Realista24 írta:
BREAKING: Xabi Alonso has an AGREEMENT with Bayer Leverkusen to go to Real Madrid if they want him.
Real Madrid have confidence in Ancelotti, but if they don’t win either the league, UCL, or Copa del Rey, Xabi will be Real Madrid’s manager next season. @Rodra10_97
Ezek mellett a feltételek mellett kicsit pofátlanság az edzőtől minden áron elvárni a kupá(ka)t. Védője szinte nem volt a City otthonában, mégis behúzta a csapat, a bajnokság meg ebben az ellenszélben nem nyerhető. Ha elhúz a csapat, újra beállítják a pontegyenlőséget. Erről Carlo nem tehet. Össze volt hozva a kényelmes előny a bajnokságban is, egy csomó sérülttel. Amit tudtak, megtettek. Egyedül a barca elleni rendszeres kiadós zakók védhetetlenek szerintem.
Olvastam, hogy szeretné a csapat elhagyni a La Ligát. Nem tudom jogilag elképzelni, de örömmel venném. Aztán rohadjon rá Tebasékra a soha semmit nem nyerő barca, matrac páros, a "színvonalas" focit játszó valenciák, mallorcák, meg a szotográdók, bengoecseák. Úgyis jól van az úgy szerintük. Nagyon tetszene, kár, hogy nem kivitelezhető. De körbe kell járni, és ha lehet, el kell húzni minél hamarabb.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)