swfan írta:
realfan írta:
az ország teljes megosztása, a gyűlöletkampány, állami elvileg független szervek teljes leépítése, az uram-bátyám rendszer, a totális állami kontroll, bár ez nem 3
a korrupció is gond, de nem a legnagyobb, illetve az csak kísérőjelenség, nem a rendszer alapja, csak velejárója
és nálam a legnagyobb gond az első kettővel van, hogy az orszég kb egyik fele utálja és ellenségnek látja a másikat, amíg ez meg van, sem a gazdaság, sem semmi más nem fog fejlődni, nem fogunk normális orszégban élni , ebből is adódik a legnagyobb bajom MP-vel, ezt ő is csak tovább szítja (mint az óellenzéki pártok is tették nagyrészt eddig)...
Mivel szítja? MP kik ellen folytat gyűlöletkampányt? MP mikor beszélt úgy a másra szavazókról, mint akik nem a magyarság részei? Mert fideszes politikusok számtalanszor megtették már ezt
a propagandistázádsa és a jól fizet a Tóni kommentjei, az, hogy 2006 előttről senki nem kell, hiába végzi jól a dolgát (lásd Kiss Ambrus pölö), hogy aki nem vele van, az áruló, nem akar kormányváltást, propagandista, ahogy rászállt a fidesztől független sajtóra, ahogy kapásból Dezső András cikkére reagált, mikor csak a munkáját végezte, amit az atv-ben művelt, meg aklapból, ahogy kommunikál, ha valaki kritizálja, nem az jön, hogy megcáfolom, hanem,. hogy az fideszes, rogán fizeti, aztén mikor látja, hogy klehet ez mégsem jó, akkor korrigál, ami szintén fideszes módszer, csak ők tudnak előre közvélemény kutatást csinálni, így nem feltétlen kell visszakozniuk, mint MP-nek, szimplán egy polista ember
és veletek sem értek egyet, ha valaki kriziálja MP-t, az már jól felmondja a propagandát, ha valaki a fideszről nem rosszat ír, az szintén a propagandát mondja vissza csak...persze, van aki itt a fórumon is csak ennyit tesz, de vannak itt fideszesek, nem MP-sek, ő hazájukosok, akik nem ezt teszik, de az Mp hívők ugyanúgy érv nélkül betámadják, amit amúgy a fidesz nyakába varrnak. igazából nem vitázni akartok, meggyőzni, hanem csak lehülyézitek, propgandistázzátok meg haonsló azokat, akik nem a ti véleméyneteken van. erre céloztam, hogy ez nagyobb bűne a fidesznek és az ellenzéknek is (MP-vel együtt), mint a korrpució.mondom midnezt, hogy életemben nem voltam fideszes, se 2010 előtt, se utána, sőt több esetben is cselekdtem is ellenük, akár szimbolikus tettel, akár cikkel, akár önszerveződéssel, erre itt mégis megkapom, hogy propagandista vagyok, viccesek vagytok nagyon
őszintén kérdem, nem veszitek észre, hogy amit OV-ban meg a fideszben és fideszesekben kritizáltok, azt MP-nek full elnézitek?ez is agy valid álláspont, nem azt mondom, de elég keserű is egyben, hogy sok embernek teljesen megfelel ez is és véletlen sem akar jobbat, többet....
szerk, közben realista megelőzött és rövidebb, tömörebb volt nálam