Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 24., hétfő 20:32

miért nem mondott le azonnal, hogy, nekem ez már sok...továbbra is csak reménykedtek benne, hogy nem lesz újra korrupt, amire valljuk be őszintén,k kevés az esély, főleg, hogy veszik fel a pártba, a korábban szintén korábban a fidesszel együtt lopkodó embereket, akik pont azért mennek el, mert ott kevesellik a keresetüket
másrészt, már komoyl pénzeket öltek bele a "pártjába" üzletemberek, valószínűleg nem a 2 szép szeméért, még pártot nem támogattak milliókkal elvárások nélkül
a korrupció a legkisebb gond a fidesszel és eddig azon kívül, hogy hangoztastja, nem lesz korrupt, mindne más lényegi dologban ugyanazt csinálja, ő a tökéletes Rogán tanítvány eddig, nekem meg olyanok nem kellenek, Rogán most is ott van vagy Orbán, minek cseréljük le fiatalabbra?
Annyi mindent írsz, de mégsem mondasz vele semmit. Általánosságban, megfeltételezésekben kommunikálsz. Az egyik szar, a másik lehet szar, akkor maradjon a szar.

Az meg, hogy a korrupció a legkisebb gond a fidesszel.. onnantól nehéz érdemben beszélgetni szerintem. Viszont én nem akarlak ezektől eltántorítani, az sem egészséges, ha mindenki mindenben egyetért, de nem is kell mindenkit meggyőzni, egyik oldalon sem.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. február 24., hétfő 20:27

Realista24 írta:
'shutterisland írta:

erre reagalnek.

a kornyeken, ahol felnottem volt egy polgarmester.

kozsegbol egy kisvarost csinalt, rengeteg palyazatot nyertek, fel lett ujitva a muvhaz, a napkozi, a suli, stb, utak lettek rendbe rakva, munkahelyek lettek teremtve, fellendult a kozossegi elet a jo kis programoknak koszonhetoen, megszorongatta a helyi problemas ciganysagot, es melle rengeteget beszelt az emberekkel , nem csak a fogadooran, hanem a piacon, megye kettes meccsen a nezoteren, stb, mindenkinek segitett, amiben lehetett.

senki, de senki le se szarta, hogy berakta a feleseget egy kb neki krealt kenyelmes pozicioba, es azt se, hogy a kozmunkasokkal munkaidoben csinaltatta meg a kocsi bejarojat, a hazfesteset es hetente a fukaszalast is tobbek kozott vagy hogy a sajat magan autojat is az onkormanyzat budzsebol szervizelte.

a telepulesnek jobb lett, jobb volt ott elni, elorefele lendult minden, senkit nem zavart, hogy o azert okosban fu alatt a sajat zsebere is dolgozott.

en ezzel nem azt akarom mondani, hogy lopni, csalni, korruptak lenni nem bun, de rohadtul nem mindegy a merteke, es az, hogy ilyen esetben, legyen az polgi, miniszterelnok, kiraly, akarmi, a nepnek milyen a sora.

engem rohadtul nem zavarna egy mondjuk 100 milliardos vagyon osszestromankodasa se viktorunknak, ha rendben lenne az orszag (eü, infrastruktura, oktatas, gyerekvedelem, fizetesek, biztonsag, stb) es ebben az esetben kb 80 szazalekkal nyerne valasztast meg ugy is, hogy tudjuk, hogy lop.

remelem ertheto a logika.
Érthető, hiszen Barcas vagy. :shifty:

Sosem lesz ilyen, de vagy ne lopjon vagy ne legyen mentessége. Johogy nem már arra kell szavazni aki azt ígéri kevesebbet fog lopni.
Pedig naivitas azt hinni, hogy olyan politikusok ulnek majd a szekbe, akik soha nem elnek vissza a helyzettel. En mar ezt elfogadtam.

A lenyeg, hogy fejlodjon az orszag, koltsenek mindenre, nem az utolso forintot is a sajat zsebukbe akarjak tudni, mint most.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 17:24

Azt állítottad, hogy haveroknak osztogatott pénzeket, saját zsebbe dolgozott, ezt te már többször tényszerűen leírtad, mai nem az első ilyen volt, kérlek bizonyítsd ezt az állításodat és ne a félrebeszélés menjen.

Ha szerinted a lakmusz cikk ezt bizonyítja akkor kérlek idézd be azt a szövegrészletet, ami ezt tényszerűen megerősíti bizonyítékokkal, hogy akármelyik szerződés is nem ugyanolyan, mint a többi 100.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 17:16

Köszönöm, hogy nem válaszoltál a kérdésemre.

Szóval még mindig annyit tudsz felhozni MP Diákhiteles munkája ellen, amit ő maga önkéntesen bevallva elmondott több mint egy éve a Partizánban, hogy milyen gusztustalanul is működik belülről a NER, miközben nyugodtan élhetné a mai napig a kis életét és vígan megélne ugyanúgy milliós fizukból ha kussban marad.

Kicsit másabb mint amivel ma is kezdted a mondandódat
hogy kiosztott a haverjának a semmire 13 millát
15 milliós összeghatárba is teljesen buta módon vagy beleragadva, az egész NER így működik, ha nem tűnt volna fel, de ezt is leírtam.

Csak ilyen szerződések tömkelege volt aláírva, pont ez a baj.
Ez a baj az egésszel. Ezt mondta el ő is és az is baj, hogy ezek kurvára törvényes szerződések mind.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 16:51

ferni írta:
van rá bizonyíték, ezzel fogalkozó szervezetektől, akik full függetlenek a fidesztől, bár igaz, MP szerint senki másnak nem lehet hinni, csak neki, vagyis inkább benne...
Balásynak kiszervezett pénzt maga sem titkolta, de mindre van biznyíték, ha érdekelne annyira, hogy utána nézz, múlt héten még linkeltem is a lakmusz írását...
elolvastam akkor is, elolvastam most is, emeld már ki azt a részt, ahol kiderül, hogy törvénytelen módon szerződést írt alá vagy saját zsebére dolgozott.

kérlek idézd azt a részt, ahol ezt kimondja a lakmusz

Itt a cikk is, amit te linkeltél, hogy ne kelljen keresgélned.
https://www.lakmusz.hu/mutatjuk-a-13-mi ... ast-kapta/

több száz/ezer szerződésből találtak egyet, aki már a Tiszánál van 2-3 évre rá, ennyi a nagy összefüggés és kifújt, többi már már csak mind konteó, amit a propaganda hozzáköltött
MP még fel is dobta a labdát, hogy semmi köze nem volt Trentin Balázshoz, nem hogy rendszerszinten loptak volna együtt korábban, még ezt az egyszerű tényt se tudták Rogánék cáfolni, de te fújod a kitalált, alaptalan dolgokat

a lakmusz utána már csak azt elemzi mennyire semmirekellő szarokra mennek el a pénzek és pont ez a baj, hogy a többi 100 ilyen megbízás is ugyanez vagy hogy százmilliókért, milliárdokért kellett hirdetni hajnal 3kor TV csatornákon a Diákhitelt, az is ugyanez

Ezért kell változtatni, mert mióta eljött MP azóta is megy ugyanez ott, gondolom még több pénzt kilopva
ha neked ennyit mond a cikk, fölös a dolog... a cikk nem azt írja, milyen semmirekellő dolgokra mennek el, hanem konrétan MP milyen semmirekellő, teljesen átlátszó dologra dobott ki 13 millát, és nem véletlen csak 13-at, azt is leírják.
és arra még mindig nem mondtatok semmit, hogy ha tényleg olyan nagykirály és nem tolerálja a korrpciót, miért ment bele Balásy Gyula cégeinek a pénzzel való kitömösébe?miért nem mondott le azonnal, hogy, nekem ez már sok...továbbra is csak reménykedtek benne, hogy nem lesz újra korrupt, amire valljuk be őszintén,k kevés az esély, főleg, hogy veszik fel a pártba, a korábban szintén korábban a fidesszel együtt lopkodó embereket, akik pont azért mennek el, mert ott kevesellik a keresetüket
másrészt, már komoyl pénzeket öltek bele a "pártjába" üzletemberek, valószínűleg nem a 2 szép szeméért, még pártot nem támogattak milliókkal elvárások nélkül
a korrupció a legkisebb gond a fidesszel és eddig azon kívül, hogy hangoztastja, nem lesz korrupt, mindne más lényegi dologban ugyanazt csinálja, ő a tökéletes Rogán tanítvány eddig, nekem meg olyanok nem kellenek, Rogán most is ott van vagy Orbán, minek cseréljük le fiatalabbra?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 16:17

van rá bizonyíték, ezzel fogalkozó szervezetektől, akik full függetlenek a fidesztől, bár igaz, MP szerint senki másnak nem lehet hinni, csak neki, vagyis inkább benne...
Balásynak kiszervezett pénzt maga sem titkolta, de mindre van biznyíték, ha érdekelne annyira, hogy utána nézz, múlt héten még linkeltem is a lakmusz írását...
elolvastam akkor is, elolvastam most is, emeld már ki azt a részt, ahol kiderül, hogy törvénytelen módon szerződést írt alá vagy saját zsebére dolgozott.

kérlek idézd azt a részt, ahol ezt kimondja a lakmusz

Itt a cikk is, amit te linkeltél, hogy ne kelljen keresgélned.
https://www.lakmusz.hu/mutatjuk-a-13-mi ... ast-kapta/

több száz/ezer szerződésből találtak egyet, aki már a Tiszánál van 2-3 évre rá, ennyi a nagy összefüggés és kifújt, többi már már csak mind konteó, amit a propaganda hozzáköltött
MP még fel is dobta a labdát, hogy semmi köze nem volt Trentin Balázshoz, nem hogy rendszerszinten loptak volna együtt korábban, még ezt az egyszerű tényt se tudták Rogánék cáfolni, de te fújod a kitalált, alaptalan dolgokat

a lakmusz utána már csak azt elemzi mennyire semmirekellő szarokra mennek el a pénzek és pont ez a baj, hogy a többi 100 ilyen megbízás is ugyanez vagy hogy százmilliókért, milliárdokért kellett hirdetni hajnal 3kor TV csatornákon a Diákhitelt, az is ugyanez

Ezért kell változtatni, mert mióta eljött MP azóta is megy ugyanez ott, gondolom még több pénzt kilopva

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 24., hétfő 16:07

Csak arra soha nem valaszoltok, hogy miert kellene a fixen tolvaj, parazita fideszre szavazni, amikor tudjuk, latjuk, hogy mi minden szar.

Persze, vannak into jelek MP kapcsan, de feltetelezesek miatt maradjunk a biztos rosszban? Ha veletlen halatomra kerulne a Tisza es elkezdene kifarolni az igeretekbol, pillanatok alatt bukna a tamogatottsagat es a kovetkezo valasztason menne a levesbe.

Mondom ezt ugy, hogy nem tetszik, ha szemelyi kultusz fele megy el az MP-jelenseg, mert nagyon artalmas, latjuk, de a fidesznek el kell tunnie, mas alternativa meg nincs. Ha mindig varjuk a lovagot, akkor itt soha nem lesz valtozas.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 15:56

ferni írta:
de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához :D
alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs
Szépen felmondtad a propagandát.
0 darab bizonyíték van jelenleg, hogy MP saját zsebbe dolgozott volna, lehet lesz, ki tudja ugye, de ez csak egy szimpla Fidesz által tákolt konteó jelenleg.

A többes szám külön vicces, mert egy darab esetet hozott fel összesen a propaganda, az összesen több száz, lehet több ezer aláírt szerződéseiből, amiről elmondta MP, hogy soha nem találkozott a taggal azt se tudta kb ki 2024 március-áprilisig, de te kijelented nagy haverja volt.
Na most ezt megcáfolni Rogánnak, úgy hogy övé a titkosszolgálat, fene tudja hány telekommunikációs cég, nem lett volna nehéz, hogy ezek rendszeresen kommunikáltak meg elkurvázták, elkokózták azt a sok milliót vhol.

A 15 milliós határ meg a Fidesz által létrehozott legális lopás rendszerének egyik ékes példája, telerakták ilyenekkel az országot és törvényesen lopnak mindenhonnan, hogy utólag nehezen lehessen elövenni őket.
Pontosan az ilyenek miatt kell leváltani őket, mert ezek az egész országra lyukakat vágtak, ahol folyik ki a pénz.

Szóval tényként beállítani feltételezéseket még mindig nem szerencsés.
Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:
Persze hogy nem, mert Jucus ment ki az EP-be tanácsadóként 2009ben, valamit kellett kint neki is dolgoznia, de hát elmondta, hogy sokszor többet volt a gyerekekkel, mint az anyjuk, mert neki mennie kellett sokfelé.
Ők 2006ban házasodtak össze ugye.
de úgy látom, a szemellenző szimpibb a legtöbb embernek, kint a gondolkodás és tájékozódás, ez csak aggaszt, hogy ilyen választói hozzáállással valakik még szavazni is fognak....
utolós bekezdésednek nem tudom mi közre az egész beszélgetéshez, koolléga azt írta, hogy 2010 elején vállalt itthon állami pozikat, mint szakember, ami szimplán nem igaz. alapból egy jogász miért lenne gazdasági szakember?nem is értem. olyanok vagytok, mint a fideszesek, csak éppen nektem nem OV, hanem MP az isten, bármit tesz, az tuti nem rossz. ha a sajtó kérdezni mer tőle, a sajtó az idióta, ha valaki rámutat, hogy vannak nála is gondok, az áruló meg propagandista. eddigi kritkákat még senki nem cáfolta, csak jön, hoigy felmondta a propagandát, bocsánat, így nem lehet túl komolyan venni a dolgokat, nekem az nem elég, hogy lesz egy fidesz 2.0 Messiás úr 2.0 a mostani helyett....
swfan írta:
realfan írta:

értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az emberek :mrgreen:

ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznél

Magyar Péter 2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt az uniós jogalkotás során, elsősorban a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területén. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt, egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben.
azért az, hogy a külügynél diplomataként dolgozott, ahova a felesége beszerezte, nekem nem állami céges pozi, amit szét lehet lopni, ilyen szempontból nem oszt nem szoroz...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 15:53

Bencze írta:CPAC-en nagyot ment a nazi karlendites.
Ezek idióták. Most komolyan az összes karlendíteni fog, mert Elon túl sok ketamint vett be a beiktatás előtt? :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 24., hétfő 15:38

Sosem lesz ilyen, de vagy ne lopjon vagy ne legyen mentessége. Johogy nem már arra kell szavazni aki azt ígéri kevesebbet fog lopni.
hat pedig szinte ez van.

a 26-os valasztasra levetitve van a fidesz, amelyik rengeteget lop, melle pedig tudjuk hogy kormanyzik, es van a tisza, amelyik majd lehetoleg kevesebbet lop es jobban kormanyoz.

egy idealis vilagban van olyan opcio, aki fixen nem lop es fixen jol is kormanyoz, de nem idealis ez a vilag.
vagyis magyarorszag fixen nem. :D

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 24., hétfő 15:35

nuevo_ericco írta: Más:
Krasznov nevű alvó kém aktiválta magát? :mrgreen:
Mondjuk azok után, hogy az echte volt komcsi Fico ott feszíthetett a CPEC-en, már semmin sem lepődök meg.
Vice president Trump eddig tobb kormanynak dolgozo amerikait rugott ki, mint ahany illegalist kitoloncolt. MAGA :lol:
CPAC-en nagyot ment a nazi karlendites. Steve Bannon, Trump korabbi tanacsadoja: https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3x7l32i
Valami mexikoi szinesz (lol) https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3x7l42i
Egy britt politikai kommentator:
https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3xake2i
Egy epitoipari ceg vezerigazgatoja:
https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3xakf2i
Utolsonal erdemes a hatterre is egy pillantast vetni. Ugye ez az egesz maga movement nem egy szemelyi kultusz :)

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 15:34

gutihaz14 írta:
swfan írta:

Közben beszél a Vitya (a mostani, nem a fiatal :D ), csak azt nem hallani a videón, szerintem azt fordítja
ja telon alig lattam hogy belekezdett a hazudozasba, fura is volt hogy eddig engedik a hadhazyt :kalapos:
Mondjuk jobban megnézve, az elején szerintem is tényleg a hangfelvételt kezdte el jelelni. Aztán látszik is, hogy kinéz hátra, hogy amúgy mi ez

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 15:31

Fehérváron államigazgatásban azt mondta a főnök, aki emelést akarjon és egy gyereke van, szüljön egy másikat. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 15:30

swfan írta:
gutihaz14 írta:
a jelelo neni kajak forditja az egeszet? :lol: :lol: :lol:
Közben beszél a Vitya (a mostani, nem a fiatal :D ), csak azt nem hallani a videón, szerintem azt fordítja
ja telon alig lattam hogy belekezdett a hazudozasba, fura is volt hogy eddig engedik a hadhazyt :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 15:23

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 15:22

'shutterisland írta:
aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?
erre reagalnek.

kozsegbol egy kisvarost csinalt, rengeteg palyazatot nyertek, fel lett ujitva a muvhaz, a napkozi, a suli, stb, utak lettek rendbe rakva, munkahelyek lettek teremtve, fellendult a kozossegi elet a jo kis programoknak koszonhetoen, megszorongatta a helyi problemas ciganysagot, es melle rengeteget beszelt az emberekkel , nem csak a fogadooran, hanem a piacon, megye kettes meccsen a nezoteren, stb, mindenkinek segitett, amiben lehetett.

senki, de senki le se szarta, hogy berakta a feleseget egy kb neki krealt kenyelmes pozicioba, es azt se, hogy a kozmunkasokkal munkaidoben csinaltatta meg a kocsi bejarojat, a hazfesteset es hetente a fukaszalast is tobbek kozott vagy hogy a sajat magan autojat is az onkormanyzat budzsebol szervizelte.

a telepulesnek jobb lett, jobb volt ott elni, elorefele lendult minden, senkit nem zavart, hogy o azert okosban fu alatt a sajat zsebere is dolgozott.

en ezzel nem azt akarom mondani, hogy lopni, csalni, korruptak lenni nem bun, de rohadtul nem mindegy a merteke, es az, hogy ilyen esetben, legyen az polgi, miniszterelnok, kiraly, akarmi, a nepnek milyen a sora.

engem rohadtul nem zavarna egy mondjuk 100 milliardos vagyon osszestromankodasa se viktorunknak, ha rendben lenne az orszag (eü, infrastruktura, oktatas, gyerekvedelem, fizetesek, biztonsag, stb) es ebben az esetben kb 80 szazalekkal nyerne valasztast meg ugy is, hogy tudjuk, hogy lop.

Érthető, hiszen Barcas vagy. :shifty:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 15:16

a jelelo neni kajak forditja az egeszet? :lol: :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 24., hétfő 14:49

aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?
erre reagalnek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 14:08

de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához :D
alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs
Szépen felmondtad a propagandát.
0 darab bizonyíték van jelenleg, hogy MP saját zsebbe dolgozott volna, lehet lesz, ki tudja ugye, de ez csak egy szimpla Fidesz által tákolt konteó jelenleg.

A többes szám külön vicces, mert egy darab esetet hozott fel összesen a propaganda, az összesen több száz, lehet több ezer aláírt szerződéseiből, amiről elmondta MP, hogy soha nem találkozott a taggal azt se tudta kb ki 2024 március-áprilisig, de te kijelented nagy haverja volt.
Na most ezt megcáfolni Rogánnak, úgy hogy övé a titkosszolgálat, fene tudja hány telekommunikációs cég, nem lett volna nehéz, hogy ezek rendszeresen kommunikáltak meg elkurvázták, elkokózták azt a sok milliót vhol.

A 15 milliós határ meg a Fidesz által létrehozott legális lopás rendszerének egyik ékes példája, telerakták ilyenekkel az országot és törvényesen lopnak mindenhonnan, hogy utólag nehezen lehessen elövenni őket.
Pontosan az ilyenek miatt kell leváltani őket, mert ezek az egész országra lyukakat vágtak, ahol folyik ki a pénz.

Szóval tényként beállítani feltételezéseket még mindig nem szerencsés.
Persze hogy nem, mert Jucus ment ki az EP-be tanácsadóként 2009ben, valamit kellett kint neki is dolgoznia, de hát elmondta, hogy sokszor többet volt a gyerekekkel, mint az anyjuk, mert neki mennie kellett sokfelé.
Ők 2006ban házasodtak össze ugye.

Vissza: