ferni írta:
de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához

alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs
Szépen felmondtad a propagandát.
0 darab bizonyíték van jelenleg, hogy MP saját zsebbe dolgozott volna, lehet lesz, ki tudja ugye, de ez csak egy szimpla Fidesz által tákolt konteó jelenleg.
A többes szám külön vicces, mert egy darab esetet hozott fel összesen a propaganda, az összesen több száz, lehet több ezer aláírt szerződéseiből, amiről elmondta MP, hogy soha nem találkozott a taggal azt se tudta kb ki 2024 március-áprilisig, de te kijelented nagy haverja volt.
Na most ezt megcáfolni Rogánnak, úgy hogy övé a titkosszolgálat, fene tudja hány telekommunikációs cég, nem lett volna nehéz, hogy ezek rendszeresen kommunikáltak meg elkurvázták, elkokózták azt a sok milliót vhol.
A 15 milliós határ meg a Fidesz által létrehozott legális lopás rendszerének egyik ékes példája, telerakták ilyenekkel az országot és törvényesen lopnak mindenhonnan, hogy utólag nehezen lehessen elövenni őket.
Pontosan az ilyenek miatt kell leváltani őket, mert ezek az egész országra lyukakat vágtak, ahol folyik ki a pénz.
Szóval tényként beállítani feltételezéseket még mindig nem szerencsés.
Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:
Persze hogy nem, mert Jucus ment ki az EP-be tanácsadóként 2009ben, valamit kellett kint neki is dolgoznia, de hát elmondta, hogy sokszor többet volt a gyerekekkel, mint az anyjuk, mert neki mennie kellett sokfelé.
Ők 2006ban házasodtak össze ugye.
van rá bizonyíték, ezzel fogalkozó szervezetektől, akik full függetlenek a fidesztől, bár igaz, MP szerint senki másnak nem lehet hinni, csak neki, vagyis inkább benne...
Balásynak kiszervezett pénzt maga sem titkolta, de mindre van biznyíték, ha érdekelne annyira, hogy utána nézz, múlt héten még linkeltem is a lakmusz írását...
de úgy látom, a szemellenző szimpibb a legtöbb embernek, kint a gondolkodás és tájékozódás, ez csak aggaszt, hogy ilyen választói hozzáállással valakik még szavazni is fognak....
utolós bekezdésednek nem tudom mi közre az egész beszélgetéshez, koolléga azt írta, hogy 2010 elején vállalt itthon állami pozikat, mint szakember, ami szimplán nem igaz. alapból egy jogász miért lenne gazdasági szakember?nem is értem. olyanok vagytok, mint a fideszesek, csak éppen nektem nem OV, hanem MP az isten, bármit tesz, az tuti nem rossz. ha a sajtó kérdezni mer tőle, a sajtó az idióta, ha valaki rámutat, hogy vannak nála is gondok, az áruló meg propagandista. eddigi kritkákat még senki nem cáfolta, csak jön, hoigy felmondta a propagandát, bocsánat, így nem lehet túl komolyan venni a dolgokat, nekem az nem elég, hogy lesz egy fidesz 2.0 Messiás úr 2.0 a mostani helyett....
swfan írta:
realfan írta:
értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az emberek
ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznél
Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:
Magyar Péter 2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt az uniós jogalkotás során, elsősorban a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területén. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt, egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben.
azért az, hogy a külügynél diplomataként dolgozott, ahova a felesége beszerezte, nekem nem állami céges pozi, amit szét lehet lopni, ilyen szempontból nem oszt nem szoroz...