HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 23., vasárnap 22:23
Meggyőző teljesítménnyel hoztuk a meccset, bár Cafúcaz miatt a belga néha nehéz helyzetbe került. A kontroll viszont végig nálunk volt.
Ami viszont aggasztó, és már rendszerszintű, az az elképesztő mennyiségű kihagyott helyzet. De tényleg annyira fel..sztam magam rajta, hogy már az asszony is rámszólt, hogy de hát 2-0 van. Okés, csak elfogadhatatlan, hogy pl. egy Rodrygo szintű játékos 12 méterről a kaput nem tudja eltalálni. Rúgja a kapusba, vagy bánom is én, de ne a szerencsétlen ultrákat bombázza már szét ilyen távolságról. Nem csak neki szólt. Tudom, hogy nem lehet mindent berúgni, de ez már azért túlzás volt, amit hárman elől elszórakoztak. Vinin minden kontránk elhalt az első félidőben. Mbappé is a nehezét megcsinálja vagy ötször, szépségdíjas megoldásokkal, aztán bele a kapusba. Az a baj, hogy egyből az Osasuna jutott eszembe, sima 0-4es meccs lett volna ide, és ha Vini nem cseszi el röhögve a tiszta helyzetet 0-1nél, akkor már Munuera sem állított volna meg minket. Most belefért, de ha nem tudunk élesebbek lenni a kapu előtt, egy barca, matrac, vagy jó BL csapat ellen bajban leszünk. Ezzel kezdeni kell valamit. Tényleg 1, max. 2 gólokkal hozunk olyan meccseket, (vagy ikszelünk,) ahol ráborítjuk az ellenfélre a pályát.
Cserék megint későn jöttek, nem is feltétlenül úgy, ahogy az ember a fotelből gondolta volna. De ez már ilyen lesz, együtt kell élni vele, nem is érdekel, amíg az eredmények jönnek. Viszont sosem fogom megérteni a logikát benne.
Az előző három kör után szokatlan volt a korrekt játékvezetés. Bár kb. így is vártam az egészet: ahogy az előnyünket sikerült eltüntetni, egy darabig most csak a szokásos tévedések lesznek ide-oda, nyílt színi csalás legalább már nem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)