persze a szabály egy dolog, az inkompetens bírók meg egy másik

fetrengésre azonnali játékmegszakítást alkalmaznék, miután kiderült mi a baja mehetne tovább, ha színészkedés volt azonnal dobnám a lapot.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 1., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 1., szombat 16:40
HozzászólásSzerző: hala real » 2025. március 1., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 1., szombat 15:59
Ebben a formában ez egy óriási butaság.magnus666 írta: 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season!
If goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds the referee will award a corner kick to opposing team.
This rule has been approved for next season by The International Football Association Board (IFAB)
jó szabály, a fetrengésekre is ki kellene találni valamit.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 1., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 1., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 27., csütörtök 0:04
Alig fújták le a meccset de ő már tudja valószínűflori írta: REAKING: Dani Ceballos will be out for 3 to 4 weeks. @Rodra10_97
Ez így cumi.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 27., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 25., kedd 16:12
honnan tudod?Berti írta: Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 25., kedd 15:32
Szerintem nem azon megy a “sirankozas” , hogy egy 19 eves gyerek miert nem jatszik tobbet, nem azert , hogy miert nem kezdo, nem azert mert miert nem ő a 12. ember,Berti írta:mintha valami ai botok lennétekrealmadrid95 írta:
Persze, Mendyt es Modricot.![]()
![]()
Azon viszont megy a siránkozás, hogy egy 19 éves gyerek miért nem játszik többet, mikor világklasszis játékosok vannak előtte a sorban és jelenleg is 3 címre vagyunk esélyesek. Ez az 2bit gondolkodás egy tehetséges Nico Paz esetében is mantrázva lenne.Sierra írta:
En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.
Amugy meg a szamok alapjan pont hogy egy gyenge kozepcsapatban bizonyit. 24 meccsen 6 gol 4 golpassz van a neve mellett 7.3-as atlaggal. A csapata meg a tabella also feleben tanyazik, szerintem ez tobb mint biztato.
A Como most jutott fel. Egy alsóházi csapat, ami masszívan túlteljesít és így nem a bennmaradásért küzd. Ebben a csapatban a legjobb játékos kb Paz és tényleg bíztató, én is ezt írtam. Viszont a jelenlegi helyzet és a RM között azért egyetértünk, hogy nagy a szakadék. Van még 2-3 szint a kettő között, ezekben is lássuk és majd visszatérhetünk rá.
HozzászólásSzerző: Berti » 2025. február 25., kedd 15:17
mintha valami ai botok lennétekrealmadrid95 írta:Persze, Mendyt es Modricot.Jim írta: az is jó taktika ha marad Carlo
telepakoljuk a keretet fiatalokkal
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük![]()
![]()
Azon viszont megy a siránkozás, hogy egy 19 éves gyerek miért nem játszik többet, mikor világklasszis játékosok vannak előtte a sorban és jelenleg is 3 címre vagyunk esélyesek. Ez az 2bit gondolkodás egy tehetséges Nico Paz esetében is mantrázva lenne.Sierra írta:En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.Berti írta: Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.
Nico Pazban van kraft, de még egy olasz középcsapat szinten sem bizonyított. Még 1-2 évet valahol töltsön el, ahol tud fejlődni, aztán meg lehet nézni mit tud ilyen szinten.
Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
Amugy meg a szamok alapjan pont hogy egy gyenge kozepcsapatban bizonyit. 24 meccsen 6 gol 4 golpassz van a neve mellett 7.3-as atlaggal. A csapata meg a tabella also feleben tanyazik, szerintem ez tobb mint biztato.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 25., kedd 14:52
Persze, Mendyt es Modricot.Jim írta: az is jó taktika ha marad Carlo
telepakoljuk a keretet fiatalokkal
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 25., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 25., kedd 14:37
En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.Berti írta: Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.
Nico Pazban van kraft, de még egy olasz középcsapat szinten sem bizonyított. Még 1-2 évet valahol töltsön el, ahol tud fejlődni, aztán meg lehet nézni mit tud ilyen szinten.
Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
HozzászólásSzerző: Berti » 2025. február 25., kedd 14:32
Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.
— @La_SER
Ámen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 25., kedd 14:29
Gülcsi sorsa kerdeses, ha Ancelotti marad, akkor kolcson fogjak adni sztem, egy esetleges uj edzo viszont lehet szamitana ra. Ez majd csak nyaron fog elvalni. Ceballos penge iden de o sem az a figura, aki hosszutavon ott lehet a kezdoben. Lehet ez a Nico Paz sem lesz, de tenyleg igeretesnek tunik eddig es joval fiatalabb mint Ceba. Mindenkepp meg kene nezni a nagycsapatban is. Mendy meg Mendy.Halfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
Mindketto sorsa az edzo szemelyetol fugg, meglatjuk mi lesz.Pad'em írta:Annyi a bajom, hogy Güler ugyanígy kiemelkedne ha még nem jobban kb bárhonnan, itt meg látjuk mennyi idöt kap. Paznak hasonló lesz a sorsa.
Miguel meg max Fran helyén maradhatna azt gyanítom, betonkeverőnk helye stabil![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 25., kedd 14:24
Gulernel elvileg az a baj, hogy a védő munkája nem megfelelő Carloek szerint,es fel kell hoznia magat.Lucasnal bezzeg ez nem bajgutihaz14 írta:ennek csak akkor van ertelme ha nyartol xabi az edzo, ha carlo akkor sullyeszto o is es guler isHalfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 25., kedd 14:23
ennek csak akkor van ertelme ha nyartol xabi az edzo, ha carlo akkor sullyeszto o is es guler isHalfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 25., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 14:07
Annyi a bajom, hogy Güler ugyanígy kiemelkedne ha még nem jobban kb bárhonnan, itt meg látjuk mennyi idöt kap. Paznak hasonló lesz a sorsa.Sierra írta:Vegre jo hirek.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.
— @La_SER
Ámen.ez a Paz srac kiemelkedik egy also hazas Comobol, szoval valamit biztos tud. Miguel Gutierezz meg a legjobb opcio jelenleg Mendy helyere. Ket spanyollal le lehetne hozni a bal oldalt.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem