Asencio portás volt előtte vagy a semmiből jott ?ikelemen5 írta: Asenciot a semmiből bedobták a mélyvízbe, nekem nem tűnt “meccshiányosnak”.
Egyelőre keves, ennyi.
Azthittem utanpotlasban jatszott azert par percet.

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. február 27., csütörtök 7:13
Asencio portás volt előtte vagy a semmiből jott ?ikelemen5 írta: Asenciot a semmiből bedobták a mélyvízbe, nekem nem tűnt “meccshiányosnak”.
Egyelőre keves, ennyi.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 27., csütörtök 6:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 27., csütörtök 5:44
igy.flori írta: Szerintem ő még abban a helyzetben van, hogy örüljön annak hogy itt lehet. Játszhatna többet, de jobb játékosok vannak a posztján. Eljön az ideje, legyen türelmes. A tehetsége megvan hozzá. Fede is kivárta a sorát, Odegaard nem. Látjuk a kettő közti különbséget.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 27., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 27., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 27., csütörtök 0:02
Ugyan, egyértelműen a meccshiány miatt volt ilyen láthatatlan. Sokkal többet tud ennél, láttuk mind. Elmúlt 5 meccsen nem lépett pályára. Nem érzi a bizalmat, fejére van írva.realbeckham írta: Kevés. A meccshianynak ehhez semmi köze.
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. február 26., szerda 23:51
Ezzel a névvel ilyet leírni.realbeckham írta: Egy jó bal láb önmagában kevés.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 26., szerda 23:26
Ha mar nekem címezted válaszolok. Nem ragadja meg a lehetőségeket mostanában, de ég és föld a különbség a tavaly májusi,de még a szeptemberi meccsekhez képest is. En inkább azt látom rajta,hogy mar rohadt görcsös és önbizalom hiányos. Teljesen mas játékosként mutatott tavaly. Meg a focink se tul acelos , amiben megtudhatna mutatni az erényeit. De Vini pl sokkal gazabb volt ennyi idősen sokaig, meg Rodrygonak is voltak borzaszto idoszakai. Szerintem kell a meccsrutin hogy lathassuk mit tud. De nem mentegetem ,nekem is keves volt a mai,meg a Leganes elleni.majd az idő eldönti,ha mást nem akkor masik csapatbanrealbeckham írta: Kevés. A meccshianynak ehhez semmi köze. Kevés a sebesség es az agilitas. Ezt meccsekkel a lababan sem tudod fejleszteni. Van neha egy jo lefordulas, okos passz, de erre nem lehet alapozni. Egy jó bal láb önmagában kevés. Ha csak az van, akkor az legyen james rodriguez szinten. De mondhatnam gonoszan asensiot is. Vagy legyen benne kis zseni faktor, mint ozilbe. En nem latom. Lehet ott van, de szépen kivár akkor.
Szimpi gyerek, de ezt fotelbu megmondom, hogy ő itt sosem fog konstans kiemelkedni a mezonybol. Max villanasai lesznek. Itt most nem torok valogatottrol vagy top fociról beszélek. Kizarolag real madrid rol es annak esetleges kezdő tagságáról. Magas a léc. Ez a szomorú igazsag tőlem, mint scout expert tol. Bocs zolikam. Gonosz vagyok.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 26., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 26., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 24., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 19:46
Bayernt nem tartom nagy eselyesnek, mivel ok mar kesz jatekost akarnak Musiala melle. Wirtz, Foden duo hangzik el a leggyakrabban bayororszagban.nzooli93 írta: Nyílván pletykák csak ,meg nem tudjuk senkinek a gondolkodását a klubnál, de nyáron a Pool, Bayern elvileg komoly érdeklődők lesznek majd,hogy mizu van.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 24., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 18:58
Nem szivesen engednem el, de ha mindenkepp szeretne fejlodni, akkor Leverkusenbe. Normalis rotacioban mindenki eleget jatszik ott, foleg, hogy Wirtz valoszinuleg tavozni fog.(City, Bayern es mi vagyunk kepben.) Endricket meg Bragaba adnam kolcson.realbeckham írta: Ha kölcsönbe menne, melyik csapatban latnatok legszivesebben?
Inter? Vagy dortmund? Vagy ozil&odegaard mintára PL?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 24., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 24., hétfő 16:15
Egyik sem, nem kölcsön kell adni hanem használni kell.realbeckham írta: Ha kölcsönbe menne, melyik csapatban latnatok legszivesebben?
Inter? Vagy dortmund? Vagy ozil&odegaard mintára PL?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 24., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 14:26
gutihaz14 írta:ha jol emlekszem akkor rudigert sem jatszatta addig amig az alaba-militao duobol nem esett ki valaki, rudit is lehuzta volna a wc-n pedig jobb mindkettonelikarus93 írta: Carlo preferálja a tapasztaltabb/idosebb jatekosokat. Meggyozodesem ha Carlo a Barca kispadjan lenne. Yamal max epizodista lenne nala.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 14:04
ha jol emlekszem akkor rudigert sem jatszatta addig amig az alaba-militao duobol nem esett ki valaki, rudit is lehuzta volna a wc-n pedig jobb mindkettonelikarus93 írta: Carlo preferálja a tapasztaltabb/idosebb jatekosokat. Meggyozodesem ha Carlo a Barca kispadjan lenne. Yamal max epizodista lenne nala.
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. február 24., hétfő 12:57
Még a 4. hely is necces lenne nekik azzal a taktikával, amilyen "öregek" vannak náluk.ikarus93 írta: Carlo preferálja a tapasztaltabb/idosebb jatekosokat. Meggyozodesem ha Carlo a Barca kispadjan lenne. Yamal max epizodista lenne nala.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem