Másik:
Orbánt saját beszédével zavarják meg | Hadházy Ákos
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 24., hétfő 14:49
erre reagalnek.aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 14:08
Szépen felmondtad a propagandát.de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához
alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs
Persze hogy nem, mert Jucus ment ki az EP-be tanácsadóként 2009ben, valamit kellett kint neki is dolgoznia, de hát elmondta, hogy sokszor többet volt a gyerekekkel, mint az anyjuk, mert neki mennie kellett sokfelé.Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 14:05
https://www.reddit.com/r/hungary/s/ndDvpXOSwFjavier88 írta:Régóta szövetségesei az afd-nek. Hogy mitől szatellitpárt, az érdekes kérdés, nyilván azért, mert totális az agyonhallgatásuk a médiában, ilyen egy szatellitpárt ismérve.swfan írta: https://444.hu/2025/02/23/toroczkai-las ... enyvarojan
A nemszatellitpártunk vezetője szívesen parolázik Viktorunk újdonsült szövetségesével
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 24., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 13:27
Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:realfan írta:értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az embereknuevo_ericco írta:
Legközelebb könnyebben emészthető szóviccel írok![]()
Hoztam volna én Orbánt is példának, de ő már annyit fordult, hogy beleszédültem![]()
Más:
Krasznov nevű alvó kém aktiválta magát?![]()
Mondjuk azok után, hogy az echte volt komcsi Fico ott feszíthetett a CPEC-en, már semmin sem lepődök meg.
ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznélswfan írta:
A Fidesz korai éveire ez abszolút nem igaz, hogy a pozíciókat csak hűségre osztották, még a 2010-es évek elején sem így volt. Számos, szakmájában kiváló ember volt a Fidesznél, vagy a közelében, akik mára teljesen kikoptak. Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Aszódi Attila, Pálinkás József, lehetne még a sort folytatni. Nem volt a Fidesz mindig a Nagy Mártonok pártja.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 13:27
Nem vagyok fideszes vagy DK-s, nem reménykedem. Esélyt adok, ha nem él vele, elkezdem ugyanúgy kritizálni, mint a Vityát, vagy itt nálunk a Ficót. Mióta választhatok, ha jól számolom 4 különböző politikai pártra szavaztam, mert ez nem foci, hogy kitippelek magamnak egy kedvenc csapatot. Viszont ahogy írtam, az esélyt megkapja, hogy hatalomból, a tetején, hogyan viselkedik majd. Már korábban írtam, alig várom, hogy kritizálhassam MP doglait, mert az azt fogja jelenteni, hogy Putyin bábja már nincs ott.realfan írta: értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 13:22
értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az embereknuevo_ericco írta:Legközelebb könnyebben emészthető szóviccel írokrealfan írta:
innentől elegedtem, hogy bibliai pékldákat hoz valaki, mi lesz a kövi, Grimm mese?![]()
![]()
Hoztam volna én Orbánt is példának, de ő már annyit fordult, hogy beleszédültem![]()
Más:
Krasznov nevű alvó kém aktiválta magát?![]()
Mondjuk azok után, hogy az echte volt komcsi Fico ott feszíthetett a CPEC-en, már semmin sem lepődök meg.
ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznélswfan írta:A Fidesz korai éveire ez abszolút nem igaz, hogy a pozíciókat csak hűségre osztották, még a 2010-es évek elején sem így volt. Számos, szakmájában kiváló ember volt a Fidesznél, vagy a közelében, akik mára teljesen kikoptak. Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Aszódi Attila, Pálinkás József, lehetne még a sort folytatni. Nem volt a Fidesz mindig a Nagy Mártonok pártja.realfan írta: nem, de így 15 év fidesz után azért elég egyértelmű, hogy hűség és nem hozzáértés alapján osztják a pozikat, illetve a diákhitelközpont munkáűsságát elnézve az ő irányítása alatt, ez csak megerősít. másrészt, ha csak azt hiszed el, aho, ott voltál, nem értme mi a kritikád bármelyik párttal szemben![]()
a fidesz valóban sajnálhatja, kommunkiációban ő tanulta meg eddig legjobban a Rogáni Orbáni módszereket, meg elég jól csatornázza be azon fideszes "kisemebreket", akik keveslik a pénzt, mennek is át a pártjába (nem voltam ott, de budavárból vagy 5-10-en mentek át, akik simán a fidesszel mozogtak, míg kaptak a lopott eu-s pénzekből, most meg tiszás pozikat kaptak, jobb pénzzel....)
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 12:55
A Fidesz korai éveire ez abszolút nem igaz, hogy a pozíciókat csak hűségre osztották, még a 2010-es évek elején sem így volt. Számos, szakmájában kiváló ember volt a Fidesznél, vagy a közelében, akik mára teljesen kikoptak. Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Aszódi Attila, Pálinkás József, lehetne még a sort folytatni. Nem volt a Fidesz mindig a Nagy Mártonok pártja.realfan írta:nem, de így 15 év fidesz után azért elég egyértelmű, hogy hűség és nem hozzáértés alapján osztják a pozikat, illetve a diákhitelközpont munkáűsságát elnézve az ő irányítása alatt, ez csak megerősít. másrészt, ha csak azt hiszed el, aho, ott voltál, nem értme mi a kritikád bármelyik párttal szembenswfan írta:
Honnan tudod, ott voltál?
Szemmel láthatóan van politikai érzéke, bánhatja a Fidesz, hogy nem tudták megtartani![]()
a fidesz valóban sajnálhatja, kommunkiációban ő tanulta meg eddig legjobban a Rogáni Orbáni módszereket, meg elég jól csatornázza be azon fideszes "kisemebreket", akik keveslik a pénzt, mennek is át a pártjába (nem voltam ott, de budavárból vagy 5-10-en mentek át, akik simán a fidesszel mozogtak, míg kaptak a lopott eu-s pénzekből, most meg tiszás pozikat kaptak, jobb pénzzel....)
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 12:49
Legközelebb könnyebben emészthető szóviccel írokrealfan írta:innentől elegedtem, hogy bibliai pékldákat hoz valaki, mi lesz a kövi, Grimm mese?nuevo_ericco írta:
Egy pálfordulás még Pál apostolnak is megadatott, részemről ennyit megadok MP-nek is.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 12:46
innentől elegedtem, hogy bibliai pékldákat hoz valaki, mi lesz a kövi, Grimm mese?nuevo_ericco írta:Egy pálfordulás még Pál apostolnak is megadatott, részemről ennyit megadok MP-nek is.realfan írta: ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 12:45
nem, de így 15 év fidesz után azért elég egyértelmű, hogy hűség és nem hozzáértés alapján osztják a pozikat, illetve a diákhitelközpont munkáűsságát elnézve az ő irányítása alatt, ez csak megerősít. másrészt, ha csak azt hiszed el, aho, ott voltál, nem értme mi a kritikád bármelyik párttal szembenswfan írta:Honnan tudod, ott voltál?realfan írta:
állítólag volt kötelező neki (ezt nem is vitatom), szokásos Balásy céges médiacuccokra, viszont, ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket...
de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához![]()
alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs, csak hangoskodás meg csomó mnagáról posztolt kép![]()
Szemmel láthatóan van politikai érzéke, bánhatja a Fidesz, hogy nem tudták megtartani
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 12:41
Egy pálfordulás még Pál apostolnak is megadatott, részemről ennyit megadok MP-nek is.realfan írta: ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 12:32
Honnan tudod, ott voltál?realfan írta:állítólag volt kötelező neki (ezt nem is vitatom), szokásos Balásy céges médiacuccokra, viszont, ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket...nuevo_ericco írta:
A részleteket nem ismerem, de az is lehet, hogy csak parancsot teljesített. Ezért van szó rendszerváltásról. Az egész rendszer olyan, hogy megköveteli a feltétlen hűséget, nap mint nap nyomást helyez az emberekre, akik annak részei. Egészen leglentig, ahol az embereket ügyeskedésre, kiskapuk és kapcsolatok keresésére, szükre gazdaságra kényszeríti már a hétköznapokban is.
Még az elvileg független bírók sem ússzák meg, azonnal listázza őket a mocskosszájú propaganda, csak mert ki mertek állni nyilvánosan a függetlenségük mellett.
Majd ha az derül ki, hogy MP saját kútfőből, saját hasznára gazdagodott, mint legfelül Orbán, Rogán, Lázár, Pintér, Matolcsy, stb., akkor elő lehet venni. De amíg egy fogaskerék volt egy gépezetben, amelyik azonnal büntet, rágalmaz, ellehetetlenít, meghurcol, ha ellenállsz, akár kibeszélsz, addig szerintem megérdemli a második esélyt.
Csak akkor fog kiderülni, valóban mi fán terem, ha hatalomba kerül, és nem csak egy katona lesz a ok közül egy óriási, korrupcióra épülő maffiarendszerben. Lehet orbán 2.0 lesz, de ahogy lejjebb írtam, azzal csak amgának ártana, mert miért elégednének meg az emberek a másolattal, ha ott az eredeti is?
de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához![]()
alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs, csak hangoskodás meg csomó mnagáról posztolt kép![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 11:51
állítólag volt kötelező neki (ezt nem is vitatom), szokásos Balásy céges médiacuccokra, viszont, ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket...nuevo_ericco írta:A részleteket nem ismerem, de az is lehet, hogy csak parancsot teljesített. Ezért van szó rendszerváltásról. Az egész rendszer olyan, hogy megköveteli a feltétlen hűséget, nap mint nap nyomást helyez az emberekre, akik annak részei. Egészen leglentig, ahol az embereket ügyeskedésre, kiskapuk és kapcsolatok keresésére, szükre gazdaságra kényszeríti már a hétköznapokban is.realfan írta:tény, hogy nyúlt be pénzeket
Még az elvileg független bírók sem ússzák meg, azonnal listázza őket a mocskosszájú propaganda, csak mert ki mertek állni nyilvánosan a függetlenségük mellett.
Majd ha az derül ki, hogy MP saját kútfőből, saját hasznára gazdagodott, mint legfelül Orbán, Rogán, Lázár, Pintér, Matolcsy, stb., akkor elő lehet venni. De amíg egy fogaskerék volt egy gépezetben, amelyik azonnal büntet, rágalmaz, ellehetetlenít, meghurcol, ha ellenállsz, akár kibeszélsz, addig szerintem megérdemli a második esélyt.
Csak akkor fog kiderülni, valóban mi fán terem, ha hatalomba kerül, és nem csak egy katona lesz a ok közül egy óriási, korrupcióra épülő maffiarendszerben. Lehet orbán 2.0 lesz, de ahogy lejjebb írtam, azzal csak amgának ártana, mert miért elégednének meg az emberek a másolattal, ha ott az eredeti is?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 11:45
A részleteket nem ismerem, de az is lehet, hogy csak parancsot teljesített. Ezért van szó rendszerváltásról. Az egész rendszer olyan, hogy megköveteli a feltétlen hűséget, nap mint nap nyomást helyez az emberekre, akik annak részei. Egészen leglentig, ahol az embereket ügyeskedésre, kiskapuk és kapcsolatok keresésére, szükre gazdaságra kényszeríti már a hétköznapokban is.realfan írta:tény, hogy nyúlt be pénzeket
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 11:33
feltételezés és feltételezés között is van különbség, ha sosem lopott volna és ezt írnám, teljesen igazat adnék, de több tízmilliós közpénzek magánosítása után (csak nem egyben, hanem kisebb tételekben), nem gondolnám, hogy ez bátor lenne, hisz van/volt rá utaló magatartásRealista24 írta:Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.realfan írta:
tény, hogy nyúlt be pénzeket, a többi puszta logika, vagy szerinted az földtől elrugaszkodott"elég bátor dolog" , hogy aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 11:17
Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.realfan írta:Realista24 írta:
Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.
tény, hogy nyúlt be pénzeket, a többi puszta logika, vagy szerinted az földtől elrugaszkodott"elég bátor dolog" , hogy aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 11:14
Realista24 írta:Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.realfan írta: mit? hogy kiosztott a haverjának a semmire 13 millát, de több is lett volna, ha lehet többet közbeszerzés nélkül, azért egy kis értő olvasással, ez bőven kiderül a cikkből
az összegek nekem mindegy, aki elcsal bármennyi pénzt, az később, ha lehetősége van, újra el fog, imádom ezt a kirikanélküliséget messiás úr felé, mondjuk arra nem is a reddit fog megtanítani![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 9:16
Nem csodálkoznék, ha a mezőgazdaságot megszálló strómanjaikat akarnák így kihúzni a szarból, mint anno az építőipari strómanjaikat a CSOK-kal, mivel szinte azonnal áremelkedés várható, pont úgy, ahogy az ingatlanpiacon is történt.Realista24 írta: Mas: ugyan semmi reszlet nem ismert ebbol az adokedvezmenyes cuccbol (vagy csak en nem lattam), meg az afabol, de felelmetes, hogy ezek kepesek akar (nagy szavakat hasznalva) allamcsod fele kormanyozni az orszagot csak azert, hogy hatalmon maradjnak.
Nem az első és nem is az utolsó eset. Valamelyik újság igazán összeszedhetné a politikai alapú tisztogatásokat az állami szektorban és a fideszes holdudvarban, nem csodálkoznék, ha kádári számokkal vetekednének ezek is. De jobb lesz sietni, mert idén (attól tartok) szerkesztőségeket fognak visszamenőleges törvénykezéssel bezáratni, nettó politikai alapon.gutihaz14 írta: ruszint ki is basztak a kozszolgalati egyetemrol
simply fidesz things
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem