Értékeld a legutóbbi meccset
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Akkor is davies, leszarom, hogy hosszabbitott, hat akkor fizessuk ki
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ez alapján a videó alapján megállhatott mert 95%-a itt a dolgoknak tavalyi szezonból vanrealmadrid95 írta:Berti szerint megallt a fejlodesben.ferni írta: Egy kis Miguel Guti
Nagyon jó alapanyagnak tűnik, tud focizni, meg kell próbálni mit mutat.
23 éves csak, egy jó közegben, világsztárok mellett ki tudja mi lehet benne![]()

Frant nem feltétlen cserélném le, idei szezon alapján kiváló csere balhátvéd. Kezdőt kéne vennünk, arra jöhetne Miguel egy próbát megér hogy leboxolják Frannal. De Mendy nem lesz eladva majdnem biztos, úgyhogy szerintem a végén Miguelt adjuk majd tovább kasszírozva egy kis bevételt rajta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Berti szerint megallt a fejlodesben.ferni írta: Egy kis Miguel Guti
23 éves csak, egy jó közegben, világsztárok mellett ki tudja mi lehet benne

Egy kis Miguel Guti
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyetértek, elég szürke, átlagos volt…Pad'em írta: Én őszintén egy momentumára nem emlékszem, de Jim biztos be tud számolni a labdaérintéseiről percekre lebontva![]()
én legalább 1 évre továbbra is megtartanám, Frannál jobbnak látom

- Pad'em
Én őszintén egy momentumára nem emlékszem, de Jim biztos be tud számolni a labdaérintéseiről percekre lebontvaAnthony írta:Értem, de ez egyrészt nem jelent semmit, gondolom elsősorban azért hoznák vissza, mert legrosszabb esetben is pénzt hoz a házhoz.
Másrészt az érdekelne, hogy milyen volt a teljesítménye, mert az egy dolog hogy a tavaly jól ment neki egy véletlenül kiemelkedő szezont hozó csapatnál, de idén a Girona és MG sem hozza azt a teljesítményt, amit a tavaly.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Értem, de ez egyrészt nem jelent semmit, gondolom elsősorban azért hoznák vissza, mert legrosszabb esetben is pénzt hoz a házhoz.Realista24 írta:viewtopic.php?f=9&t=48#p1366342Anthony írta: Na és Miguel Guti hogy szerepelt? Visszahozzuk a vasárnapi meccs alapján?![]()
Másrészt az érdekelne, hogy milyen volt a teljesítménye, mert az egy dolog hogy a tavaly jól ment neki egy véletlenül kiemelkedő szezont hozó csapatnál, de idén a Girona és MG sem hozza azt a teljesítményt, amit a tavaly.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
viewtopic.php?f=9&t=48#p1366342Anthony írta: Na és Miguel Guti hogy szerepelt? Visszahozzuk a vasárnapi meccs alapján?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na és Miguel Guti hogy szerepelt? Visszahozzuk a vasárnapi meccs alapján?

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Carlorol van szó, róla meg nem olvastam hogy valaki is alja módon írna. Ha a játékosokra gondolsz az más, de nálam páran tiltva vannak nem látom az olyan stílusú hsz-eket

Dehát írtam is, hogy a véleménnyel, kritikával semmi baj, sőt még egyet is értek vele. A stílussal van baj, azzal, hogy milyen alja módon tudnak egyes arcok írni ezekről az emberekről, akiktől annyi mindent kaptunk. Nyilván aki nem ingene vegye magára.wZoLee7 írta:Egy fórumra jöttél ahol bárki leírhatja a véleményét, senki nem "vinnyog"bluebike írta:
Ismerjük, az eredményeit is, pont ezért csesz fel, hogy ilyen stílusban beszéltek róla. De én meg ezt engedtem el.
(a kritika jogos, azzal egyetértek, az állandó vinnyogás az, ami elviselhetetlen)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy fórumra jöttél ahol bárki leírhatja a véleményét, senki nem "vinnyog"bluebike írta:Ismerjük, az eredményeit is, pont ezért csesz fel, hogy ilyen stílusban beszéltek róla. De én meg ezt engedtem el.Yazid írta: Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.
(a kritika jogos, azzal egyetértek, az állandó vinnyogás az, ami elviselhetetlen)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Direkt piros miatt pihenőt kapott a brazil terminátor, szóval kaptunk egy kis előnytflori írta: Nem lenne szabad elengedni a barcát, de a jövő héti betis is meleg.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- flori
Koncentráció. Kelleni fog még tavasszal a kraft, én örülök, hogy nem lőjjük el a puskaport.Ami viszont aggasztó, és már rendszerszintű, az az elképesztő mennyiségű kihagyott helyzet.
Most így ránézve a sorsolásra... borzasztóan kemény lesz a következő pár hét. Nem lenne szabad elengedni a barcát, de a jövő héti betis is meleg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Meggyőző teljesítménnyel hoztuk a meccset, bár Cafúcaz miatt a belga néha nehéz helyzetbe került. A kontroll viszont végig nálunk volt.
Ami viszont aggasztó, és már rendszerszintű, az az elképesztő mennyiségű kihagyott helyzet. De tényleg annyira fel..sztam magam rajta, hogy már az asszony is rámszólt, hogy de hát 2-0 van. Okés, csak elfogadhatatlan, hogy pl. egy Rodrygo szintű játékos 12 méterről a kaput nem tudja eltalálni. Rúgja a kapusba, vagy bánom is én, de ne a szerencsétlen ultrákat bombázza már szét ilyen távolságról. Nem csak neki szólt. Tudom, hogy nem lehet mindent berúgni, de ez már azért túlzás volt, amit hárman elől elszórakoztak. Vinin minden kontránk elhalt az első félidőben. Mbappé is a nehezét megcsinálja vagy ötször, szépségdíjas megoldásokkal, aztán bele a kapusba. Az a baj, hogy egyből az Osasuna jutott eszembe, sima 0-4es meccs lett volna ide, és ha Vini nem cseszi el röhögve a tiszta helyzetet 0-1nél, akkor már Munuera sem állított volna meg minket. Most belefért, de ha nem tudunk élesebbek lenni a kapu előtt, egy barca, matrac, vagy jó BL csapat ellen bajban leszünk. Ezzel kezdeni kell valamit. Tényleg 1, max. 2 gólokkal hozunk olyan meccseket, (vagy ikszelünk,) ahol ráborítjuk az ellenfélre a pályát.
Cserék megint későn jöttek, nem is feltétlenül úgy, ahogy az ember a fotelből gondolta volna. De ez már ilyen lesz, együtt kell élni vele, nem is érdekel, amíg az eredmények jönnek. Viszont sosem fogom megérteni a logikát benne.
Az előző három kör után szokatlan volt a korrekt játékvezetés. Bár kb. így is vártam az egészet: ahogy az előnyünket sikerült eltüntetni, egy darabig most csak a szokásos tévedések lesznek ide-oda, nyílt színi csalás legalább már nem.
Ami viszont aggasztó, és már rendszerszintű, az az elképesztő mennyiségű kihagyott helyzet. De tényleg annyira fel..sztam magam rajta, hogy már az asszony is rámszólt, hogy de hát 2-0 van. Okés, csak elfogadhatatlan, hogy pl. egy Rodrygo szintű játékos 12 méterről a kaput nem tudja eltalálni. Rúgja a kapusba, vagy bánom is én, de ne a szerencsétlen ultrákat bombázza már szét ilyen távolságról. Nem csak neki szólt. Tudom, hogy nem lehet mindent berúgni, de ez már azért túlzás volt, amit hárman elől elszórakoztak. Vinin minden kontránk elhalt az első félidőben. Mbappé is a nehezét megcsinálja vagy ötször, szépségdíjas megoldásokkal, aztán bele a kapusba. Az a baj, hogy egyből az Osasuna jutott eszembe, sima 0-4es meccs lett volna ide, és ha Vini nem cseszi el röhögve a tiszta helyzetet 0-1nél, akkor már Munuera sem állított volna meg minket. Most belefért, de ha nem tudunk élesebbek lenni a kapu előtt, egy barca, matrac, vagy jó BL csapat ellen bajban leszünk. Ezzel kezdeni kell valamit. Tényleg 1, max. 2 gólokkal hozunk olyan meccseket, (vagy ikszelünk,) ahol ráborítjuk az ellenfélre a pályát.
Cserék megint későn jöttek, nem is feltétlenül úgy, ahogy az ember a fotelből gondolta volna. De ez már ilyen lesz, együtt kell élni vele, nem is érdekel, amíg az eredmények jönnek. Viszont sosem fogom megérteni a logikát benne.
Az előző három kör után szokatlan volt a korrekt játékvezetés. Bár kb. így is vártam az egészet: ahogy az előnyünket sikerült eltüntetni, egy darabig most csak a szokásos tévedések lesznek ide-oda, nyílt színi csalás legalább már nem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Pad'em
Güler leépitése már azért is érthetetlen mert ha másból nem is de szorult helyzetben a pontrúgásaiból tudnánk profitálni, életveszély ahogy belövi őket. 0 perccel nyilván nem lesz betéve egy Atletico ellen az utolsó félórára se, pedig ellenük szinte biztos hogy kurva jól jönne most a BLben majd. Persze ez ott indul, hogy nem minden áldott meccsen Modric kéne legyen az első cserebluebike írta: Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.

Endrick mindig felszántja a pályát bármennyi percet kap, szintén nagyon jól jönne sokszor a lendülete a fáradt védőkre engedve, jól jött volna pl Pamplonában is 1-1nél.
Jobbhátvéd krízisnél bármelyik RB kipróbálása az akadémiáról egy éles meccsen egy 35-40 percre szintén megért volna egy misét.
Mindenki elfogadta már, meg legnagyobb edző ever és forever Carlo fan vagyok de bosszantóak ezek az apróságnak tűnő de akár sorsdöntő kis részletek. Aztán majd hozza megint a BLt és mutatja a fukkot mi meg már örülni se fogunk nagyon tudni neki annyi van már belőle

Kellett is az a két baszott nagy pofon a Barcától. Konkrétan a szezonunk kulcsa lehet hogy annyira megbaszkodtak minket. Zárom soraimat a szokásossal, csak LVt felejtsük el mester, esedezem könyörögve.
Ismerjük, az eredményeit is, pont ezért csesz fel, hogy ilyen stílusban beszéltek róla. De én meg ezt engedtem el.Yazid írta: Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.
Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.
Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.
- nzooli93
Ezt irtam en is megy a meccs topicban,meg is kaptam,hogy sérülést kívánok a jatekosainknak. Pedig nem erről van szó,csak emlékszem,hogy 2015ben is ez volt a helyzet,meg Carlo legnagyobb hibája. Ott be is buktunk mindent, mert csak 12 embert használt,es akkor kevesebb meccs volt sokkal. Sosem frissít,sosem rotal, 3 naponta meccsek vannak. Es ne adj isten,ha leserul majd az elso 3asbol is 1-2 ember, o fog a legjobban pislogni, hogy ha megmondjak neki hogy túlterheléses izomserules. Jóideje nem volt ilyen jo keretunk,es felháborító, hogy nem hasznalja minimalis szinten se. Szeretem,imadom azert amit itt elért,de a makacssaga,es elfogultsaga miatt fogja elbarmolni a szezont. Fizikai képtelenség,hogy 12 emberrel letolj ugyanolyan szinten 70 meccset. Megyünk Socihoz,nyilvan kezdeni fognak elől Viniek, kuparol van szó. Megyunk Betishez,biztos kurva nehez meccs lesz ,nem szabad botlani, megint az alapkezdonek kell jatszani. Aztan bl. Es akkor jonnek a minuszok,mikor megjegyzi valaki, hogy otthon egy Girona ellen miert nem lehet rotalni jobban,foleg mikor a jatekosok nagyresze csak lotyogott mar. Gulert eltemeti 1-2 rossz meccs utan,mert nem azt kapta tole,amit várt,bezzeg a Lucas meg Mendy alanyi jogon kezdők,akarmi van. Kivancsi leszek ezzel a hozzáállással hova fog kifutni a szezon,de 12 emberrel nem lehet 3 napozni,ha sikereket akarsz elérni,a padosok meg mar total használhatatlanok a meccshiany miatt.
Guler az eb egyik legjobbja volt,azt az utolso 5 meccsen nincs egy perce se. Egyszerűen nonszensz.
De nem baj, legalább a pesti válogatott meccsre nem sérül le.
Lehet vuduzni,hogy a kezdő birjon meg 20 meccset maxon porogve.
Guler az eb egyik legjobbja volt,azt az utolso 5 meccsen nincs egy perce se. Egyszerűen nonszensz.
De nem baj, legalább a pesti válogatott meccsre nem sérül le.
Lehet vuduzni,hogy a kezdő birjon meg 20 meccset maxon porogve.