Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.h3x0r írta: Ha mar drogok, en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.

Sorozatok, TV műsorok
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- h3x0r
Ha mar drogok
, en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor inkabb Baratok köztGalacticos írta:Beindul fasza lesz? Egyszer már elkezdtem mert sok jot olvastam rola, de az elso 2 resz utan abbahagytam..Realista24 írta:
Top boyt pörgesd le.

Komolyra forditva, akkor Peaky, ha az sem jon be, tenyleg Magdi anyus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ha a top boys nem jött be két rész után, sztem később se fog. zseni pedig.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Platform netflix, sky, disney. Ido vegtelen.![]()
narcos pótlásra el chapo.
a netflixes Narkószentek se rossz.
- Galacticos
Beindul fasza lesz? Egyszer már elkezdtem mert sok jot olvastam rola, de az elso 2 resz utan abbahagytam..Realista24 írta:Top boyt pörgesd le.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Hű de nagy szerepei nem leszneknmate írta: Jó látni Hardy-t a képernyőn, de Alfie számomra az egyik gyenge pontja a sorozatnak - már ha meg kellene nevezni valamit. Olyan érzésem van vele, hogy csak azért szerepel a sorozatban, hogy legyen Tom Hardy a sorozatban és hogy kis kiszámíthatatlanságot hozzon bele. Építő jellege viszont nem sok van és remélem nem szerepel már nagyon sokat majd a kis ripacs![]()

Viszont űde színfolt a sorozatba, ad egy plusz humort ahogy szívja az emberek vérét, én szerettem mint karaktert

Egyébként készül hozza egy lezáró film a Netflixre

Nem anime, de ha ezek tetszettek nézd meg a két Avatar cartoont.wZoLee7 írta:az egész széria olyan, hogy még animet fogyasztók között is elválik, az első résznél, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem spoiler de így írom, az első támadásnál hogy ki folytatja és ki nem. Aki marad annál viszont nagyon top listás lesz az biztos.Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
Mégis tartok egy apró távolságot vele szemben. Sose tudott igazán az enyém lenni, hiába lepett meg több ízben is pozitív értelemben. De a zárás... az egészen grandiózus lett. Lényegében így kell tökéletesen lezárni egy epikus történetet.
Ha már feljött az anime, én nagyon sokáig távol maradtam ezektől, 2 kivétel volt, a dragon ball természetesen és a yu yu hakusho amit bármikor újra megtudtam nézni. Aztán pár éve amikor volt egy ritka szar (máig tart) filmes és sorozatos időszak belenéztem párba...azóta lecsúszott egy egész jó lista
-death note (zseni)
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Naruto
-AOT
-Bleach
-Cowboy Bebop
-One piece
-Jujutsu Kaisen
-Demon slayer
-Hunter x Hunter
-Solo leveling
Kivétel nélkül azt kell írnom, annak aki eltudja fogadni az anime világ sajátosságait az nagyszerű karaktereket és történeteket ismerhet meg, az élőszereplős dolgokkal ellentétben pedig tényleg sokkal jobban kilehet bontani mind a kettőt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó látni Hardy-t a képernyőn, de Alfie számomra az egyik gyenge pontja a sorozatnak - már ha meg kellene nevezni valamit. Olyan érzésem van vele, hogy csak azért szerepel a sorozatban, hogy legyen Tom Hardy a sorozatban és hogy kis kiszámíthatatlanságot hozzon bele. Építő jellege viszont nem sok van és remélem nem szerepel már nagyon sokat majd a kis ripacs

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Brody meg Mr. Solomonnzooli93 írta:Nekem személy szerint a 4.evad a kedvencem, Andy Brody zseniális bennenmate írta:
Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen.![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Nekem személy szerint a 4.evad a kedvencem, Andy Brody zseniális bennenmate írta:Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen.gunner írta: Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders.![]()
![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen.gunner írta: Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders.![]()

- BLevi96
Nálam Top3 anime! 10/10Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
Mégis tartok egy apró távolságot vele szemben. Sose tudott igazán az enyém lenni, hiába lepett meg több ízben is pozitív értelemben. De a zárás... az egészen grandiózus lett. Lényegében így kell tökéletesen lezárni egy epikus történetet.
Ha valakinek aki utálja az animéket ezt ajánlanám, mert nem túl hosszú, egyedi és tökéletesen van felepítve-kibontva a világa és a karakterei.
Ismerősöm végre megnézte és le volt nyűgőzve,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majdnem sírt a végén.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az egész széria olyan, hogy még animet fogyasztók között is elválik, az első résznél, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem spoiler de így írom, az első támadásnál hogy ki folytatja és ki nem. Aki marad annál viszont nagyon top listás lesz az biztos.Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
Ha már feljött az anime, én nagyon sokáig távol maradtam ezektől, 2 kivétel volt, a dragon ball természetesen és a yu yu hakusho amit bármikor újra megtudtam nézni. Aztán pár éve amikor volt egy ritka szar (máig tart) filmes és sorozatos időszak belenéztem párba...azóta lecsúszott egy egész jó lista
-death note (zseni)
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Naruto
-AOT
-Bleach
-Cowboy Bebop
-One piece
-Jujutsu Kaisen
-Demon slayer
-Hunter x Hunter
-Solo leveling
Kivétel nélkül azt kell írnom, annak aki eltudja fogadni az anime világ sajátosságait az nagyszerű karaktereket és történeteket ismerhet meg, az élőszereplős dolgokkal ellentétben pedig tényleg sokkal jobban kilehet bontani mind a kettőt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders.

"And my heart will leave you never."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sons of anarchyGalacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
Better Call Saul, a BB spinoff-ja. Kicsit lassan építkezik, de ha szeretted a fősorozatot akkor megéri.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Escape at DannemoraGalacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
10/10
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ott a spinoff, Berlin címmel.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Most jött ki a 2.evad.
Ezekbol a Walking Dead spinoffokból érdemes valamit nézni? Ftwd-ot néztem 4 évadot, 5.nél uncsi lett, Drop. Az újabbak mennyire jók? Nézi őket valaki? Negan+Maggiet vagy a Daryl in Paris,...
1883 igazán csúcs lett.
1923 már nem annyira.
Most jöhet a Yellowstone.

Remélem a srác odaér egyszer a ranchre....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Top boyt pörgesd le.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema