardy a sorozatban és hogy kis kiszámíthatatlanságot hozzon bele. Építő jellege viszont nem sok van és remélem nem szerepel már nagyon sokat majd a kis ripacs :mrgreen:
Hű de nagy szerepei nem lesznek :kalapos:
Viszont űde színfolt a sorozatba, ad egy plusz humort ahogy szívja az emberek vérét, én szerettem mint karaktert :)

Egyébként készül hozza egy lezáró film a Netflixre :sziv:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 26., szerda 9:31

wZoLee7 írta:
Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!

Mégis tartok egy apró távolságot vele szemben. Sose tudott igazán az enyém lenni, hiába lepett meg több ízben is pozitív értelemben. De a zárás... az egészen grandiózus lett. Lényegében így kell tökéletesen lezárni egy epikus történetet.
az egész széria olyan, hogy még animet fogyasztók között is elválik, az első résznél, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem spoiler de így írom, az első támadásnál hogy ki folytatja és ki nem. Aki marad annál viszont nagyon top listás lesz az biztos.

Ha már feljött az anime, én nagyon sokáig távol maradtam ezektől, 2 kivétel volt, a dragon ball természetesen és a yu yu hakusho amit bármikor újra megtudtam nézni. Aztán pár éve amikor volt egy ritka szar (máig tart) filmes és sorozatos időszak belenéztem párba...azóta lecsúszott egy egész jó lista
-death note (zseni)
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Naruto
-AOT
-Bleach
-Cowboy Bebop
-One piece
-Jujutsu Kaisen
-Demon slayer
-Hunter x Hunter
-Solo leveling

Kivétel nélkül azt kell írnom, annak aki eltudja fogadni az anime világ sajátosságait az nagyszerű karaktereket és történeteket ismerhet meg, az élőszereplős dolgokkal ellentétben pedig tényleg sokkal jobban kilehet bontani mind a kettőt.
Nem anime, de ha ezek tetszettek nézd meg a két Avatar cartoont.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 26., szerda 9:08

Jó látni Hardy-t a képernyőn, de Alfie számomra az egyik gyenge pontja a sorozatnak - már ha meg kellene nevezni valamit. Olyan érzésem van vele, hogy csak azért szerepel a sorozatban, hogy legyen Tom Hardy a sorozatban és hogy kis kiszámíthatatlanságot hozzon bele. Építő jellege viszont nem sok van és remélem nem szerepel már nagyon sokat majd a kis ripacs :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 8:52

nzooli93 írta:
nmate írta:

Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen. :)
Nekem személy szerint a 4.evad a kedvencem, Andy Brody zseniális benne :D
Brody meg Mr. Solomon :mrgreen: is oriasi pluszt adott a sorozatnak :salute:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 26., szerda 8:50

nmate írta:
gunner írta: Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders. B-)
Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen. :)
Nekem személy szerint a 4.evad a kedvencem, Andy Brody zseniális benne :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 26., szerda 8:40

gunner írta: Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders. B-)

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 26., szerda 8:35

Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!

Mégis tartok egy apró távolságot vele szemben. Sose tudott igazán az enyém lenni, hiába lepett meg több ízben is pozitív értelemben. De a zárás... az egészen grandiózus lett. Lényegében így kell tökéletesen lezárni egy epikus történetet.
Nálam Top3 anime! 10/10
Ha valakinek aki utálja az animéket ezt ajánlanám, mert nem túl hosszú, egyedi és tökéletesen van felepítve-kibontva a világa és a karakterei.
Ismerősöm végre megnézte és le volt nyűgőzve,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majdnem sírt a végén.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 26., szerda 8:34

az egész széria olyan, hogy még animet fogyasztók között is elválik, az első résznél, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem spoiler de így írom, az első támadásnál hogy ki folytatja és ki nem. Aki marad annál viszont nagyon top listás lesz az biztos.

Ha már feljött az anime, én nagyon sokáig távol maradtam ezektől, 2 kivétel volt, a dragon ball természetesen és a yu yu hakusho amit bármikor újra megtudtam nézni. Aztán pár éve amikor volt egy ritka szar (máig tart) filmes és sorozatos időszak belenéztem párba...azóta lecsúszott egy egész jó lista
-death note (zseni)
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Naruto
-AOT
-Bleach
-Cowboy Bebop
-One piece
-Jujutsu Kaisen
-Demon slayer
-Hunter x Hunter
-Solo leveling

Kivétel nélkül azt kell írnom, annak aki eltudja fogadni az anime világ sajátosságait az nagyszerű karaktereket és történeteket ismerhet meg, az élőszereplős dolgokkal ellentétben pedig tényleg sokkal jobban kilehet bontani mind a kettőt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 26., szerda 8:11

ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2025. február 26., szerda 7:04

Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders. B-)
"And my heart will leave you never."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 25., kedd 22:28

Sons of anarchy
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 25., kedd 22:07

Better Call Saul, a BB spinoff-ja. Kicsit lassan építkezik, de ha szeretted a fősorozatot akkor megéri.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 25., kedd 21:26

Escape at Dannemora

10/10

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 25., kedd 21:24

Ott a spinoff, Berlin címmel.
Most jött ki a 2.evad.

Ezekbol a Walking Dead spinoffokból érdemes valamit nézni? Ftwd-ot néztem 4 évadot, 5.nél uncsi lett, Drop. Az újabbak mennyire jók? Nézi őket valaki? Negan+Maggiet vagy a Daryl in Paris,...

1883 igazán csúcs lett.
1923 már nem annyira.
Most jöhet a Yellowstone. :mrgreen:
Remélem a srác odaér egyszer a ranchre....

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 18:17

Top boyt pörgesd le.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: