Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Re: Kommentáld a híreket
𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season!
If goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds the referee will award a corner kick to opposing team.
This rule has been approved for next season by The International Football Association Board (IFAB)
jó szabály, a fetrengésekre is ki kellene találni valamit.
If goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds the referee will award a corner kick to opposing team.
This rule has been approved for next season by The International Football Association Board (IFAB)
jó szabály, a fetrengésekre is ki kellene találni valamit.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alig fújták le a meccset de ő már tudja valószínűflori írta: REAKING: Dani Ceballos will be out for 3 to 4 weeks. @Rodra10_97
Ez így cumi.

The affected area for Ceballos is the posterior thigh of the left leg. They will do tests on him tomorrow or Friday.
— @matoribio85
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
REAKING: Dani Ceballos will be out for 3 to 4 weeks. @Rodra10_97
Ez így cumi.
Ez így cumi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
honnan tudod?Berti írta: Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0

AI botozol, de ha már AI, Migul statisztikái (is) jobbak, mint a mi balhátvédeinknek...
ez nem jött be

továbbra sem mondta senki, hogy legyenek fix kezdők, de próbáljuk ki őket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Szerintem nem azon megy a “sirankozas” , hogy egy 19 eves gyerek miert nem jatszik tobbet, nem azert , hogy miert nem kezdo, nem azert mert miert nem ő a 12. ember,Berti írta:mintha valami ai botok lennétekrealmadrid95 írta:
Persze, Mendyt es Modricot.![]()
![]()
Azon viszont megy a siránkozás, hogy egy 19 éves gyerek miért nem játszik többet, mikor világklasszis játékosok vannak előtte a sorban és jelenleg is 3 címre vagyunk esélyesek. Ez az 2bit gondolkodás egy tehetséges Nico Paz esetében is mantrázva lenne.Sierra írta:
En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.
Amugy meg a szamok alapjan pont hogy egy gyenge kozepcsapatban bizonyit. 24 meccsen 6 gol 4 golpassz van a neve mellett 7.3-as atlaggal. A csapata meg a tabella also feleben tanyazik, szerintem ez tobb mint biztato.
A Como most jutott fel. Egy alsóházi csapat, ami masszívan túlteljesít és így nem a bennmaradásért küzd. Ebben a csapatban a legjobb játékos kb Paz és tényleg bíztató, én is ezt írtam. Viszont a jelenlegi helyzet és a RM között azért egyetértünk, hogy nagy a szakadék. Van még 2-3 szint a kettő között, ezekben is lássuk és majd visszatérhetünk rá.
Hanem azon, hogy megnyert meccsen sem hozza be őt egyaltalan, hogy 3 golos elonynel 5 csere lehetosegnel, nincs kihasznalva az 5 csere , es abbol is az egyik erthetetlen modon Rudi a 80. percben, szerintem ezeken megy a sirankozas.
mintha valami ai botok lennétekrealmadrid95 írta:Persze, Mendyt es Modricot.Jim írta: az is jó taktika ha marad Carlo
telepakoljuk a keretet fiatalokkal
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük![]()
![]()

Azon viszont megy a siránkozás, hogy egy 19 éves gyerek miért nem játszik többet, mikor világklasszis játékosok vannak előtte a sorban és jelenleg is 3 címre vagyunk esélyesek. Ez az 2bit gondolkodás egy tehetséges Nico Paz esetében is mantrázva lenne.Sierra írta:En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.Berti írta: Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.
Nico Pazban van kraft, de még egy olasz középcsapat szinten sem bizonyított. Még 1-2 évet valahol töltsön el, ahol tud fejlődni, aztán meg lehet nézni mit tud ilyen szinten.
Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
Amugy meg a szamok alapjan pont hogy egy gyenge kozepcsapatban bizonyit. 24 meccsen 6 gol 4 golpassz van a neve mellett 7.3-as atlaggal. A csapata meg a tabella also feleben tanyazik, szerintem ez tobb mint biztato.
A Como most jutott fel. Egy alsóházi csapat, ami masszívan túlteljesít és így nem a bennmaradásért küzd. Ebben a csapatban a legjobb játékos kb Paz és tényleg bíztató, én is ezt írtam. Viszont a jelenlegi helyzet és a RM között azért egyetértünk, hogy nagy a szakadék. Van még 2-3 szint a kettő között, ezekben is lássuk és majd visszatérhetünk rá.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Persze, Mendyt es Modricot.Jim írta: az is jó taktika ha marad Carlo
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük![]()

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az is jó taktika ha marad Carlo
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük
lásd Paz és Miguel Guti
valakit csak hadználni fog közülük

En senkit nem lattam meg sirankozni mert visszahoztunk egy tehetseges fiatalt. Szerintem most se sirankozna senki, ha esetleg nem valna be Paz.Berti írta: Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.
Nico Pazban van kraft, de még egy olasz középcsapat szinten sem bizonyított. Még 1-2 évet valahol töltsön el, ahol tud fejlődni, aztán meg lehet nézni mit tud ilyen szinten.
Miguel Guti pedig megállt a fejlődésben már egy éve. Simán spanyol első osztály, de egy Fran Garciaval előrébb vagyunk. Vagy hozunk Frannal jobb alternatívát, vagy tegyük inkább Miguelt pénzzé. Reguilon 2.0
Ámen, aztán ha a meccsek nagyrészében nem játszanak, mert amúgy egyik sem felnőtt RM szint, akkor meg megy a siránkozás, hogy miért kellett visszahozni, lásd Güler idén.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.
— @La_SER
Ámen.
Gülcsi sorsa kerdeses, ha Ancelotti marad, akkor kolcson fogjak adni sztem, egy esetleges uj edzo viszont lehet szamitana ra. Ez majd csak nyaron fog elvalni. Ceballos penge iden de o sem az a figura, aki hosszutavon ott lehet a kezdoben. Lehet ez a Nico Paz sem lesz, de tenyleg igeretesnek tunik eddig es joval fiatalabb mint Ceba. Mindenkepp meg kene nezni a nagycsapatban is. Mendy meg Mendy.Halfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.

Mindketto sorsa az edzo szemelyetol fugg, meglatjuk mi lesz.Pad'em írta:Annyi a bajom, hogy Güler ugyanígy kiemelkedne ha még nem jobban kb bárhonnan, itt meg látjuk mennyi idöt kap. Paznak hasonló lesz a sorsa.
Miguel meg max Fran helyén maradhatna azt gyanítom, betonkeverőnk helye stabil![]()
Igen Mendys reszrol en is ezt gondolom ahogy irtam is feljebb.
- nzooli93
Gulernel elvileg az a baj, hogy a védő munkája nem megfelelő Carloek szerint,es fel kell hoznia magat.Lucasnal bezzeg ez nem bajgutihaz14 írta:ennek csak akkor van ertelme ha nyartol xabi az edzo, ha carlo akkor sullyeszto o is es guler isHalfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.

ennek csak akkor van ertelme ha nyartol xabi az edzo, ha carlo akkor sullyeszto o is es guler isHalfkey írta: Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Ennek szerintem csak akkor van értelme, ha mennek is emberek tőlünk kölcsönbe.
- Pad'em
Annyi a bajom, hogy Güler ugyanígy kiemelkedne ha még nem jobban kb bárhonnan, itt meg látjuk mennyi idöt kap. Paznak hasonló lesz a sorsa.Sierra írta:Vegre jo hirek.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.
— @La_SER
Ámen.ez a Paz srac kiemelkedik egy also hazas Comobol, szoval valamit biztos tud. Miguel Gutierezz meg a legjobb opcio jelenleg Mendy helyere. Ket spanyollal le lehetne hozni a bal oldalt.
Miguel meg max Fran helyén maradhatna azt gyanítom, betonkeverőnk helye stabil

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
csak az szamit mit lehet bizonyitani, eddig nekik all a zaszlohehetheoriginal írta: kozben barcelona konkretan lefizeti a birokat geci.
de az nem szamit![]()
![]()
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kozben barcelona konkretan lefizeti a birokat geci.
de az nem szamit
de az nem szamit

thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Gondolom boki az csoruket tebaseknak hogy nem jelenunk meg egyik ulesen sem. Kb levegonek nezzuk az egesz testuletet es akkor ezen felul beleallunk a birokba is. Meg ugye az RMTV is nagyon nem kedvenc tebaseknal.
Tuti lesz valami bunti.
Tuti lesz valami bunti.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Vegre jo hirek.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.
— @La_SER
Ámen.

- Pad'em
Amiért nyomást helyezünk a bírókra felpanaszoltak minket a kluboklestat írta:Lemaradtam, miért lennénk megbüntetve?ikarus93 írta:In 2-3 weeks, it will be decided whether to punish Real Madrid or close the complaint. The possible sanction would be financial. @marca
Ha megbirsagolnak minket mondjuk 10 millio euroval, az beleszamit az FFPbe?

Arról a 10 millióról vegyünk le 3-4 nullát. Konkrét szabálysértésekre szoktak 500 eurót kiszabni, nem még ilyenre.