ferni írta:
van rá bizonyíték, ezzel fogalkozó szervezetektől, akik full függetlenek a fidesztől, bár igaz, MP szerint senki másnak nem lehet hinni, csak neki, vagyis inkább benne...
Balásynak kiszervezett pénzt maga sem titkolta, de mindre van biznyíték, ha érdekelne annyira, hogy utána nézz, múlt héten még linkeltem is a lakmusz írását...
elolvastam akkor is, elolvastam most is, emeld már ki azt a részt, ahol kiderül, hogy törvénytelen módon szerződést írt alá vagy saját zsebére dolgozott.
kérlek idézd azt a részt, ahol ezt kimondja a lakmusz
Itt a cikk is, amit te linkeltél, hogy ne kelljen keresgélned.
https://www.lakmusz.hu/mutatjuk-a-13-mi ... ast-kapta/
több száz/ezer szerződésből találtak egyet, aki már a Tiszánál van 2-3 évre rá, ennyi a nagy összefüggés és kifújt, többi már már csak mind konteó, amit a propaganda hozzáköltött
MP még fel is dobta a labdát, hogy semmi köze nem volt Trentin Balázshoz, nem hogy rendszerszinten loptak volna együtt korábban, még ezt az egyszerű tényt se tudták Rogánék cáfolni, de te fújod a kitalált, alaptalan dolgokat
a lakmusz utána már csak azt elemzi mennyire semmirekellő szarokra mennek el a pénzek és pont ez a baj, hogy a többi 100 ilyen megbízás is ugyanez vagy hogy százmilliókért, milliárdokért kellett hirdetni hajnal 3kor TV csatornákon a Diákhitelt, az is ugyanez
Ezért kell változtatni, mert mióta eljött MP azóta is megy ugyanez ott, gondolom még több pénzt kilopva
ha neked ennyit mond a cikk, fölös a dolog... a cikk nem azt írja, milyen semmirekellő dolgokra mennek el, hanem konrétan MP milyen semmirekellő, teljesen átlátszó dologra dobott ki 13 millát, és nem véletlen csak 13-at, azt is leírják.
és arra még mindig nem mondtatok semmit, hogy ha tényleg olyan nagykirály és nem tolerálja a korrpciót, miért ment bele Balásy Gyula cégeinek a pénzzel való kitömösébe?miért nem mondott le azonnal, hogy, nekem ez már sok...továbbra is csak reménykedtek benne, hogy nem lesz újra korrupt, amire valljuk be őszintén,k kevés az esély, főleg, hogy veszik fel a pártba, a korábban szintén korábban a fidesszel együtt lopkodó embereket, akik pont azért mennek el, mert ott kevesellik a keresetüket
másrészt, már komoyl pénzeket öltek bele a "pártjába" üzletemberek, valószínűleg nem a 2 szép szeméért, még pártot nem támogattak milliókkal elvárások nélkül
a korrupció a legkisebb gond a fidesszel és eddig azon kívül, hogy hangoztastja, nem lesz korrupt, mindne más lényegi dologban ugyanazt csinálja, ő a tökéletes Rogán tanítvány eddig, nekem meg olyanok nem kellenek, Rogán most is ott van vagy Orbán, minek cseréljük le fiatalabbra?