latja az ember, ahogy csillog a szemed, racsodalkozol, ahogy megmozdulnak a karakterek a kepernyon es nem erted, hogy a technologia csodalatos vilagaban ez hogy lehetseges

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 26., szerda 16:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 26., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 26., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 15:13
Pluszegy.poronty írta:Nem igazán. A film kurva jó volt, a sorozat meg egy felejthető közepes cucc.Na szóval a sori milyen, érdemes belelesni azt mondjátok?
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. február 26., szerda 15:11
Nem igazán. A film kurva jó volt, a sorozat meg egy felejthető közepes cucc.Na szóval a sori milyen, érdemes belelesni azt mondjátok?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 26., szerda 15:06
Oh wait én eltévedtem, azt hittem a Gentleman filmjéről van szó, de most látom, hogy sorozat topic és van egy ugyanilyen című sorozata isRealista24 írta:Szinkronosan nezted?Pad'em írta:
Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.![]()
Amugy nekem sem utott akkorat, mint vartam...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 14:52
Szinkronosan nezted?Pad'em írta:Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.h3x0r írta: Ha mar drogok, en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 26., szerda 14:49
Összes Guy Ritchie film olyan nekem mintha a Blöfföt v Ravasz az agyat nézném csak az extra íz nélkül, poénok, szállóigék nélkül, sterilen. Valahogy a Gentlemennél is ezt éreztem. Hiába a kurvajó cast. Aztán lehet csak szinkront felejtettünk el jót csinálni, mert azoknál bizony a magyar szöveg frenetikus volt.h3x0r írta: Ha mar drogok, en most a The Gentlemen-t neztem. Guy Ritchie, angol arisztokratak meg egy kis fű biznisz. Egesz jo volt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 26., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 12:20
Akkor inkabb Baratok köztGalacticos írta:Beindul fasza lesz? Egyszer már elkezdtem mert sok jot olvastam rola, de az elso 2 resz utan abbahagytam..Realista24 írta:
Top boyt pörgesd le.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2025. február 26., szerda 12:02
ha a top boys nem jött be két rész után, sztem később se fog. zseni pedig.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Platform netflix, sky, disney. Ido vegtelen.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 26., szerda 11:30
Beindul fasza lesz? Egyszer már elkezdtem mert sok jot olvastam rola, de az elso 2 resz utan abbahagytam..Realista24 írta:Top boyt pörgesd le.Galacticos írta: Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Platform netflix, sky, disney. Ido vegtelen.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 26., szerda 9:33
Hű de nagy szerepei nem leszneknmate írta: Jó látni Hardy-t a képernyőn, de Alfie számomra az egyik gyenge pontja a sorozatnak - már ha meg kellene nevezni valamit. Olyan érzésem van vele, hogy csak azért szerepel a sorozatban, hogy legyen Tom Hardy a sorozatban és hogy kis kiszámíthatatlanságot hozzon bele. Építő jellege viszont nem sok van és remélem nem szerepel már nagyon sokat majd a kis ripacs![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 26., szerda 9:31
Nem anime, de ha ezek tetszettek nézd meg a két Avatar cartoont.wZoLee7 írta:az egész széria olyan, hogy még animet fogyasztók között is elválik, az első résznél, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem spoiler de így írom, az első támadásnál hogy ki folytatja és ki nem. Aki marad annál viszont nagyon top listás lesz az biztos.Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
Mégis tartok egy apró távolságot vele szemben. Sose tudott igazán az enyém lenni, hiába lepett meg több ízben is pozitív értelemben. De a zárás... az egészen grandiózus lett. Lényegében így kell tökéletesen lezárni egy epikus történetet.
Ha már feljött az anime, én nagyon sokáig távol maradtam ezektől, 2 kivétel volt, a dragon ball természetesen és a yu yu hakusho amit bármikor újra megtudtam nézni. Aztán pár éve amikor volt egy ritka szar (máig tart) filmes és sorozatos időszak belenéztem párba...azóta lecsúszott egy egész jó lista
-death note (zseni)
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Naruto
-AOT
-Bleach
-Cowboy Bebop
-One piece
-Jujutsu Kaisen
-Demon slayer
-Hunter x Hunter
-Solo leveling
Kivétel nélkül azt kell írnom, annak aki eltudja fogadni az anime világ sajátosságait az nagyszerű karaktereket és történeteket ismerhet meg, az élőszereplős dolgokkal ellentétben pedig tényleg sokkal jobban kilehet bontani mind a kettőt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 26., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 8:52
Brody meg Mr. Solomonnzooli93 írta:Nekem személy szerint a 4.evad a kedvencem, Andy Brody zseniális bennenmate írta:
Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 26., szerda 8:50
Nekem személy szerint a 4.evad a kedvencem, Andy Brody zseniális bennenmate írta:Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen.gunner írta: Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 26., szerda 8:40
Netflix, most vagyok a harmadik évadnál. Nagyon jó, de nem tudom hova húzzák ezt még el, sosem láttam még olyan sorozatot ami egy fő történetszálat visz végig (értsd, nem Simpsons fajta) és a 4. évad után konzisztensen jó tud maradni. Mondjuk megalapozták a sztorit rendesen.gunner írta: Nem tudom, hogy jelen van-e a platformokon, de Peaky Blinders.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 26., szerda 8:35
Nálam Top3 anime! 10/10Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
Mégis tartok egy apró távolságot vele szemben. Sose tudott igazán az enyém lenni, hiába lepett meg több ízben is pozitív értelemben. De a zárás... az egészen grandiózus lett. Lényegében így kell tökéletesen lezárni egy epikus történetet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 26., szerda 8:34
az egész széria olyan, hogy még animet fogyasztók között is elválik, az első résznél, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem spoiler de így írom, az első támadásnál hogy ki folytatja és ki nem. Aki marad annál viszont nagyon top listás lesz az biztos.Remy írta: ATTACK ON TITAN - THE LAST ATTACK: Vártam vele, végül Bécsben moziban zárhattam le a szériát. Furcsa egy kapcsolatom van ezzel az animével, mert alapvetően egy kegyetlenül erős, lényegében minden téren top sorozatról beszélünk. Sztori, karakterek, megvalósítás, ZENE, látvány... top top top!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem